Youtube

Youtube discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi All, Vandaag de nieuwe firmware erop gezet. Internet werkt prima. Behalve Youtube niet. Ik heb er nog niet iemand over zien klagen.. Ben ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 July 2008, 13:47
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 3
Standaard Youtube

Hi All,

Vandaag de nieuwe firmware erop gezet. Internet werkt prima. Behalve Youtube niet. Ik heb er nog niet iemand over zien klagen.. Ben ik de enige met dit probleem? of heeft mis ik iets??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2008, 15:11
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Via Wi-Fi of GPRS. Via GPRS zou het best wel eens niet kunnen werken, verbinding is te langzaam.
  #3  
Oud 22 July 2008, 15:50
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Via GPRS.. Ik krijg de melding: Voor Youtube-video's is een mobiele data of Wi-Fi verbinding vereist. Ik heb gewoon een mobiele data verbinding.

extra info:
iPhone 1.1.4 ootb -> geupgrade naar 2.0
Met tmobileicon abbo
  #4  
Oud 22 July 2008, 16:16
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DiPhone Bekijk bericht
Via GPRS.. Ik krijg de melding: Voor Youtube-video's is een mobiele data of Wi-Fi verbinding vereist. Ik heb gewoon een mobiele data verbinding.

extra info:
iPhone 1.1.4 ootb -> geupgrade naar 2.0
Met tmobileicon abbo
Gaat denk ik niet lukken, je hebt nu een GPRS data-verbinding, die is te langzaam. Met UMTS (3G) lukt het wel.
  #5  
Oud 22 July 2008, 19:02
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Zijn er mensen hetzelfde probleem, of met een gprs abbo maar wel youtube?
  #6  
Oud 22 July 2008, 20:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 77
Standaard

zelfde probleem
  #7  
Oud 23 July 2008, 10:12
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Irritant inderdaad, ik wou in de kroeg ff een filmpje laten zien, maar toen gaf die opeens een foutmelding inderdaad. Balen dat je via gprs dat niet kunt doen
  #8  
Oud 23 July 2008, 10:15
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Arrow

onderwerp verplaats naar "problemen"
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #9  
Oud 24 July 2008, 12:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Via Wi-Fi lukt het wel, maar als ik Wi-Fi uitschakel en Edge overhoudt, dan lukt het niet. Is het misschien mogelijk om het filmpje te downloaden als je Wi-Fi hebt en dan op te slaan om later af te spelen?
  #10  
Oud 24 July 2008, 14:54
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Ik had het zelfde probleem op mijn 2G iPhone, precies de zelfde melding. Maar ik draai nog op FW 1.1.4 waardoor ik een patch kon installeren. Nu kan ik wel YouTube bekijken alleen duurt het wel super lang totdat hij klaar is met bufferen

Hoe het zit met FW 2.0 weet ik niet.. misschien staat er iets tussen in Cydia
__________________
Bor3d @ Stage
  #11  
Oud 1 August 2008, 00:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Locatie: Lopik
Berichten: 9
Standaard

Hier het zelfde probleem geupdate naar 2.0 en youtube werkt niet meer krijg inderdaad ook de melding Voor Youtube-video's is een mobiele data of Wi-Fi verbinding vereist.

Bij 1.1.4 kon het wel door een patch maar wie weet waarvoor de youtube activation patch van winpwn dan is ?

Via Mxtube kan je wel streamen maar heb het liever gewoon zoals het hoort via het youtube progje.
  #12  
Oud 1 August 2008, 09:40
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

moet je niet bij winpwn de youtube fix aanzetten ( het vinkje).
dit staat ook aangegeven in meerdere handleidingen op het internet.
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
  #13  
Oud 1 August 2008, 11:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Locatie: Lopik
Berichten: 9
Standaard

Ja op internet vond ik dit:

YouTubeActivation Fix
De WinPwn Site zegt: “als je al service met t-mobileicon hebt activeer niet en installeer dan niet de YouTubefix”, ik neem aan dat dit voor zich spreekt.

Dus dit lijkt me duidelijk dat hij bij mij wel aan moet omdat ik Vodafoneicon heb. of heb ik dit fout?
  #14  
Oud 1 August 2008, 11:45
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

lijkt mij inderdaad terecht dat jij deze aanzet.
  #15  
Oud 1 August 2008, 22:20
gemmelos's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 158
Standaard

bij mij gaat hij zelfs MET Wi-Fi langzaam. Maar dan ook echt super langzaam. Het duurt gemiddeld een uur om een fimlpje van 4 min helemaal gebufferd te hebben!!
terwijl het gewoon op mijn pc binnen de 2 min klaar is.
dit is toch raar!
oplossingen iemand?
  #16  
Oud 5 August 2010, 23:30
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Ik heb via imovie een heel simpel filmpje in elkaar geflanst en deze zijn wel alleen met foto's gedaan die ik heb getrokken. (niet naar m'n zin echt gelukt maar soit); het probleem is dat ik zo geen fotoke zie staan als je naar dat filmpje gaat via m'n youtube? Kan je er toch een fotoke gewoon aangeven of gaat dit niet omdat dit iets is je bewerkt hebt met imovie dan of het alleen mee foto's zijn?
Iemand die daar ervaring mee heeft?

http://www.youtube.com/my_videos

Autosalon brussel 2010

Dit is het filmpje maar je moet naar m'n youtube zelf gaan.
Bij al de andere die niet bewerkt zijn heb ik dit niet voor.
  #17  
Oud 6 August 2010, 00:31
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Berichten: 163
Standaard

Ziet er goed uit man!
Ik kan je alleen niet helpen met je vraag.

Maar kan je vanuit je iPhone een dergelijk filmpje direct op youtube uploaden zonder tussenkomst van je pc???
  #18  
Oud 6 August 2010, 14:58
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Corch Bekijk bericht
Ziet er goed uit man!
Ik kan je alleen niet helpen met je vraag.

Maar kan je vanuit je iPhone een dergelijk filmpje direct op youtube uploaden zonder tussenkomst van je pc???
Van dat filmpje mee die wagens ben ik zelf niet tevreden amar het was amar een test .

Je kan zonder je pc idd rechtstreeks naar youtube uploaden maar dat is niet aan te raden vind ik.
Als je in HD filmt dan kan je slechts een paar minuten maar filmen en moet je het gratis programmake pixelpipe gebruiken, als je dit via de normale camera app doet dan zullen je filmpjes niet in HD staan, bij pixelpipe wel maar ik denk je maar ong max 3min in HD zal mogen filmen.
Als je langer in HD filmt dan moet je het wel via je pc uploaden naar HD, dat duurt echt wel een tijdje en een filmpje in HD van een 6tal minuten verbruikt 446MB .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
YouTube corne67 iPhone Apps 29 29 December 2009 21:50
YouTube pancu007 Archief 1 24 August 2008 18:13
Video: YouTube koolenboer Muziek, foto & video 23 23 June 2008 09:08
Video: Youtube leslow Muziek, foto & video 2 5 June 2008 18:15
Youtube? DertKesh Archief 1 2 January 2008 22:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:08.