Backup whatsapp

Backup whatsapp discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik ben van plan een nieuwe iPhone te kopen (of refurbished). Mijn wi-fi werkt niet meer. Het belangrijkste staat al op iCloud. Maar bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-02-16, 21:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 22
Standaard Backup whatsapp

Hallo

Ik ben van plan een nieuwe iPhone te kopen (of refurbished). Mijn wi-fi werkt niet meer.

Het belangrijkste staat al op iCloud. Maar bij whatsapp had ik nog een vraag.

Een reservekopie nemen van whatsapp lukt blijkbaar niet of moeilijk zonder Wi-Fi. Stel dat ik whatsapp op nieuw toestel installeer, zit ik dan nog in alle groepen/chats?
En wat met de groepen waar ik zelf beheerder was?
De inhoud van de chats vind ik minder erg om te verliezen, dan de groepen zelf (vooral degene waar ik zelf beheerder van ben)

Iemand ervaring mee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-02-16, 21:33
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

Volgens Whattsapp moet je daar een backup kunnen maken en op je nieuwe toestel weer op kunnen pakken.

Mij is het wel gelukt om via herstel op een bestaand toestel e.e.a. terug te halen, maar met een Whattsapp migratie niet, of alleen koppen en contacten, maar geen berichten erbij.

Dus wacht ff op duidelijke instructies...
  #3  
Oud 02-02-16, 22:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 22
Standaard

Ok

Vind het wel raar dat reservekopie niet lukt zonder Wi-Fi
  #4  
Oud 03-02-16, 09:31
» iPhone XS 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 737
Standaard

Een reservekopie maken in WhatsApp lukt mij altijd zonder problemen. Zowel als ik op Wi-Fi zit als op mijn mobiele netwerk (let wel op dat je voldoende bereik hebt en houd rekening met dat het flink wat data kan zijn...)
Waar loop je tegenaan als je via je mobiele netwerk een reservekopie maakt?

En om antwoord te geven op je vragen:
Als ik een reservekopie terugzet zie ik alle chats die ik daarvoor ook had, inclusief de groepen.
  #5  
Oud 03-02-16, 10:21
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

Gonius, bij een herstel van reserve copy zie ik dat ook, maar als ik specifiek van Whattsapp een copy maak, niet.

Was wel van Samsung naar iPhone, terwijl het hier om iphone -> iphone gaat.

@Lottigol, je kan simpel de backup terug zetten op je nieuwe iphone, staat alles ok dan ben je klaar.
Staat er iets niet goed, dan pak je dat nog van je oude...
  #6  
Oud 03-02-16, 10:23
» iPhone XS 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 737
Standaard

[QUOTE=MCNO;1016453]bij een herstel van reserve copy zie ik dat ook, maar als ik specifiek van Whattsapp een copy maak, niet.
QUOTE]

Begrijp niet goed wat je hiermee bedoelt.
Zou je wat specifieker kunnen zijn?
  #7  
Oud 03-02-16, 10:27
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

Als ik een backup (via iTunes) maak wl, maak ik een backup via Whattsapp - instellingen, dan niet.
  #8  
Oud 03-02-16, 10:34
» iPhone XS 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 737
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Als ik een backup (via iTunes) maak wl, maak ik een backup via Whattsapp - instellingen, dan niet.
Vreemd, als ik een backup maak in WhatsApp naar iCloud en ik zet deze terug dan zie ik gewoon alle groepen...
  #9  
Oud 03-02-16, 12:26
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 22
Standaard

heeft er halve dag over gedaan, maar de reservekopie (va Whatsapp in iCloud) is gelukt...

Er kwam continu de melding 'reservekopie gepauzeerd' en 'op zoek naar wi-fi verbinding' op mijn iPhone.
Maar aangezien de wi-fi volledig stuk is, dacht ik dat het niet meer zou lukken.
Na half dagje aan staan bleek het dan toch gelukt...
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Whatsapp backup en documenten en gegevens omehar iCloud 6 19-09-16 09:54
Windows: Whatsapp backup in reservekopie Nvdh110 iTunes 0 24-10-15 01:33
iCloud backup whatsapp en berichten rsnhakan iCloud 6 22-10-15 15:34
WhatsApp backup Reneetje2108 iPhone Apps 0 23-10-13 13:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:58.