Foutmelding

Foutmelding discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heren en dames, Ik heb een probleempje. Als mijn iPhone uitzet doormiddel van on\off knop dan als ik hem later weer aanzet dat geeft hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 April 2008, 17:21
Ruard's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar Ruard Stuur een bericht via Skype™ naar Ruard Send a message via twitter to Ruard
Standaard Foutmelding

Heren en dames,

Ik heb een probleempje.

Als mijn iPhone uitzet doormiddel van on\off knop dan als ik hem later weer aanzet dat geeft hij een foutmelding deze is het zelfde als ik hem in een geluidspeler zet van de ipod.


Foutmelding: deze accessoire is niet bedoeld voor de iPhone Wilt u vliegtuigmodus inschakelen om de audiostoring te verminderen? U kunt dan niet bellen of gebeld worden.

Ik heb geen idee hoe ik dit kan oplossen vind het namelijk rete irritant dat hij steeds de fout melding geeft.

Alvast bedankt

Ruard
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 April 2008, 17:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 3
Standaard

hoi,

heb hetzelfde probleem, nog geen oplossing!
  #3  
Oud 21 April 2008, 17:43
Ruard's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar Ruard Stuur een bericht via Skype™ naar Ruard Send a message via twitter to Ruard
Standaard

Tja, dan maar wachten tot dat iemand een oplossing heeft.

groeten
  #4  
Oud 21 April 2008, 17:52
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Het enige wat ik heb kunnen vinden is https://forum.iculture.nl/f14/i...html#post75861

Is niet veel maar mischien heeft c-studio een oplossing.
  #5  
Oud 21 April 2008, 19:21
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Zolang verder alles het doet zou ik het zo houden, maar een restore is eventueel een mogelijkheid.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #6  
Oud 23 April 2008, 14:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Zolang verder alles het doet zou ik het zo houden, maar een restore is eventueel een mogelijkheid.

Nee de phone reageert helemaal niet meer.
Zelf itunes en ziphone krijg ik er niet meer op aangesloten
  #7  
Oud 23 April 2008, 14:34
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Al eens een harde reset geprobeerd?
  #8  
Oud 23 April 2008, 15:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 3
Standaard

zoals uitknop en home knop?
Ja maar werkt ook niet!
  #9  
Oud 14 May 2008, 11:34
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruard Bekijk bericht
Heren en dames,

Ik heb een probleempje.

Als mijn iPhone uitzet doormiddel van on\off knop dan als ik hem later weer aanzet dat geeft hij een foutmelding deze is het zelfde als ik hem in een geluidspeler zet van de ipod.


Foutmelding: deze accessoire is niet bedoeld voor de iPhone Wilt u vliegtuigmodus inschakelen om de audiostoring te verminderen? U kunt dan niet bellen of gebeld worden.

Ik heb geen idee hoe ik dit kan oplossen vind het namelijk rete irritant dat hij steeds de fout melding geeft.

Alvast bedankt

Ruard
Hi Ruard,

Al een oplossing gevonden voor "accesoire is niet bedoeld voor iphone"?
Ik heb 'm de afgelopen weken niet gebruikt. Hij heeft het de afgelopen twee dagen zonder problemen gedaan.

En nu begint dat gezanik weer.

Is het een idee om alles te deleten en opnieuw te installeren?

Hoor graag van je.

HH

Bob
  #10  
Oud 1 June 2008, 14:22
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Hallo allemaal, moet me helaas aansluiten bij de mensen met dit probleem. Super irritant, ben er nog steeds niet uit wat de oorzaak is. HELP!
  #11  
Oud 1 June 2008, 21:51
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

...dat was weer een middagje prutsen, maar de oplossing is gevonden!! Bij mij was het probleem NIET softwarematig. Oplossingen als een 'harde reset' of een upgrade naar een nieuwe firmware helpen niet. Simpelweg de connectiepoort schoonmaken bleek de oplossing.
  #12  
Oud 2 June 2008, 11:19
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Dag Maarten,

Je hebt de oplossing gevonden?
Mooi! Heb je alle overige opties al uitgevoerd en blijft het eenvoudige schoonmaken de oplossing?

Hoe lang heb je al geen meldingen meer gehad?

Heb je ook een oplossing om de connectiepoort af te sluiten met een klepje oid?

Groet,

Bob
  #13  
Oud 2 June 2008, 11:23
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Helaas was ik iets te voorbarig en regent het weer meldingen... Schijnbaar was schoonmaken tóch niet de oplossing

Ik binnenkort een upgrade proberen (1.1.3 --> 1.1.4), wellicht dat dat helpt...

Wat heb jij inmiddels al geprobeerd??
  #14  
Oud 2 June 2008, 11:24
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bolc_s Bekijk bericht
Dag Maarten,

Je hebt de oplossing gevonden?
Mooi! Heb je alle overige opties al uitgevoerd en blijft het eenvoudige schoonmaken de oplossing?

Hoe lang heb je al geen meldingen meer gehad?

Heb je ook een oplossing om de connectiepoort af te sluiten met een klepje oid?

Groet,

Bob
Bob, een Potloodgummetje moet het werk doen, heb ik er ook inzitten, beetje bij slijpen
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
  #15  
Oud 2 June 2008, 11:36
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Goeie tip, bedankt!

Ik heb alles geprobeerd wat ik op internet kon vinden, behalve firmwares aanpassen.

Met het installeren en deinstalleren van programma's lijkt het altijd een tijdje goed te gaan. Vooral met de Voicerecorder had ik maarliefst drie dagen geen foutmeldingen.

Nu begint dat gesodemieter weer 100 keer per dag!

Ik hoor graag van je of de firmware aanpassing helpt. Ik heb nu 1.1.4 (origineel) en vraag me af waarnaar ik 'm kan aanpassen.

Iemand anders nog een idee?

Groet,

Bob
  #16  
Oud 2 June 2008, 11:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Hmm, ben zeer rigoureus alle enigszins overbodige programma's aan het wissen, maar helaas nog zonder succes. Echter wanneer ik bij installer kijk zie ik een programma staan genaamd "BSD Subsystem". Dat kan ik niet un-installeren, alleen kan ik op Reinstall klikken. Na deze zogenaamde reinstall krijg ik een waarschuwing dat ik een bepaald paswoord niet moet wijzigen vanwege constante foutmeldingen...

Iemand een idee hoe ik dit zogenaamde bsd er uit kan schoffelen?

Hebben andere mensen met errors toevallig ook dit programma?
  #17  
Oud 2 June 2008, 12:07
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Dag Maarten,

Ik heb hetzelfde programma.

Het BSD Subsystem is een verzameling UNIX-commandline-applicaties die nodig zijn om bepaalde commando's te kunnen uitvoeren op de iPhone. Meer over de UNIX-commando's kun je lezen in het artikel Terminal.

Ik gebruik het programma volgens mij niet...
  #18  
Oud 2 June 2008, 12:28
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

gebruiken jullie de originele hoofdtelefoon? wellicht dat hier een oplossing in schuilt...
  #19  
Oud 2 June 2008, 16:23
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Dag Marten,

Ik gebruik helemaal geen hoofdtelefoon.

Het ziet ernaar uit dat schoonmaken wel een goede invloed heeft. Sindsdien (+/- 6 uur geleden) heb ik geen foutmelding meer gehad.

Ik ga maar eens op zoek naar een gummetje.

Als je nog een andere tip hebt, hoor ik het graag.

Groet,

Bob
  #20  
Oud 3 June 2008, 09:36
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Sinds het schoonmaken van gisterochtend heb ik geen foutmeldingen meer gehad!
Het lijkt goed te werken!

Heeft iemand enig idee hoeveel Iphones er in NL in omloop zijn?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foutmelding 9 muisjetoch iPhone algemeen 0 28 April 2010 11:43
Foutmelding (13) Wimmelijn iPhone algemeen 0 14 February 2009 10:48
foutmelding (20) rob heuts iPhone algemeen 4 8 August 2008 20:32
Windows: Foutmelding 6 langenwouter iTunes 3 21 July 2008 13:15
foutmelding jojor10 Archief 1 23 April 2008 14:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:48.