Wel Wi-Fi icoon maar geen internet

Wel Wi-Fi icoon maar geen internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) nadat ik mijn router opnieuw heb opgestart heb ik op mijn iphone 4s wel wifi icoontje maar geen internet,op mijn macbook en ipad 3 wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 October 2013, 19:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard Wel Wi-Fi icoon maar geen internet

nadat ik mijn router opnieuw heb opgestart heb ik op mijn iphone 4s wel Wi-Fi icoontje maar geen internet,op mijn macbook en ipad 3 wel internet.ik heb werkelijk alles geprobeerd o.a.router opnieuw gestart,iphone opnieuw gestart,netwerk verwijderd en netwerknaam en wpa opnieuw ingevuld maar kom er niet uit,niets helpt....Wi-Fi adres is oké...ip adres ok...subnetmasker,router en dns staat allemaal netjes ingevuld maar geen internet...kan iemand helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2013, 19:13
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2012
Berichten: 44
Standaard

Heb je dit alleen met je eigen netwerk?
  #3  
Oud 3 October 2013, 19:14
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2013
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 11
Stuur een bericht via Skype™ naar nielsoet Send a message via twitter to nielsoet
Standaard

Probeer eens naar Instellingen te gaan.

Vanuit daar ga je naar Algemeen -> Stel opnieuw in ->Herstel netwerkinstellingen.

Misschien help dat?
  #4  
Oud 3 October 2013, 19:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard

ja ook al geprobeerd maar helpt niet
  #5  
Oud 3 October 2013, 19:24
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2013
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 11
Stuur een bericht via Skype™ naar nielsoet Send a message via twitter to nielsoet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matje44 Bekijk bericht
ja ook al geprobeerd maar helpt niet
Kom zo 1.2.3. niet eens op een oplossing.. Raar probleem, nog nooit eerder gehoord.
Mocht je het echt beu zijn, zou ik gewoon via iTunes restoren... Of herstellen naar fabrieksinstellingen. Maak wel eerst een back-up.
  #6  
Oud 3 October 2013, 19:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matje44 Bekijk bericht
ja ook al geprobeerd maar helpt niet
Jij hebt al heel wat netwerkproblemen gehad als ik mij nog goed herinner. Gebruik je nog altijd dat access point op de router? Het probleem dat jij beschrijft wijst op een DNS probleem.
  #7  
Oud 3 October 2013, 19:54
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard

ja ik ben nog steeds niet van mijn problemen af zoals je ziet,dit probleem kreeg ik nu weer omdat ik mijn accesspoint had verwijderd omdat ik morgen een expert op bezoek krijg die een andere router komt installeren een linksys EA 6300 hij garandeert dat dit mogelijk is..ben benieuwt..ook al een airport express geprobeerd en dat lukte weer niet..maar we blijven proberen.
  #8  
Oud 3 October 2013, 20:00
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Wacht dan maar eerst af tot die nieuwe router geďnstalleerd is.
  #9  
Oud 3 October 2013, 20:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard

ja doe ik ,ik laat wel even weten of het lukt met die linksys
  #10  
Oud 3 October 2013, 20:21
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Doe dat en als het niet naar behoren werkt gaan we weer verder.
  #11  
Oud 5 October 2013, 10:21
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard

experiment met aansluiten router linksys EA6300 ook niet gelukt,het is nu toch wel duidelijk dat je op de experia V8 geen router kan aansluiten,experts van Apple is het niet gelukt en de experts van kpn ook niet, het is nu wachten op de experia V9 die binnenkort uitkomt of het daar wel bij kan..wat de Wi-Fi op mijn iphone betreft..hij werkte dus niet op de experiabox...heb ik maar weer mijn accesspoint aangesloten en ziedaar alles werkt weer als vanouds...
nu de airplay dus niet werkt zet ik mijn foto's op mijn macbook in mijn stream en kan ze dan via apple tv ook op tv bekijken....beetje omslachtig maar het werkt.
  #12  
Oud 5 October 2013, 10:27
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matje44 Bekijk bericht
nu de airplay dus niet werkt zet ik mijn foto's op mijn macbook in mijn stream en kan ze dan via apple tv ook op tv bekijken....
Het is voor mij onbegrijpelijk dat KPN op hun Experiabox mDNS (aka Bonjour) en UDP niet ondersteund.

mDNS is een standaard protocol dat niet alleen door Apple gebruikt wordt maar ook door alle Unix en Linux besturingssystemen. En vroeger zelfs door Windows Server 2003. Sinds ongeveer tien (10) jaar jaar gebruiken ook alle goede printer het Bonjour protocol. UDP is dan weer een standaard protocol uit de TCP/IP protocol suite.

Misschien is KPN toch een beetje te veel gericht op Windows gebruikers. Maar ook onder Windows met iTunes moet mDNS ondersteund worden voor thuisdeling.
  #13  
Oud 5 October 2013, 11:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2012
Berichten: 22
Standaard

ja voor mij ook onbegrijpelijk maar nu er zoveel klachten zijn is mijn hoop gevestigd op de V9 en als die ook geen airplay ondersteunt is er maar een mogelijkheid dat is een andere provider nemen.
  #14  
Oud 5 October 2013, 11:25
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Het gaat hem niet alleen om AirPlay. In een OS X en iOS omgeving moet mDNS/Bonjour ondersteund worden door de router. Is dat niet het geval dan is men toch redelijk gehandicapt.

Succes verder.
  #15  
Oud 16 December 2013, 15:51
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2013
Berichten: 1
Standaard Wi-Fi

Toch nog een vraag over dit topic. Dit probleem komt me toch bekend voor. Ik heb namelijk een iPod touch, waar ik op het werk, thuis, ouders, schoonfam kortom overal internet verbinding mee heb, Maar kom ik in de trein, hotspots, of elders, staat het Wi-Fi icoon aan maar heb ik geen internet. Ipad werkt wel in trein etc. Instellingen zijn voor zover ik kan zien gelijk.

Wat doe ik dan toch fout....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel 3G verbinding maar geen internet oplossing! anthonyo007 iPhone algemeen 2 30 March 2016 20:19
Wel Wi-Fi verbinding, maar geen internet Amber89 Wi-Fi 24 19 April 2012 15:07
Wel Wi-Fi geen internet op 4S, maar wel op ipad 2, 2 laptops en 1 iPhone 4 nouska1976 Wi-Fi 2 25 November 2011 22:32
Wel 3G connectie maar geen internet verbinding V70ORD5 iPhone algemeen 3 7 December 2009 16:38
Hi: Wel internet, maar geen dataverbruik. MartndeMus Overige providers Nederland 5 12 March 2009 18:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:01.