5s laadt niet op, batterij en doc connector reeds vervangen!

5s laadt niet op, batterij en doc connector reeds vervangen! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Zoals in 't onderwerp al aangegeven, mijn 5s laadt dus niet meer op. Omdat het begon met niet meer opladen maar wel beeld, totdat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 April 2016, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 54
Send a message via twitter to mich@
Standaard 5s laadt niet op, batterij en doc connector reeds vervangen!

Hallo,

Zoals in 't onderwerp al aangegeven, mijn 5s laadt dus niet meer op. Omdat het begon met niet meer opladen maar wel beeld, totdat de batterij echt leeg was, ging ik er vanuit dat de doc connector het probleem was. Dus heb ik eerst de doc connector vervangen. Maar ook met de nieuwe doc connector kreeg ik geen contact. Daaruit concludeerde ik dat het de batterij allicht toch was. Deze zojuist ook vervangen. Gelukkig wel weer beeld en alles werkt vlgns mij naar behoren. Echter, hij laadt dus nog steeds niet op. Wel start/reageert de 5s als ik 'm helemaal uit doe en dan de stekker erin steek. Dan start hij wel op maar laadt niet
Waarom reageert hij dus wel op de stekker maar laadt ie niet op. Omdat ie wel reageert lijkt me de doc connector niet het probleem...

En JA, ik heb al een harde reset geprobeerd en heb div. originele iPhone kabels/stekkers geprobeerd.

Oja, en ik zie zojuist dat ie ook de melding geeft:"Deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd en werkt mogelijk niet goed met deze iPhone". Nogmaals, dit ondanks dat het originele stekkers zijn!

Pls hlp

Laatst gewijzigd door mich@; 8 April 2016 om 16:54.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 April 2016, 21:13
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Probeer eens een andere laadkabel.
  #3  
Oud 8 April 2016, 21:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 54
Send a message via twitter to mich@
Standaard

Wat ik al schreef, ik heb al div originele Apple stekkers geprobeerd en daarmee bedoelde ik ook kabels

Maar dank voor je reactie!
  #4  
Oud 9 April 2016, 22:02
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Dan zou ik een andere batterij plaatsen, mogelijk dat die defect is ook al is die nieuw. En als dat get. Probleem niet oplost dan is er hoogstwaarschijnlijk een ic chip stuk waardoor die niet laad, er zijn shops die er een nieuwe ic kunnen solderen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IP4 Connector & Bat. goed maar laadt niet op.. VE2910 iPhone algemeen 1 26 June 2013 22:56
Batterij laadt niet op elske iPhone algemeen 99 3 August 2012 11:05
batterij connector iphone 4 vervangen doubleg iPhone accessoires en onderdelen 9 15 April 2012 22:17
iPhone 4 laadt niet meer op. Dockconnector al vervangen. HM4000 iPhone algemeen 0 20 December 2011 07:00
Batterij laadt niet volledig op. Pl4y0r iPhone algemeen 2 10 January 2011 10:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:27.