ipod touch restore- verlies je dan je january update?

ipod touch restore- verlies je dan je january update? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ipod touch als je hem restored verlies je dan je january update? bedankt funnyplay...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 June 2008, 22:15
Funnyplay's schermafbeelding
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 55
Standaard ipod touch restore- verlies je dan je january update?

ipod touch

als je hem restored verlies je dan je january update?

bedankt

funnyplay
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2008, 22:18
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

met restore verlies je alles....
met die january update krijg je de iPhone apps op je iTouch right?
die kun je er gewoon weer opzetten. Heb je voor betaald he
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT

Laatst gewijzigd door iMario; 17 June 2008 om 22:20.
  #3  
Oud 17 June 2008, 22:34
Funnyplay's schermafbeelding
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 55
Standaard

Ik heb er inderdaad voor betaald maar,


hoe zet ik die er dan terug op?
  #4  
Oud 17 June 2008, 22:49
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Funnyplay Bekijk bericht
Ik heb er inderdaad voor betaald maar,


hoe zet ik die er dan terug op?
volgens mij als je dan connect met de iTunes store op je pc in iTunes, dan word het er vanzelf weer opgezet. Anders moet je ff naar die update gaan en dan erop zetten.
Heb zelf ook een iTouch gehad en had die update ook gekocht, heb toen es restored en daarna kreeg ik die update er gewoon weer op zonder weer te betalen.
  #5  
Oud 18 June 2008, 11:43
Funnyplay's schermafbeelding
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 55
Standaard

Bedankt!


Ik zal het proberen!!!
  #6  
Oud 18 June 2008, 12:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Funnyplay Bekijk bericht
Bedankt!


Ik zal het proberen!!!
geen probleem, laat ook maar weten dan of het is gelukt
  #7  
Oud 18 June 2008, 13:36
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ja alle acties worden ongedaan gemaakt
  #8  
Oud 18 June 2008, 13:37
Funnyplay's schermafbeelding
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 55
Standaard

Weet je ook of een restore alle instellingen van bosstool ongedaan maakt?
  #9  
Oud 18 June 2008, 13:39
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

yep,alle instellingen worden opnieuw erin gezet,orgineel van apple
__________________
at your service
  #10  
Oud 18 June 2008, 13:51
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

// Discussies samengevoegd. Bedankt voor de melding Truckdriver
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #11  
Oud 16 May 2009, 21:24
Funnyplay's schermafbeelding
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 55
Standaard

Sorry voor de late reactie

maar het was dus gelukt toen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod Touch komt niet verder dan Apple Logo! Raul1997 Archief 1 14 November 2010 19:59
iPod touch: [iPod Touch 2G] Leidt jailbreak tot verlies gegevens? R0elr Jailbreak 2 20 June 2009 13:32
iphone 2g en ipod touch beter dan 3g?? tapijtkever iPhone algemeen 5 15 November 2008 20:48
Wi-Fi iPhone minder dan ipod Touch? wvy Wi-Fi 3 16 September 2008 05:33
ipod touch free january update en firmware 2.0...misschien sabatie Unlock [archief] 0 27 March 2008 22:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:16.