iPhone 3G T9

iPhone 3G T9 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Kan je T9-woordenboek uitzetten in de iPhone 3G 2.0? Ik vind het alleszinds niet. Ik vind het echt een van de onnozelste dingen die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 July 2008, 14:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 25
Standaard iPhone 3G T9

Hey,


Kan je T9-woordenboek uitzetten in de iPhone 3G 2.0? Ik vind het alleszinds niet.

Ik vind het echt een van de onnozelste dingen die er zijn. Ik word soms serieus kwaad terwijl ik een sms intik lol, moet bijna elk woord dubbel intikken. Duurt een eeuwigheid.


thanks

Laatst gewijzigd door Cokeman; 20 July 2008 om 14:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 July 2008, 14:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 177
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Inderdaad, dat wil ik ook wel weten. Standaard gaat het iig niet, alleen met het programmatje "kb2" in installer op de eerste generatie iPhone...
  #3  
Oud 20 July 2008, 14:13
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blaugrana Bekijk bericht
Inderdaad, dat wil ik ook wel weten. Standaard gaat het iig niet, alleen met het programmatje "kb2" in installer op de eerste generatie iPhone...
Heb het hier in zien voorbij komen , het kan maar je moet met ssh inloggen en dan handmatig veranderen.

https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html
  #4  
Oud 20 July 2008, 18:03
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

dat was dit;
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edd-- Bekijk bericht
autocorrect of woordenboek uitschakelen in 2.0

openssh installeren, en volgende files renamen (als je op US staat bijvoorbeeld):

/System/Library/TextInput/TextInput_en.bundle/Unigrams-en_US.dat
/System/Library/TextInput/TextInput_en.bundle/Unigrams-en_US.idx

deze files renamen naar .original bijvoorbeeld ...
heb ik gedaan, maar woordenboek doet het nog steeds..
(keyboard staat op English)
  #5  
Oud 21 July 2008, 15:04
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

niemand een andere suggestie?
  #6  
Oud 2 September 2008, 10:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cokeman Bekijk bericht
Hey,


Kan je T9-woordenboek uitzetten in de iPhone 3G 2.0? Ik vind het alleszinds niet.

Ik vind het echt een van de onnozelste dingen die er zijn. Ik word soms serieus kwaad terwijl ik een sms intik lol, moet bijna elk woord dubbel intikken. Duurt een eeuwigheid.


thanks
Same here..
Weet iemand een trucje om bij een niet gejailbreakte Iphone 3G de T9 woordenboek uit te zetten?
  #7  
Oud 10 September 2008, 16:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 1
Standaard

De oplossing die bij mij werkt:
rename /System/Library/TextInput/

Dat doe je zo, log in met putty of een andere variant. User: root, Passwd: alpine

>cd /System/Library/
>mv TextInput TextInput.org
>ls -all | grep TextInput
drwxr-xr-x 18 root wheel 612 Aug 10 12:51 TextInput.org/
>reboot

En klaar is...

Cheers,
Charles
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:34.