Simlock ontgerendelen

Simlock ontgerendelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wanneer ik wil bellen of SMS'en verschijnt er een venster met de melding Simlock actief OK of ontgrendel Ik moet dus eerst ontgrendelen. Hoe kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 August 2008, 20:32
Lummel's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 3
Standaard Simlock ontgerendelen

Wanneer ik wil bellen of SMS'en verschijnt er een venster met de melding
Simlock actief
OK of ontgrendel

Ik moet dus eerst ontgrendelen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn simlock altijd actief staat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2008, 20:59
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lummel Bekijk bericht
Wanneer ik wil bellen of SMS'en verschijnt er een venster met de melding
Simlock actief
OK of ontgrendel

Ik moet dus eerst ontgrendelen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn simlock altijd actief staat?
Ik denk nog een keer je nieuwe software draaien, want het is niet gebruikelijk dat je sim pin er telkens op schiet!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #3  
Oud 6 February 2009, 12:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Berichten: 158
Standaard

hier ook na elke reboot komt die melding weer een instelling ?
  #4  
Oud 6 February 2009, 13:00
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antwan Bekijk bericht
hier ook na elke reboot komt die melding weer een instelling ?
Het is normaal dat je na een reboot je simpincode weer moet invullen, aangezien je iPhone uit is geweest. Ik denk dan dat je gewoon je simpincode moet uitzetten om dit niet meer te krijgen na een reboot.

Of is het zo dat je dat elke keer te zien krijgt? Dus niet alleen na een reboot?
  #5  
Oud 6 February 2009, 13:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door X-Tince Bekijk bericht
Het is normaal dat je na een reboot je simpincode weer moet invullen, aangezien je iPhone uit is geweest. Ik denk dan dat je gewoon je simpincode moet uitzetten om dit niet meer te krijgen na een reboot.

Of is het zo dat je dat elke keer te zien krijgt? Dus niet alleen na een reboot?
alleen bij het aanzetten , hoe zet ik dat uit ?
thx
  #6  
Oud 6 February 2009, 13:12
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antwan Bekijk bericht
alleen bij het aanzetten , hoe zet ik dat uit ?
thx
Instellingen->Telefoon->Simpincode
  #7  
Oud 6 February 2009, 13:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door X-Tince Bekijk bericht
Instellingen->Telefoon->Simpincode
thx man.....
  #8  
Oud 6 February 2009, 13:19
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antwan Bekijk bericht
thx man.....
No probs .
  #9  
Oud 12 August 2009, 18:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door X-Tince Bekijk bericht
Instellingen->Telefoon->Simpincode
Bedankt, hier was ik ook naar op zoek. Loop al sinds de 26e elke keer die simcode in te vullen als ik het uit en aan had gezet - heeft maar 1 voordeel gehad: nu ken ik die code uit me hoofd!

Groetjes!
  #10  
Oud 12 August 2009, 23:23
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

is het niet slimmer om de simpincode gewoon aan te laten. Stel je hebt em uitstaan en hijs gejat dat er niet mee geflikfooit wordt in de zin van bellen en smsen.

Hij zal wel je spelletjes kunnen spelen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
simlock?! kamaron Archief 4 24 November 2010 09:11
iPhone 3G: Help! Jailbreak + illegaal simlock vrij -> Legaal T-mobile simlock vrij Dagavu Unlock 0 25 September 2010 13:22
Simlock?!?! Lunatic Archief 4 21 August 2010 18:59
Simlock vrij toestel, krijgt simlock door Jailbreak? Rub3n Archief 4 27 February 2010 10:22
Simlock 1.1.3 henkie007 Archief 1 27 April 2008 08:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:50.