Siri op een audi RNS-E bedienen, kan dit?

Siri op een audi RNS-E bedienen, kan dit? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in mijn auto een zogenaamde RNS-E auto radio zitten (audi A3) met originele audi BT module, de BT koppeling etc werkt prima. Echter ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2016, 23:31
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Standaard Siri op een audi RNS-E bedienen, kan dit?

Ik heb in mijn auto een zogenaamde RNS-E auto radio zitten (audi A3) met originele audi BT module, de BT koppeling etc werkt prima.

Echter ik vroeg me af of er wellicht een trucje was om siri te activeren vanaf de radio, door bv een specifiek nr te bellen etc. (ik heb bv spraak controle), dit dus zonder de iphone (home knop) zelf te gebruiken.

Voordat ik deze iphone had gebruikte ik een windowsphone met Cortana, hier was dit mogelijk door een speciaal 'raar' nummer te bellen waarop Cortana dan reageerde en dat je zo de commando's kon geven over de HF set van de auto.

Weet iemand dit of dit kan en hoe?

Ohja, het gaat dus om de RNS-E van een audi A3 (bwj 2010), niet de MMI versie waarbij het scherm uit je dashbord komt...
Het is dus een 2din radio/scherm welke in de midden console zit
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 March 2016, 14:29
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 216
Standaard

op de A6 bj 2015 kun je door kort te drukken op het stuur het spraakbedieningsysteem van de wagen activeren
, blijf je echter lang drukken activeer ik siri..(is knopje met een hoofdje erop)
  #3  
Oud 29 March 2016, 22:18
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Standaard

Dat werkt bij mij helaas niet..
Er gebeurd helemaal niets als ik de knop gedrukt houd.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
xmbc bedienen via Siri op 4s SoloX Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 22 January 2012 12:07
Audi RNS-E en Iphone 2G lemme201 iPhone accessoires en onderdelen 4 15 July 2009 11:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:06.