IOS 7 toegangscode

IOS 7 toegangscode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Telkens ik mijn iphone wil gebruiken vraagt hij naar mijn toegangscode. Kan je dat niet uitschakelen , zodanig dat hij enkel je toegangscode vraagt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 September 2013, 21:40
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Berichten: 23
Standaard IOS 7 toegangscode

Hallo,

Telkens ik mijn iphone wil gebruiken vraagt hij naar mijn toegangscode.
Kan je dat niet uitschakelen , zodanig dat hij enkel je toegangscode vraagt als je de iphone opzet ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2013, 22:11
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2013
Berichten: 7
Standaard

instellingen --> algemeen --> codeslot --> uit (staat bovenin)
  #3  
Oud 18 September 2013, 22:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Berichten: 23
Standaard

Hartelijk dank , Melwit
  #4  
Oud 18 September 2013, 22:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2013
Berichten: 7
Standaard

alsjeblieft!
  #5  
Oud 19 September 2013, 12:02
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2013
Berichten: 1
Standaard

als ik mijn codeslot uit wil zetten, moet ik een toegangs code invullen?
  #6  
Oud 19 September 2013, 14:16
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2012
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ggmulder Bekijk bericht
als ik mijn codeslot uit wil zetten, moet ik een toegangs code invullen?
Klopt, gewoon invullen in het volgende scherm code uitzetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Toegangscode vergete Muzzy88 Unlock 3 16 November 2011 16:30
toegangscode hesselhendriks Archief 1 9 November 2009 11:09
iPhone 1e gen.: Toegangscode Duco10 Unlock 1 9 August 2009 10:50
Windows: Toegangscode Srankie iTunes 8 2 June 2009 16:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:46.