Over the Air update gedaan....

Over the Air update gedaan.... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) 25 okt heb ik thuis via wifi ... Mijn iPhone4 van 6.1.3 over the air geupdate naar 7.0.3. Na de update kreeg ik van simyo ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 November 2013, 16:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 1
Standaard Over the Air update gedaan....

25 okt heb ik thuis via Wi-Fi... Mijn iPhone4 van 6.1.3 over the air geupdate naar 7.0.3.
Na de update kreeg ik van simyoicon een smsje dat mijn databundel voor die maand op was. Daardoor ging ik kijken bij Symio en zag dat ik 500MB over mijn databundel heen was gegaan. Kosten: €59,62

- Simyo wil niet tegemoet komen in de kosten en kan geen specificatie geven waarmee verbinding is gemaakt.
- Apple zegt dat het technisch niet mogelijk is om via 3G te update. Ik ben hier ook vanuit gegaan... Daarom heb ik Apple gevraagd de kosten te vergoeden. Om tot een eventuele vergoeding over te gaan voor de gemaakte kosten hebben zij meer data nodig. Ik heb alleen maar tijdstip en hoeveelheid data van Simyo.

Mijn vraag:
Zijn er meer mensen die door het update OTA datakosten hebben gemaakt?

Nog ideeën hoe ik de gemaakte kosten kan verhalen bij Apple of Simyo?

Ik gebruik OTA update niet meer in ieder geval....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 November 2013, 14:31
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 177
Send a message via twitter to Richu75
Standaard

Voor zover ik weet kan de OTA idd alleen via Wi-Fi. Zijn er na de update niet automatisch app updates via 3G gelopen? iOS7 laat apps automatisch updaten, die optie staat standaard aan.
  #3  
Oud 21 November 2013, 16:55
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Richu75 Bekijk bericht
Voor zover ik weet kan de OTA idd alleen via Wi-Fi. Zijn er na de update niet automatisch app updates via 3G gelopen? iOS7 laat apps automatisch updaten, die optie staat standaard aan.
Ik kan het je nog sterker vertellen. iPhone 4S van mijn vrouw. Ook een simyoicon (200Mb data bundel wat voor haar 75% te veel is) Heeft nu al voor de 2e keer dit jaar ongevraagd een iOS update gedownload (niet geïnstalleerd). Op zich geen ramp maar dat heeft hij ondanks dat hij gewoon via Wi-Fi kon over 3G gedaan. Zo gisteren iOS 7.0.4.
Maar liefst 1.2Gb. Factuur Simyo 160,- euro. (in Maart 116,-) Gebeld met Apple.
Antwoord: Kan niet. Dat doen we niet. En trouwens de update voor een 4S is maar 660 MB. Wie het screenshotje wil hebben waar duidelijk de 1,2Gb staat vermeld moet maar even roepen.
  #4  
Oud 21 November 2013, 17:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door IphoneCarlo Bekijk bericht
Ik kan het je nog sterker vertellen. iPhone 4S van mijn vrouw. Ook een simyoicon (200Mb data bundel wat voor haar 75% te veel is) Heeft nu al voor de 2e keer dit jaar ongevraagd een iOS update gedownload (niet geïnstalleerd). Op zich geen ramp maar dat heeft hij ondanks dat hij gewoon via Wi-Fi kon over 3G gedaan. Zo gisteren iOS 7.0.4.
Maar liefst 1.2Gb. Factuur Simyo 160,- euro. (in Maart 116,-) Gebeld met Apple.
Antwoord: Kan niet. Dat doen we niet. En trouwens de update voor een 4S is maar 660 MB. Wie het screenshotje wil hebben waar duidelijk de 1,2Gb staat vermeld moet maar even roepen.
Kan je die screenshot dan niet naar Apple sturen of haalt dat niet uit?
  #5  
Oud 21 November 2013, 18:37
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Kan je die screenshot dan niet naar Apple sturen of haalt dat niet uit?
Verwacht ik niet veel van maar kreeg een enquête vandaag en die is natuurlijk niet positief ingevuld. Misschien nemen ze nog contact op.
Anders bel ik ze volgende week nog wel eens even.
  #6  
Oud 21 November 2013, 19:07
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door IphoneCarlo Bekijk bericht
Verwacht ik niet veel van maar kreeg een enquête vandaag en die is natuurlijk niet positief ingevuld. Misschien nemen ze nog contact op.
Anders bel ik ze volgende week nog wel eens even.
Veel succes ermee.
Reageren

Labels
ota


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
beta update gedaan nu fout erikkire Ontwikkelen voor iOS 2 15 August 2012 12:48
iphone 3g 16gb geblokeert na update gedaan i farao i Archief 13 27 June 2009 19:12
iphone geblokeert na update gedaan i farao i Archief 1 26 June 2009 19:32
update gedaan van iphone 2g necarten Archief 1 13 September 2008 23:46
Per ongeluk Update 2.0 gedaan pbeumer2001 Archief 1 30 July 2008 22:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.