Reservekopie via Itunes Iphone 5

Reservekopie via Itunes Iphone 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het lukt mij maar niet om een backup te maken van mijn IPhone 5. Ik doe het als volgt: 1 ik start op mijn Macbook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 May 2017, 11:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard Reservekopie via Itunes Iphone 5

Het lukt mij maar niet om een backup te maken van mijn IPhone 5. Ik doe het als volgt:
1 ik start op mijn Macbook Itunes
2 sluit mijn Iphone op mijn Macbook aan
3 onder Reservekopieën heb ik Ocloud en Codeer Iphone-reservekopie aangevingkt
4 vervolgens heb ik op Gereed geklikt en dan kom ik in een ander scherm terecht
5 als ik kijk in Voorkeuren > Apparaten dan zie ik dat er niets gebeurd is
Wat doe ik fout?
Dit bericht heb ik ook op het MacFreak forum geplaatst.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 May 2017, 11:41
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luistervinkje Bekijk bericht
4 vervolgens heb ik op Gereed geklikt en dan kom ik in een ander scherm terecht
Klopt! De instellingen zijn nu opgeslagen.

Citaat:
Wat doe ik fout?
Je hebt niet op "Backup now" of "sync" geklikt (bij mij is iTunes in het Engels).
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 4 May 2017, 11:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

Backup now staat er niet, wel synchroniseer. Hier heb ik op geklikt en dan heeft het synchroniseren plaats. Exhter dat is toch niet hetzelfde als een reservekopie maken, want als ik naar Itunes > Voorkeuren > Apparaten> ga dan zie ik niet dat er een backup gemaakt is.
  #4  
Oud 4 May 2017, 11:49
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luistervinkje Bekijk bericht
Exhter dat is toch niet hetzelfde als een reservekopie maken...
Met "synchroniseer" maakt men een gesynchroniseerde reservekopie. Ergo, dat is wel hetzelfde als een reservekopie. Met "Backup now" maakt men een éénmalige manuele reservekopie.

PS: Vink "iCloud backup" uit!
  #5  
Oud 4 May 2017, 11:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

Ok, bedankt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes, reservekopie in iTunes, maar uiteindelijk bestaat hij niet? t0n iTunes 7 29 May 2012 13:08
Windows: iTunes: reservekopie beschadigd of niet compatibel met iPhone. Mriekje iTunes 0 12 March 2012 10:15
iPhone reservekopie via iTunes Wi-Fi Sync Doblie iTunes 0 23 January 2012 23:59
Windows: Nieuwe iPhone, reservekopie, iTunes Rikkie311 iTunes 6 28 May 2011 01:01
Windows: Reservekopie iPhone in andere iTunes gebruiken SjoerddeJ iTunes 2 1 January 2010 23:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.