Safari werkt niet meer

Safari werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) iPhone 4. iOS 7 .02. Ik heb iOS 7 .02 er alweer enige tijd opstaan. In het algemeen ben ik er niet zo content mee. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 October 2013, 22:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard Safari werkt niet meer

iPhone 4. iOS 7.02.

Ik heb iOS 7.02 er alweer enige tijd opstaan. In het algemeen ben ik er niet zo content mee. Traag geworden. Ik wacht maar op de volgende update. Vandaag ondervond ik het volgende probleem. Ik kan niet meer inloggen op Safari. Als ik dat doe krijg ik Windows Explorer en ik kom er met geen mogelijkheid meer uit. Ik heb de iPhone al 'n paar keer gereset, zelfs met een harde reset maar zonder resultaat.
Wie kan mij helpen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2013, 22:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Een iPhone bevat geen Windows explorer. Wat gebeurt er precies?
  #3  
Oud 18 October 2013, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Bedankt voor de snelle reactie, Arjan. Nou, als ik probeer in te loggen op Safari, dus met de 'knop' op de iPhone, kom ik op windows.microsoft.com. Dat is eigenlijk het probleem.
  #4  
Oud 18 October 2013, 23:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomassen39 Bekijk bericht
Nou, als ik probeer in te loggen op Safari, dus met de 'knop' op de iPhone, kom ik op windows.microsoft.com.
Waar probeer je in te loggen?

En welke 'knop' bedoel je?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 18 October 2013, 23:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Met dat symbool van Safari dat standaard onderin je openingsscherm op de iPhone staat. Ik noem het maar gemakshalve "knop'. Normaal kom je dan in de browser Safari, maar nu niet meer. Ik hoop dat je het nu begrijpt, Arjan.
  #6  
Oud 18 October 2013, 23:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Met die uitleg denk ik dat je op het icoon van Safari drukt en deze web browser opstart.

Je komt op "windows.microsoft.com" zeg je. Dat is een URL. Die kun je openen in een browser.

Het lijkt er op dat je die pagina in Safari ziet. Waarom denk je niet in Safari "in te loggen"?
  #7  
Oud 18 October 2013, 23:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Ik kom niet meer in Safari zoals gebruikelijk. In Safari heb je bovenin een zoekbalk en nu niet meer. Dat gekke ding komt telkens weer terecht in Windows. Ik begin te denken aan een virus of zo. Het is allemaal begonnen nadat ik op Facebook had ingelogd. Nog even en dan gaat dat ding tegen de muur!
  #8  
Oud 18 October 2013, 23:45
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 667
Standaard

Kun je dat tabblad niet gewoon verwijderen? In principe ben je gewoon op een webpagina van microsoft met je safaribrowser.

Als je onderaan de pagina tapt dan verschijnt er een balk. Dan het rechter icoontje en je krijgt de tabblad weergave. Dan op het kruisje en de webpagina is weg.
  #9  
Oud 19 October 2013, 00:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Heb ik gedaan. Je krijgt dan die fraaie weergave van openstaande pagina's. Als ik die allemaal afsluit (X) kom ik terecht op een pagina met de iconen van Bing, iets van Koppelingen aanpassen en Web Sice g... En verder kom ik niet.
  #10  
Oud 19 October 2013, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Blijkbaar nemen ze mij niet serieus of men weet geen oplossing, maar ik krijg echt Safari niet meer op mijn iPhone.
  #11  
Oud 19 October 2013, 16:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomassen39 Bekijk bericht
Blijkbaar nemen ze mij niet serieus of men weet geen oplossing, maar ik krijg echt Safari niet meer op mijn iPhone.
Niemand begrijpt denk ik wat jij bedoelt.

Kan je niet een paar screenshots maken en dan hier uploaden? Screenshots maak je door op de aan/uit knop + de home button tegelijkertijd kort te drukken.
  #12  
Oud 19 October 2013, 16:51
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Wat gebeurt er als je in het midden bovenin op de tijd klikt als je "in Windows zit"?
  #13  
Oud 19 October 2013, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 47
Standaard

Het heeft even geduurd. Zaterdag, boodschappen.
Als ik in dat Windows scherm zit en boven in de balk klik, bijvoorbeeld op de tijd, gebeurd er niks.
Hierbij ook 2 screenshots. Een met het normale Safari icoon en de andere wanneer ik op dat icoon klik en dan in Windows kom en vervolgens niets meer kan doen dan zoeken met Bing. De screenshots staan in de verkeerde volgorde, maar dat had je al begrepen denk ik. Ik hoop dat je me kunt helpen.

Gr. Thom
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0397.jpg‎ (14,8 KB, 23x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0396.jpg‎ (52,8 KB, 19x gelezen)
  #14  
Oud 19 October 2013, 21:53
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dit is de adresbalk: Zoek of voer een adres in
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #15  
Oud 19 October 2013, 22:41
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Dit is zoals verwacht inderdaad gewoon Safari (van iOS7) en geen Windows.

Wat wil je met Safari doen wat je nu blijkbaar niet lukt?
  #16  
Oud 20 October 2013, 11:05
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

In je profiel staat dat je iOS6 hebt maar aan de foto's te zien draai je iOS7. Dit is het nieuwe safari....
  #17  
Oud 20 October 2013, 12:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneEd Bekijk bericht
In je profiel staat dat je iOS6 hebt maar aan de foto's te zien draai je iOS7. Dit is het nieuwe safari....
In zijn eerste post gaf Thom al aan een tijdje iOS 7.0.2 te draaien.

Helaas is (voor mij) nog steeds niet duidelijk wat het probleem nou is.
  #18  
Oud 20 October 2013, 20:22
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

In Nijmegen zijn er geen officiŽle Apple Stores, maar wel winkels van derden die alleen Apple producten aanbieden. Ga daar eens langs, laat je iPhone zien en vraag om uitleg over Safari op iOS 7.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Safari werkt niet meer keshoe iPhone algemeen 0 1 May 2012 17:18
safari op iPad werkt niet meer mimesis Archief 7 23 May 2011 16:12
Safari werkt niet meer! psp2000sam Archief 2 28 January 2010 19:18
Safari werkt niet meer of doet vreemd davado Archief 3 2 November 2009 16:45
Safari werkt niet meer mastrigt Archief 3 27 September 2009 12:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:37.