foutcode 9006

foutcode 9006 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik krijg in iTunes (12.5.3.17) op mijn macbook pro de foutmelding 9006. iTunes geeft aan dat er nieuwe software beschikbaar is voor mijn Iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-11-16, 01:41
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2016
Berichten: 1
Standaard foutcode 9006

Hallo,

Ik krijg in iTunes (12.5.3.17) op mijn macbook pro de foutmelding 9006.
iTunes geeft aan dat er nieuwe software beschikbaar is voor mijn Iphone (6), deze is echter reeds op mijn iPhone genstalleerd. Deze heb ik buiten iTunes om reeds geupdate.
Hoe zorg ik ervoor dat iTunes op mijn macbook ziet dat de laatste versie (10.1.1) van de iPhone-software is genstalleerd en voorkom ik in de toekomst deze foutmelding?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-11-16, 06:23
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jun 2013
Berichten: 102
Standaard

Kan het niet gewoon de tweede versie met hetzelfde serienummer (10.1.1) zijn die aangeboden wordt?
  #3  
Oud 15-11-16, 10:09
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door svenrutten Bekijk bericht
Hoe zorg ik ervoor dat iTunes op mijn macbook ziet dat de laatste versie (10.1.1) van de iPhone-software is genstalleerd...
Lees het onderstaande artikel:

https://www.appletips.nl/ios-10-1-1-opnieuw/
  #4  
Oud 15-11-16, 17:04
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 1.127
Standaard

Oftewel niet teveel peliekeren en gewoon installeren. Hopelijk was dit eens maar nooit weer dat er twee keer hetzelfde versie nummer uitgegeven wordt.
  #5  
Oud 15-11-16, 17:10
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blazez Bekijk bericht
Hopelijk was dit eens maar nooit weer dat er twee keer hetzelfde versie nummer uitgegeven wordt.
IJdele hoop. Voor de Apple TV 4 is er gisteren ook een tweede versie van van tvOS 10.0.1 uitgekomen (Build 14U100).


  #6  
Oud 15-11-16, 17:24
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 1.127
Standaard

Zucht ...... waarommmmm nou toch. Een versienummer is .... een versienummer. Als je een nieuwe versie uitbrengt mt veranderingen, wat maakt het dan toch uit dat er een 10.1.2, .3 of .4 komt. Schamen ze zich daar een beetje over de vele updates de laatste tijd of zo.
Zo jammer.
  #7  
Oud 15-11-16, 17:27
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blazez Bekijk bericht
Zucht ...... waarommmmm nou toch.
Om er voor te zorgen dat er op de servers een versie staat die wel goed werkt. Hl handig in geval van een herstel met iTunes.
  #8  
Oud 15-11-16, 20:46
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2014
Locatie: Almelo
Berichten: 491
Standaard

Waarom staat er AppleTV5,3......
  #9  
Oud 15-11-16, 20:48
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 1.127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peerenbooms Bekijk bericht
Waarom staat er AppleTV5,3......
Dat is gewoon een model nummer
Lookup Mac Specs By Serial Number, Order, Model & EMC Number, Model ID @ EveryMac.com
  #10  
Oud 15-11-16, 20:52
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peerenbooms Bekijk bericht
Waarom staat er AppleTV5,3......
Dat is het hardware platform AppleTV5,3 (A8). De andere zijn AppleTV2,1 (A4) - AppleTV3,1 (A5) en AppleTV3,2 (A5x).
Reageren

Labels
9006, foutcode, itunes, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
krijg foutmelding 9006 bij downloaden anske12345 iPhone algemeen 19 13-12-14 14:29
Windows: foutmelding 9006 bij updaten IOS 5. 1 IPot touch t ouch welmoed04 iTunes 1 10-12-14 21:06
iPhone: Foutcode 21 scoop1 Jailbreak 1 26-06-10 23:38
na os 3.1 fout 9006 bertjebb iPhone algemeen 0 16-09-09 21:14
foutcode (20) piet piraat iPhone algemeen 1 31-07-08 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:27.