Geen overgangstoon naar bellen sommige vaste nummers Iphone 6s

Geen overgangstoon naar bellen sommige vaste nummers Iphone 6s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) nummers met Iphone 6s?[ Bewerkt ] Opties Bericht bewerken Als nieuw markeren Bladwijzer Abonneren Abonneren op RSS-feed Markeren Afdrukken Naar een vriend e-mailen Ongepaste inhoud ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 March 2017, 17:54
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard Geen overgangstoon naar bellen sommige vaste nummers Iphone 6s

nummers met Iphone 6s?[ Bewerkt ]
Opties







Sinds 2,5 week hoor ik bij bellen naar diverse vast nummers geen "overgaan-toon " meer.
Ik krijg wel contact op moment dat er is opgenomen of de voicemail aangaat.
Bellen naar mobiele nummers geeft geen problemen en bij vaste nummers is het incidenteel (wel steeds
bij dezelfde nummers)
Inmiddels 3 x bij de Vodafonewinkel geweest voor advies, naar de Apple-store geweest voor controle
van mijn toestel ( nieuwste software en alle instellingen zijn ok)
Inmiddels is ook de simcard vervangen waarna het "even" werkt maar na een aantal minuten

Inmiddels mijn Iphone teruggezet naar fabrieksinstellingen. Probleem
blijft. Met mijn 2e telefoon ( duo-card) een Samsung heb ik het probleem niet....
telefoon gaat gewoon over? En nog vreemder, wanneer in mijn Iphone even op vliegtuigstand zet
en daarna weer terug krijg ik wel de overgangstoon maar wanneer ik een paar minuten wacht is het probleem
terug. Dus alleen na opnieuw aanmelden op het Vodafonenetwerk kan ik 1 of 2 keer naar de bewuste nummers bellen. Het zijn enkele vaste nummers waarbij ik het probleem heb, Inmiddels met diverse andere Iphones ook
naar de bewuste nummers gebeld en die hebben het probleem niet, krijg daarmee wel de overgangstoon.

de vaste nummers waarnaar ik bel en geen "overgangstoon" krijg blijken ( zover ik het kan inschatten) allemaal
analoge nummers te zijn , de vaste nummers waarnaar ik bel en wel de "overgangstoon" krijg blijken
digitale nummers te zijn?

Vandaag wederom contact gehad met Vodafone, advies is het toestel ter reparatie aan te bieden bij Apple maar of dit zin heeft?

Alvast dank voor eventuele reactie's en hopelijk een oplossing!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 March 2017, 18:07
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 222
Standaard

Misschien een overbodige vraag,
uw 2de kaart staat die uit??

omdat ik vroeger via proximus ook een 2 de kaart had en daar heb ik in het verleden ook problemen mee gehad. (van andere aard weliswaar)
  #3  
Oud 2 March 2017, 18:10
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

bedankt voor de reactie: 2e kaart staat natuurlijk uit.
  #4  
Oud 2 March 2017, 19:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2011
Berichten: 1.092
Standaard

Ik kan me herinneren dat ik vorige week iemand belde en dat me dat ook opviel. Ik dacht dat er eerst iets fout gegaan was met bellen.
Ik heb overigens ook Vodafone. Ik kan me bijvoorbeeld indenken dat dit gebeurd als je Wi-Fi support aan hebt staan. Dan bel je dus niet over het GSM netwerk, maar over je eigen Wi-Fi verbinding.
Zou je dat eens kunnen testen? Dus je Wi-Fi uitschakelen, dan krijg je als het goed is in je scherm "Vodafone" en niet "Vodafone Wi-Fi" te staan.
  #5  
Oud 2 March 2017, 19:31
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 82
Standaard

Heb ik soms met mijn iPhone 7 ook, Vodafone simkaart.
Wi-Fi support staat uit.

Laatst gewijzigd door Typ1; 2 March 2017 om 19:39. Reden: Aanvulling
  #6  
Oud 2 March 2017, 19:31
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

Bedankt voor de reactie, helaas Wi-Fi support staat uit
  #7  
Oud 9 March 2017, 08:48
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

na inventarisatie blijkt dat alle nummers die ik bel en geen overgangstoon zijn KPN nummers zijn.( let wel : zijn enkele nummers bij de meeste KPN nummers werkt het wel )
  #8  
Oud 9 March 2017, 09:35
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 82
Standaard

Het is bij mij niet meer voorgekomen. Ook bij nummers waar het eerder wel voorgekomen was.
  #9  
Oud 9 March 2017, 19:54
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

Helaas mijn probleem is er nog steeds.
Vanavond een "kruisstest gedaan met de simcard van mijn dochter.
Mijn telefoon werkt dan weer naar behoren. Bij de "bewuste nummers" krijg ik gewoon "de overgangstoon" ook met mijn simcard in de telefoon van mijn
dochter( Iphone5s) werkt alles naar behoren. Zojuist mijn simcard weer
teruggezet in mijn IPhone en.....helaas bij de bewuste nummers geen overgangs toon.... ( de simcard is reeds 2 weken terug vervangen door Vodafone)
Het lijkt erop dat mijn telefoon okÚ is maar het probleem zit in de
simcard i.c.m. met mijn IPhone 6 s immers in de IPhone 5s werkt alles prima....
Hier staat de spreker stil
  #10  
Oud 14 March 2017, 17:27
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

Inmiddels is e.e.a duidelijk geworden. Het volgende heb ik gedaan waarna het probleem zich niet meer voordoet:
4G bellen uitgezet alleen 4G data staat nu nog aan.
Verder Wi-Fi-bellen uitgezet, zodra er verbinding is met een Wi-Finetwerk is
het probleem terug! Info verkregen via het Vodafoneforum, men werkt naarstig aan een oplossing!
  #11  
Oud 14 March 2017, 19:35
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 82
Standaard

Dank voor de info!
  #12  
Oud 15 March 2017, 19:34
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

update : 4G data ook uitzetten. E.mail synchronisatie verloopt niet goed meer.
Heb nu alles op 3G staan : alles werkt nu!
  #13  
Oud 19 March 2017, 10:25
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

mijn vrouw heeft sinds vrijdag een nieuwe IPhone 6s 32G met Vodafoneabonnement en heeft exact hetzelfde probleen. 4G en Wi-Fi-bellen uitgezet ( alles werkt nu)
  #14  
Oud 20 March 2017, 15:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Ik heb dit probleem ook als ik met een Belgische SIM kaart op het NL Vodafone netwerk zit.
Soms na 20 seconden krijg toch de overgangstoon maar meestal werd er dan al opgenomen

Ook iPhone 6s
  #15  
Oud 20 May 2017, 13:47
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

na update van de nieuwste IOS-versie is het probleem verholpen!
  #16  
Oud 14 June 2017, 22:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2017
Berichten: 2
Standaard Probleem blijkt inderdaad 4g

Sinds vandaag met Iphone6 en KPN-abo geen overgangstoon hoorbaar bij bellen naar vaste nummers, wel naar mobiele nummers. Blijkt inderdaad te verhelpen dooor bellen over 4g uit te zetten.
  #17  
Oud 16 June 2017, 08:49
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2017
Berichten: 10
Standaard

met de laatste IOS 10.3.2 versie ook ?
  #18  
Oud 27 June 2017, 13:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2017
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MV24 Bekijk bericht
met de laatste IOS 10.3.2 versie ook ?
Ja, het probleem Ún de oplossing gelden voor 10.3.2.
  #19  
Oud 22 July 2017, 10:17
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 415
Standaard

Ik heb het probleem ook. Probleem opgelost door gesprekken en data via 4G uit te zetten. Ik heb een KPN abo. Dat VoLTE bij KPN werkt dus nog niet goed op de iPhone.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vertraging met bellen naar vaste lijn RvP1966 iPhone algemeen 5 8 November 2012 11:11
Skype bellen naar vaste nummers geen geluid Marcey iPad Apps 0 8 June 2012 12:17
Iphone synchroniseert sommige nummers niet emmelding iPhone algemeen 5 20 November 2011 20:27
Kan niet naar buitenlandse nummers bellen mfkne T-Mobile 2 20 September 2008 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:59.