Toetsenbord is volledig verdwenen

Toetsenbord is volledig verdwenen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond, Ik heb sinds een maand of 5 een iPhone . Ik heb al verschillende keren problemen gehad met deze telefoon, maar het is me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 August 2008, 01:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar yannickban
Angry Toetsenbord is volledig verdwenen

Goedenavond,

Ik heb sinds een maand of 5 een iPhone. Ik heb al verschillende keren problemen gehad met deze telefoon, maar het is me altijd gelukt deze op te lossen. Ik zat vanavond op cydia, en daar heb ik verschillende dingen gedownload (althans, dat probeerde ik). Toen ik even later iets wou smsen, was t hele toetsenbord verdwenen! Alleen 'space' (spatiebalk) stond er nog. Evenals iets opzoeken,(waarbij je ook het toetsenbord nodig hebt). Kortom, bij alles waar ik t toetsenbord bij nodig heb, kan ik niet meer gebruiken. En trouwens, de sliders zijn ook onzichtbaar!
Is er iemand die me kan helpen?

Bij voorbaat dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2008, 02:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 17
Standaard

Een restore misschien?
  #3  
Oud 9 August 2008, 13:22
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar yannickban
Standaard

Heb ik al geprobeerd!
Maar bedankt voor je reactie
  #4  
Oud 9 August 2008, 13:29
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

maar de restore helpte helemaal niet?
zou het miss aan je firmware kunnen liggen?
of heb je miss een app. geinstalleerd die iets verkeerd doet?

ik weet niet,maar het zou kunnen
__________________
Ik ben niet verantwoordelijk voor wat ik zeg. Toch?
  #5  
Oud 9 August 2008, 13:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar yannickban
Standaard

Nee, helpt helemaal niet:S
Een vriend van mij had eergister de 2.0 erop gezet. Toen was er niks aan de hand...
IK denk dat 't inderdaad aan één of andere applicatie ligt. Ik had gister met cydia deze programma's gedownload: Mxtube, Customize, Chroming keyboard, Chroming Notes, Color signal bars, en nog andere sliders + Battery charger... Maar het is ook vreemd dat ik geen van de gedownloade apps. meer terug kon vinden op 't homescreen... Heb vervolgens alles geremoved. Maar hielp ook niet... Had ook color signal bars geremoved alleen die staan er ook nog in kleur... En de sliders waren eerst ook verdwenen, alleen heb mn iPhone hele nacht uitgezet en die staan er nu weer
  #6  
Oud 9 August 2008, 13:49
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

maar een restore werkt ook niet??
dat zou wel vreemd zijn
  #7  
Oud 9 August 2008, 14:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar yannickban
Standaard

Wat bedoelen jullie met een restore? Ik denk dat ik dan iets anders heb gedaan ipv een restore...
  #8  
Oud 9 August 2008, 14:02
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

dan herstel je hem in itunes.
bijvoorbeeld als je update naar 2.0 dan heb je toch die custom firmware op je iPhone gezet.
dat moet je dan weer doen.
dit stond in de wiki onder restore:
https://forum.iculture.nl/f59/i...edir_from=8442
  #9  
Oud 13 August 2008, 02:05
FireFly's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Kerkrade
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar FireFly
Standaard

Ik heb hetzelfde. Ik heb via Cydia Glossy Keyboard geinstalleerd en dat werkte prima. Nu kwam er vandaag een update via Cydia, die heb ik geinstalleerd en sinsdien is mijn toetsenbord pleite. Glossy Keyboard uninstall gedaan, maar nog niks. Vreemd dat het programma zegt dat je originele keyboard word ge-backupped, maar er na een uninstall niks meer van te zien is......
  #10  
Oud 13 August 2008, 10:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Chroming keyboard opnieuw aan/uit zetten in winterboard dan werkt hij weer niet helemaal top maar je kunt weer sms'en. waardeloos... 1.4 was zo slecht nog niet
  #11  
Oud 13 August 2008, 10:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

er stond in cydia ook een temporary notice mensen! eerst lezen dan pas installeren.... lol
  #12  
Oud 13 August 2008, 10:40
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

inderdaad, hier de melding:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg cydia.jpg‎ (67,6 KB, 27x gelezen)
  #13  
Oud 13 August 2008, 10:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 77
Standaard

Zo van de week had ik die bijna geinstalleerd en toen stond die melding er ook niet, ben ik ff blij dat ik dat niet gedaan heb.
  #14  
Oud 13 August 2008, 11:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

blijft wel onwijs suf van die lui. Goed wachten op de volgende update dan maar.
  #15  
Oud 13 August 2008, 12:14
ash969's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 28
Standaard

ik heb dat bericht ook niet gelezen, en heb met mijn domme kop ook geupdate. Weg toetsenbord.

Kan iemand niet misschien de originele toetsenbord bestand uploaden, dan kunnen we het misschien terug plaatsen via WinSCP

alvast bedankt
  #16  
Oud 13 August 2008, 21:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

met app icommander heb ik keyboard gedelete herstart en hij werkt weer goed
Reageren

Labels
sliders, toetsenbord


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: thems niet volledig dewoelfo Jailbreak 4 13 February 2011 16:19
HELP!!iphone volledig gereset maatie Archief 2 26 August 2008 10:25
Iphone volledig kapot ??? goacidia iPhone algemeen 5 25 June 2008 21:44
Volledig opgeladen Iphone crius Archief 3 5 March 2008 19:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:10.