1.1.1 maar geen punt bij dubbele spatie

1.1.1 maar geen punt bij dubbele spatie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb FW 1.1.1 (3A109a) en ik heb gelezen dat het dan mogelijk is om een punt te plaatsen, bij sms, als je dubbelklikt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 November 2007, 18:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 73
Standaard 1.1.1 maar geen punt bij dubbele spatie

Hallo,

Ik heb FW 1.1.1 (3A109a) en ik heb gelezen dat het dan mogelijk is om een punt te plaatsen, bij sms, als je dubbelklikt op de spatie.
Maar dit werkt niet bij mij.

Hoe komt dit?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 November 2007, 18:40
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Je hebt KB zeker geinstalleerd?
  #3  
Oud 3 November 2007, 18:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 73
Standaard

Ja, ook Kb2
  #4  
Oud 3 November 2007, 19:44
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Je moet de autocorrectie toelaten, anders werkt de "dubble tap" op je spatie niet.
  #5  
Oud 3 November 2007, 19:57
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

En wat nou als je dit gebruikt https://forum.iculture.nl/iphon...al-zetten.html , heb je dan wel t9 uit en een punt bij dubbele spatie?
  #6  
Oud 3 November 2007, 20:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 73
Standaard

Vraag ik me ook af.
Want nu heb ik wel een punt bij dubbele spatie maar een engelse autocorrectie. Ben ik nog geen stap verder Of mis ik iets?
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe: geen geluid bij 'n Agenda melding, maar wel trillen? gerard0610 iPhone algemeen 4 8 December 2010 10:23
geen spatie bij berichten mxcrosserkeuh iPhone algemeen 4 9 April 2010 18:10
Muziek: Ipod functie: 'start afspelen bij laatste punt' werkt niet altijd Marc1969 Muziek, foto & video 1 23 November 2009 09:35
[SMS] Bij dubbele spatie . vervangen door ! johandemeijer iPhone algemeen 2 25 December 2008 12:12
dubbele stem bij iphone!! izidoor Archief 5 28 May 2008 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:04.