foutmelding (20)

foutmelding (20) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) de iPhone staat in recovery mode , dan via herstel in itunes neem ik de shiftknop met het restoreprogramma, itunes opent de map gedeeltelijk en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2008, 14:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 2
Standaard foutmelding (20)

de iPhone staat in recovery mode, dan via herstel in itunes neem ik de shiftknop met het restoreprogramma, itunes opent de map gedeeltelijk en geeft dan een fout melding (20).
iemand een idee wat dit betekent en wat ik eraan kan doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 July 2008, 23:51
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

een vriend van me heeft per ongeluk de laatste firmwire via Itunes herstelt en krijgt nu tijdens een nieuwe restore (via unlock.no) ook de foutmelding 20.
Hij wil hem herstellen naar 1.1.4 waar hij eigenlijk perfect op werkte.
Is er een mogelijkheid om deze er terug op te zetten zonder hij die foutmelding geeft?
  #3  
Oud 27 July 2008, 23:56
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

misschien kan deze link helpen?

https://forum.iculture.nl/f14/i...r-1-1-4-a.html
  #4  
Oud 28 July 2008, 00:01
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

enorm bedankt !!!!

had thans al serieus rondgesnuffeld zonder een echt resultaat, blijkbaar ergens overgezien
  #5  
Oud 8 August 2008, 20:32
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 2
Standaard foutmelding

als je deze fout hebt, dan heb je de verkeerde versie i tunes erop staan. zijn we achter gekomen, moet de vorige versie hebben. succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foutmelding 9 muisjetoch iPhone algemeen 0 28 April 2010 11:43
Foutmelding (13) Wimmelijn iPhone algemeen 0 14 February 2009 10:48
Windows: Foutmelding 6 langenwouter iTunes 3 21 July 2008 13:15
Foutmelding Ruard iPhone algemeen 29 13 July 2008 22:29
foutmelding jojor10 Archief 1 23 April 2008 14:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:46.