wachtfunctie werkt niet?

wachtfunctie werkt niet? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben zowat alles aan het experimenteren met m'n iPhone. Als ik naar iemand bel of iemand naar mij, dan kan je op een WACHT-toets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-09-08, 21:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 33
Standaard wachtfunctie werkt niet?

Ik ben zowat alles aan het experimenteren met m'n iPhone. Als ik naar iemand bel of iemand naar mij, dan kan je op een WACHT-toets drukken. Maar die functie werkt blijkbaar niet want er gebeurt niets... Kan iemand mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-09-08, 16:19
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.212
Standaard

Heb je dat wel geactiveerd in je PROVIDER instellingen?

Ik heb die wachtfunctie al tijden in gebruik, en werk er icm de Iphone prima mee.
  #3  
Oud 04-09-08, 17:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Heb je dat wel geactiveerd in je PROVIDER instellingen?

Ik heb die wachtfunctie al tijden in gebruik, en werk er icm de Iphone prima mee.
en hoe moet je dit dan veranderen?
  #4  
Oud 05-09-08, 22:08
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.212
Standaard

Je moet bij de instellingen van je PROVIDER de functie wisselgesprek inschakelen.

Dan werkt de wachtstand functie op je Iphone ook.

Hoe jij dat bij jouw provider (Vodafone, KPN etc.) moet doen, ik heb geen idee, dat moet je zelf even opzoeken.
  #5  
Oud 06-09-08, 10:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 18
Standaard

In belgie is dit wel betalend
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 04-05-10 14:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 08-03-10 22:27
3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? iSP Unlock 394 08-12-09 21:31
wachtfunctie blablaman iPhone algemeen 3 15-10-08 14:17
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18-03-08 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:08.