iPhone doet het niet meer

iPhone doet het niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Vammidag even op internet gezeten. met me iphone. Daarna installeerde ik via installler.app dat sms tootlje. Me iphone moet laden voor het menu. Maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-10-07, 19:17
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard iPhone doet het niet meer

Hallo,


Vammidag even op internet gezeten. met me iphone. Daarna installeerde ik via installler.app dat sms tootlje. Me iphone moet laden voor het menu. Maar dat lukt hem niet. Hij blijft hangen..

Dus ik opnieuw opgestart, duurt heel lang voordat die op gang is. Dan heb ik het menu; STaat er bovenin; SIMLOCK GEBLOKEERd.. maar geeft die de Amerikaanse tijd aan.. Het dock.. ( Telefoon,Mail,Safari,Ipod ) geeft die wel de icoontjes maar niet dat grijze dok. Ik kan nu niet door het menu heen scrollen. Kan nix doen.. Hellup..

Ik heb al paar keer opnieuw opgestart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-10-07, 19:20
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 621
Standaard

Ik denk dat je even moet Restoren in iTunes.
  #3  
Oud 30-10-07, 19:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard

Ik heb wel allemaal apps en nederlands taalpakket. en geunlocked.. gaat dat problemen opleveren ?
  #4  
Oud 31-10-07, 00:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RamonPouw Bekijk bericht
Ik heb wel allemaal apps en nederlands taalpakket. en geunlocked.. gaat dat problemen opleveren ?
Wel voor je taalpakket en je apps, niet voor je simunlock.

Mijn telefoon werd ineens wakker in restore mode en moest ik dus restoren.
Het enige wat ik hoefde te doen was opnieuw activeren en jailbreaken. Ik had anysim 1.1.1 gebruikt om mn simlock weg te halen maar de simkaart werkte gewoon nog. Run Anysim dus niet nog een keer! Er kan een simlock waarschuwing komen hier bedoelt je telefoon je sim pincode mee

Ik heb hem overigens weer naar 1.1.1 gerestored, ik heb het met terug naar 1.0.2 en 1.1.1 weer geactiveerd en gedaan gekregen maar ik denk dat jij makkelijker in 1x naar "jailbreakme.com" kan surfen. Eerst op je PC voor uitleg en daarna op je iPhone met behulp van een safari exploit vanuit je emergency call scherm. Die site installed Appsnapp en activeerd en jailbreakt je phone.

Laatst gewijzigd door Juggernaut; 31-10-07 om 00:16.
  #5  
Oud 31-10-07, 15:48
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard

Eey

Mijn iphone krijg ik niet in restore mode door te verbinden met de pc of home en power button in te drukken..

Hij maakt geen contact meer met de pc..
  #6  
Oud 31-10-07, 16:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 24
Standaard

Probeer m eens in de dock te zetten en natuurlijk aan de usb te hangen en dan in itunes te kijken. Mijn PC herkende m eerst ook niet meer maar iTunes vond meteen dat mn iPhone gerestored moest worden (ondanks dat windows dus geen melding gaf dat ie was aangesloten).
  #7  
Oud 31-10-07, 20:21
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard

Doet die het nog niet
  #8  
Oud 31-10-07, 20:35
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

andere computer proberen
  #9  
Oud 01-11-07, 19:41
trimix's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.021
Standaard

ik zou itues opnieuw installeren denk dat je pc de driver van je iphone kwijt is !! kijk anders even onder software
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone doet het niet meer Ehsan iPhone algemeen 4 13-10-10 14:49
PLEASE HELP.. Herstellen lukt niet meer waardoor iPhone het helemaal niet meer doet,, shari iPhone algemeen 8 16-09-09 23:26
iPhone doet het niet meer? Freakingkid iPhone algemeen 1 07-08-09 13:00
iphone doet het niet meer Dualcore Unlock [archief] 4 13-05-08 15:52
Iphone doet het niet meer!! NickNL Unlock [archief] 6 25-01-08 00:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:22.