Iphone 5 zit vast in herstelmodus

Iphone 5 zit vast in herstelmodus discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) beste lezers Mijn iPhone 5 zit vast in de herstelmodus, ik kon laatst geen netwerk meer kiezen omdat mijn 'aanbieder' was verdwenen. Toen heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 October 2013, 21:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard Iphone 5 zit vast in herstelmodus

beste lezers

Mijn iPhone 5 zit vast in de herstelmodus, ik kon laatst geen netwerk meer kiezen omdat mijn 'aanbieder' was verdwenen. Toen heb ik mijn Iphone in herstelmodus geplaatst maar halverwege blijft deze hangen en krijg ik een foutmelding. Na een lange tijd zoeken op het internet en na van alles geprobeerd te hebben lukt het nog steeds niet. Ik heb de nieuwste versie van Itunes en heb het al op verschillende computers geprobeerd.

Mijn gsm is in Duitsland aangekocht en ik ben reeds bij deze winkel geweest,maar het is precies heel moeilijk om mijn gsm te laten opsturen. Dus in afwachting om zelf naar een Apple Storeicon te gaan in Duitsland, wou ik even vragen of hier mij iemand kan verder helpen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 October 2013, 21:04
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Probeer om het toestel in DFU mode te zetten. Als dat lukt dan sluit het toestel aan de Mac en start iTunes 11.1.2. Klik dan op "Herstel" in iTunes.
  #3  
Oud 24 October 2013, 21:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Daar zit die nu in vast. Hij gaat in herstel en halverwege krijg ik een foutmelding.
  #4  
Oud 24 October 2013, 21:16
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chariskie Bekijk bericht
Daar zit die nu in vast.
Device Firmware Update (DFU) mode is niet hetzelfde als Recovery Mode. In DFU mode heeft de iPhone een zwart scherm. Zodra het toestel aan iTunes wordt aangesloten verschijnt dan het USB <-> iTunes scherm.

Welke foutmelding krijg je van iTunes?
  #5  
Oud 24 October 2013, 21:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Zie bijgevoegde foto.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Iphone herstel.jpg‎ (26,2 KB, 36x gelezen)
  #6  
Oud 24 October 2013, 21:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Ja dat had ik opgezocht en heb dat ook geprobeerd. Scherm is zwart en Itunes geeft aan dat mijn iPhone hersteld moet worden.
  #7  
Oud 24 October 2013, 21:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chariskie Bekijk bericht
Zie bijgevoegde foto.
Dat ziet mij er eerder Windows uit ipv OS X, Timosha.
  #8  
Oud 24 October 2013, 21:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Als ik al op de Aan knop duw krijg ik al itunes logo

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 oktober 2013 om 21:33 ----------

Ja die heb ik ook staan, maar zit nu even op mijn laptop en dat is windows. Heb het net op de Mac geprobeerd maar dezelfde foutmelding
  #9  
Oud 24 October 2013, 21:34
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chariskie Bekijk bericht
Als ik al op de Aan knop duw krijg ik al itunes logo

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 oktober 2013 om 21:33 ----------

Ja die heb ik ook staan, maar zit nu even op mijn laptop en dat is windows. Heb het net op de Mac geprobeerd maar dezelfde foutmelding
Oh ok. Dan is het goed.
  #10  
Oud 24 October 2013, 21:36
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Het hosts bestand is verknoeid. Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "3194 hosts" om instructies te vinden om het hosts bestand te corrigeren.
  #11  
Oud 24 October 2013, 22:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Ik heb gedaan wat ik er over kon vinden, namelijk dan een lijn van apple uit mijn host verwijderen maar dan krijg ik nog steeds dezelfde foutmelding
  #12  
Oud 24 October 2013, 22:05
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Na het aanpassen van het hosts bestand moet je computer herstarten om de DNS cache leeg te maken.

Of, probeer je soms te herstellen met een gedownload ipsw bestand?
  #13  
Oud 24 October 2013, 22:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Ja heb ik opnieuw herstart, precies gedaan wat er stond. Ja dat heb ik ook al eens geprobeerd.
  #14  
Oud 25 October 2013, 11:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Nu krijg ik foutmelding 1699...
  #15  
Oud 25 October 2013, 12:00
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chariskie Bekijk bericht
Nu krijg ik foutmelding 1699...
Dat lijkt eerder op een Windows System Error dan op een iTunes fout. Ben jij wel heel zeker dat je iTunes 11.1.2 gebruikt?
  #16  
Oud 25 October 2013, 12:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Ja, kijk maar naar de foto.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Itunes.jpg‎ (28,2 KB, 8x gelezen)
  #17  
Oud 25 October 2013, 12:10
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

OK! Als je absoluut zeker bent dat het hosts bestand niet meer verknoeid is dan zet alle virusscanners, firewalls, defenders, enz.. uit en probeer het nog eens.
  #18  
Oud 25 October 2013, 12:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2013
Berichten: 10
Standaard

Ja ik ben niet zeker want zoveel weet ik er niet van. Ik zet er maar even een prt sc bij. Ja dat zal ik dan ook nog eens proberen.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Hosts.jpg‎ (60,5 KB, 8x gelezen)
  #19  
Oud 25 October 2013, 12:18
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Ja, het hosts bestand is in orde. Dat kan dus de fouten niet veroorzaken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone zit vast in een herstelmodus suva iPhone algemeen 0 18 March 2012 19:02
iPhone: iPhone 4 vast in herstelmodus hublau Jailbreak 8 2 February 2011 16:10
iPhone: is de iphone nog gejailbraked als hij in de herstelmodus zit pakoboy Jailbreak 7 18 July 2010 15:57
Iphone 3g Herstelmodus loopt vast timmeh22 iPhone algemeen 3 4 December 2008 19:32
iphone vast in Herstelmodus Nickricardo Jailbreak apps en thema's 4 8 November 2008 13:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:31.