4g

4g discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb nu 4g bij proximus ,maar bovenaan op het scherm blijft 3g staan ,is dat normaal ? ook werkt de 4g want die is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 April 2014, 20:10
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2010
Locatie: Dendermonde
Berichten: 38
Standaard 4g

ik heb nu 4g bij proximus ,maar bovenaan op het scherm blijft 3g staan ,is dat normaal ? ook werkt de 4g want die is supersnel . heeft iemand anders dit ook ? of wat kan ik doen ?

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 April 2014, 20:20
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

4G..?! Op nen iPhone 4..?!

No way...José...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #3  
Oud 28 April 2014, 21:20
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Als er boven in je scherm 3G staat dan zal je wel 3G hebben ipv 4G, op mijn iPhone zie soms 4G en soms 3G en echt geen 3G als het 4G moet zijn. 😇

Ik zie in je profiel dat je een iPhone 4 hebt, dan zal je NOOIT 4G boven in je scherm zien!

Laatst gewijzigd door faire4u; 28 April 2014 om 21:25. Reden: Tekst aanvullen.
  #4  
Oud 28 April 2014, 22:47
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2010
Locatie: Dendermonde
Berichten: 38
Standaard

het is een iPhone 5 die ik heb. ok maar ik ondervind toch dat het sneller gaat tegenover vroeger .
  #5  
Oud 29 April 2014, 08:38
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Dit topic is gesloten omdat de titel onvoldoende aangeeft waar de discussie over gaat of simpelweg veel te algemeen is. Probeer de volgende keer een duidelijker beschrijvend onderwerp te gebruiken. Zie ook de instructies in de gekleurde vakken bij het aanmaken van een nieuw topic.

//Slotje
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:39.