Safari laadt webpagina's niet goed.

Safari laadt webpagina's niet goed. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds een paar weken het probleem dat safari webpagina's niet goed laadt. In plaats van afbeeldingen en zoekbalken etc. krijg ik alleen vierkante ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-07-18, 17:19
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2018
Berichten: 3
Standaard Safari laadt webpagina's niet goed.

Ik heb sinds een paar weken het probleem dat safari webpagina's niet goed laadt. In plaats van afbeeldingen en zoekbalken etc. krijg ik alleen vierkante blokjes te zien.

De oplossing van Apple is de iphone helemaal opnieuw instellen via - Wis alle inhoud en instellingen. Om daarna een reservekopie terug te zetten.

Allemaal netjes gedaan en inderdaad als ik de telefoon reset werkt safari weer prima. Helaas komt het probleem terug zodra ik de reservekopie terugzet.

Is het raar om te denken dat er een bug of iets dergelijks in mijn reservekopie zit waardoor dit gebeurd? En heeft iemand wellicht een andere oplossing om safari weer goed te kunnen gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-07-18, 18:49
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 415
Standaard

Waarschijnlijk een overijverige content blocker.
Ga naar Instellingen > Safari > Content Blockers en zet de schakelaar op uit.
  #3  
Oud 16-07-18, 19:15
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2018
Berichten: 3
Standaard

Bedankt! Dat was inderdaad het probleem... fijn dat het zo simpel was op te lossen
  #4  
Oud 16-07-18, 19:16
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 415
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Toto2330 Bekijk bericht
Bedankt! Dat was inderdaad het probleem... fijn dat het zo simpel was op te lossen
Ik zelf gebruik Crystal als content blocker en het werkt echt prima. Misschien een idee voor jou.
  #5  
Oud 17-07-18, 08:13
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

Ik zie deze instelling nergens staan bij de instellingen Safari?
__________________
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. Henry Ford
  #6  
Oud 17-07-18, 09:59
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 415
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Ik zie deze instelling nergens staan bij de instellingen Safari?
Mijn telefoon is ingesteld op Engelse taal, zoek even naar het Nederlandse equivalent ervan.
  #7  
Oud 17-07-18, 13:02
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2018
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Ik zie deze instelling nergens staan bij de instellingen Safari?
Instellingen - Safari - Materiaalblokkeringen.

Ik gebruikte altijd 1Blocker. Werkte altijd prima en zonder problemen tot nu. Had er nooit aan gedacht dat deze app de veroorzaker kon zijn.

Heb nu Crystal genstalleerd bedankt voor de tip!
  #8  
Oud 17-07-18, 15:59
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

Die instelling kan je dus alleen zien met een “blocker”.

Die heb ik nog niet, dus zie ik die instelling ook niet
Reageren

Labels
bug, iphone 7, reservekopie, safari



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4S laadt niet goed op tharanqe iPhone algemeen 3 25-11-15 10:56
iPhone laadt niet goed op! Lisaaax iPhone algemeen 1 28-09-15 19:32
IP4 Connector & Bat. goed maar laadt niet op.. VE2910 iPhone algemeen 1 26-06-13 23:56
Webpagina niet goed weergeven Frankievs T-Mobile 2 07-04-10 22:44
Safari laadt helft van webpagina niet Iknietsnap iPhone algemeen 0 15-10-09 22:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:52.