screenshot ios 10 - Iphone 6S

screenshot ios 10 - Iphone 6S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vrijdag nieuwe IPhone 6S, daarvoor 5S. Heb via Icloud alles van de 5S overgenomen op de 6S, maar was automatisch IOS10. Ik kan geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2016, 20:17
» iPhone 6s 64GB (Roségoud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 4
Standaard screenshot ios 10 - Iphone 6S

Sinds vrijdag nieuwe IPhone 6S, daarvoor 5S. Heb via Icloud alles van de 5S overgenomen op de 6S, maar was automatisch IOS10.
Ik kan geen screenshots nemen op de gewone manier, homeknop en power knop samen. Ligt het aan de telefoon, ligt het aan de IOS10, ligt het aan een instelling ? Ik weet het niet. Kan iemand mij laten weten wat ik kan doen om terug screenshots te kunnen nemen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2016, 21:14
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 2
Standaard

Ik had hetzelfde probleem met mijn Ipad.
Op de iPhone eerst een screenshot gemaakt. Dat lukte.
Toen de update naar 10.0.1
En inderdaad: de screenshot functie deed het niet meer.
Conclusie: ik denk dat het aan de update ligt.
Waar meld ik zoiets bij Apple?
  #3  
Oud 20 September 2016, 21:30
» iPhone 6s 64GB (Roségoud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 4
Standaard

Ik weet niet waar we dit kunnen melden. Ik denk morgen contact te nemen met Lab9, waar ik mijn Iphone kocht. Misschien weten zij wel raad.
Als nieuws heb laat ik het in elk geval weten.
  #4  
Oud 20 September 2016, 22:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Er is al een discussie hierover op het Apple forum. Maar het is ook maar 1 persoon bij wie het niet werkt.

https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

Misschien eens een reset doen? Of een paar keer proberen.

Bij mij werkt het in ieder geval nog.
  #5  
Oud 20 September 2016, 22:58
» iPhone 6s 64GB (Roségoud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 4
Standaard

Heb ik al gedaan. Dank voor je reactie !
  #6  
Oud 21 September 2016, 09:59
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Werkt nog steeds zoals voorheen op alle toestellen met iOS 10.0.1, incl. de toestellen van madame.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #7  
Oud 21 September 2016, 11:10
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.195
Standaard

Wat me daarentegen niet lukt, is herstarten met Homeknop en Aan/uit. Resultaat is telkens een screenshot. Is daar iets aan veranderd? (iPhone 7)
  #8  
Oud 21 September 2016, 11:13
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
Is daar iets aan veranderd? (iPhone 7)
Op de iPhone 7 moet moet men één van de volumeknoppen (+ of -) gebruiken ipv. home knop voor een harde reset. Weet niet meer welke.


Gevonden:
http://www.iculture.nl/tips/iphone-resetten/
  #9  
Oud 21 September 2016, 11:18
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.195
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Super! Dank je.
  #10  
Oud 21 September 2016, 16:03
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 2
Standaard

Gevonden.

Vroeger kon je eerst de thuisknop indrukken en dan de sluimerknop.
Nu moet je ze tegelijk indrukken..
  #11  
Oud 26 September 2016, 19:25
» iPhone 6s 64GB (Roségoud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2016
Berichten: 4
Standaard THANKS !!!!

Beste Duijf,

Van harte dank ! het lukt inderdaad als je ze samen indrukt, en niet eerst de home knop en dan de andere !
Zelfs bij Lab9 wisten ze geen raad !
Toppie !

Joke
  #12  
Oud 27 September 2016, 15:17
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2014
Berichten: 91
Standaard

sorry maar volgens mij moest je ze altijd samen indrukken
  #13  
Oud 3 October 2016, 22:23
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 3
Standaard screenshot iPhone 6 na iOS10 update

voor update was indrukken na elkaar... nu na de update moeten de beide knoppen tegelijk worden ingedrukt!
  #14  
Oud 4 October 2016, 21:15
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Vreemd. Ik heb altijd al geweten dat je ze samen moest indrukken. (Vanaf de iPhone 4)
  #15  
Oud 5 October 2016, 08:49
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 3
Standaard

Niet vreemd.... vorige versie was na elkaar ook mogelijk; nu niet meer.😄
  #16  
Oud 5 October 2016, 20:01
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edfranse Bekijk bericht
Niet vreemd.... vorige versie was na elkaar ook mogelijk; nu niet meer.😄
Dan toch heel snel achter elkaar.
  #17  
Oud 15 October 2016, 15:27
» iPhone NL 16GB [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2016
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Duijf Bekijk bericht
Gevonden.

Vroeger kon je eerst de thuisknop indrukken en dan de sluimerknop.
Nu moet je ze tegelijk indrukken..
Ja!! Mij ook gelukt nu. Goed tegelijk indrukken...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Screenshot Topic Eduard Jailbreak apps en thema's 4535 23 July 2015 19:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:26.