iPhone 5 handmatig terugzetten naar 2G?

iPhone 5 handmatig terugzetten naar 2G? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Is er misschien iemand die weet of er mogelijkheden zijn om een Iphone 5 waar IOS 7.0 op gezet is, met een netwerk van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 September 2013, 14:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2012
Berichten: 2
Standaard iPhone 5 handmatig terugzetten naar 2G?

Goedemiddag,
Is er misschien iemand die weet of er mogelijkheden zijn om een Iphone 5 waar IOS 7.0 op gezet is, met een netwerk van Vodafone 4G handmatig terug te zetten op 2G.
Het toestel wordt nl nogal eens gebruikt op een locatie waar zowel 3G als 4G geen bereik hebben en 2G wel. Dit werkte nl voor de up-date naar IOS 7.0 redelijk.

Hoor het graag als iemand hier een oplossing voor heeft.

Groet Michel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 September 2013, 15:08
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 December 2012
Berichten: 13
Standaard

hij schakelt automatisch naar 2G als er geen 3G/4G is?
  #3  
Oud 25 September 2013, 16:11
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2012
Berichten: 1
Standaard

Dit gaat niet meer sinds de laatste carrier update van vodafone. Daarmee is de 3G switch (waar je voorheen 3G compleet mee kon uitschakelen) aangepast naar 4G. Het enigste wat je kunt doen is klagen bij Vodafone en hopen dat ze er iets aan gaan/kunnen doen.

Zie ook:

3G niet uit te zetten in IOS 7 - Vodafone Forum - 93736
  #4  
Oud 26 September 2013, 08:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2012
Berichten: 2
Standaard

Toestel blijft op 3G hangen en schakelt niet over naar 2G..

Daar was ik al een beetje bang voor idd, heb al geklaagd bij vodafone maar meer omdat 3G geen bereik heeft in het gebied waar ik hem wil gebruiken en daar kunnen ze, en nog meer willen ze, niet zomaar wat aan aanpassen.

Bedankt voor de antwoorden.

Groet Michel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Handmatig muziek toevoegen naar iPhone via iTunes 11 niet mogelijk JimA iTunes 9 12 January 2013 20:54
terugzetten naar fabrieksinstellingen/backup terugzetten aquamarijn iPad algemeen 1 17 November 2011 12:44
Applicaties handmatig terugzetten, waar ??? (App store app, werkt namelijk niet) druppers iPhone Apps 2 29 October 2010 20:53
foto's handmatig terugzetten woutermob iTunes 0 28 August 2010 10:28
Muziek: Handmatig muziek naar iphone Hoppieee Muziek, foto & video 17 21 June 2009 04:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.