spellen starten niet meer op !??

spellen starten niet meer op !?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) supermonky ball/ blackjack 21/ texas holdem en Breakclassic willen niet meer opstarten ik krijg heb begin scherm en na 4 seconde springt me iphone weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-08-08, 22:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Standaard spellen starten niet meer op !??

supermonky ball/ blackjack 21/ texas holdem en Breakclassic willen niet meer opstarten ik krijg heb begin scherm en na 4 seconde springt me iphone weer naar het hoofdscherm

mijn iphone 1.0 draaid op FW 2.0

als iemand weet hoe je dit oplost zou ik dat graag wille wete
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-08-08, 22:18
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Standaard

en opgelost of nog steeds?
  #3  
Oud 04-08-08, 22:37
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

de spellen opnieuw installeren op je iPhone je raakt je save games denk ik wel kwijt.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 04-08-08, 22:39
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 85
Standaard

alles opnieuw installeren
__________________
Het virtuele huis van Turkije in Nederland.
  #5  
Oud 04-08-08, 22:39
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dapeter Bekijk bericht
en opgelost of nog steeds?
Dat probleem heb ik ook al meerdere keren gehad, wel met gratis apps, maar dat maakt denk ik niet uit, je moet gewoon de apps verwijderen en dan opnieuw installeren, het kan dat νe zegt dat je op je computer ook op je iTunes account moet inloggen maar dan moet je dat gewoon negeren en ff een nieuwe (free)app installeren en dan staat er weer een werkende app op
  #6  
Oud 04-11-13, 11:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2013
Berichten: 1
Standaard

Dat probleem heb ik dus ook, na een crash kan ik Real racing 3 niet meer openen, na 4 sec. springt hij weer terug naar mijn homescreen, ik heb het probleem op mijn gejailbreekte Ipad3.
Heb al verschillende malen mijn Ipad gereset, en nieuwe app er verwijderd en er weer een nieuwe opgezet, maar nog steeds heb ik dat probleem

Wie kan ons daarbij helpen.
  #7  
Oud 04-11-13, 20:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 77
Standaard

zet hem eens in DFU (home knop + wake up knop) en verwijder dan eens terug en installer de spellen opnieuw?
  #8  
Oud 04-11-13, 20:05
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blubber13 Bekijk bericht
zet hem eens in DFU (home knop + wake up knop)
Waarom moet die iPad in Device Firmware Update (DFU) mode om een spelletje te installeren?

@firebladehuub
Zet die iPad maar niet in DFU mode.
  #9  
Oud 04-11-13, 20:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 77
Standaard

Ah omda als mijn iphone ambetant doe, zet ik die altijd in DFU dan werkt die terug normaal dus dacht...
  #10  
Oud 04-11-13, 20:36
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blubber13 Bekijk bericht
Ah omda als mijn iphone ambetant doe, zet ik die altijd in DFU dan werkt die terug normaal dus dacht...
Device Firmware Update (DFU) mode is om een iPhone/iPad te herstellen met iTunes om de iOS firmware opnieuw te installeren.

Jij zal wel een harde reset bedoelen.
  #11  
Oud 04-11-13, 20:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 77
Standaard

Ja datte xd
oh wacht kan er ni meer aan uit
Dfu is dat je dat ding in itunes propt en harde reset is home knop + wakeup ? of haal ik ze nog uit elkaar xd
  #12  
Oud 04-11-13, 20:41
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Klik de blauwe vraagtekens achter de woorden DFU en harde reset.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Programma's starten niet meer op. iPeppel Archief 5 24-12-09 14:12
Apps starten niet meer op Pascal-23 Archief 6 13-09-09 22:47
Apps starten niet meer op deRijk Archief 3 30-07-09 20:16
[HELP] Apps starten niet meer op... pietsnot Archief 0 06-11-07 08:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:30.