Touchscreen doet niets meer

Touchscreen doet niets meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het probleem dat het touchscreen van mijn iPhone helemaal niets meer doet. Het is al een aantal keren eerder voorgekomen dat hij even ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 September 2008, 10:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 7
Standaard Touchscreen doet niets meer

Ik heb het probleem dat het touchscreen van mijn iPhone helemaal niets meer doet. Het is al een aantal keren eerder voorgekomen dat hij even niet reageerde, maar na een reset (beide knoppen ingedrukt houden) deed ie het weer. Na een maand zonder problemen doet hij ineens nu niets meer, over het hele scherm reageert hij niet, ook niet na verschillende pogingen tot resetten. Heb een restore van fw 1.1.4 gedaan, hielp niet, daarna custom fw 2.0.2 erop gezet en helpt ook niet. Ik heb hier gelezen over het aanpassen van de schermgevoeligheid, maar weet niet hoe ik (bijv. via Cyberduck) in de iPhone moet komen, aangezien ik niks kan aanzetten of wijzigen vanwege het scherm. Heeft iemand advies?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2008, 02:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Even een update: nadat ik FW 2.1 erop had gezet reageerde hij vanaf het eerste moment weer op aanrakingen. Maar ook dit mocht niet (lang) baten, langzaam stopte hij met reageren en nu is het weer hetzelfde: totaal geen reactie van het scherm op aanrakingen. Iemand een idee?
  #3  
Oud 28 September 2008, 08:38
Stefaanxd's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Raamsdonksveer (Breda)
Berichten: 52
Standaard

Terug bregen naar de Winkel voor reparatie.
Als je verzekering hebt, dan via je verzekering want via t-mobileicon kan het wel eens 1+ maand(en) duren voordat je hem terug hebt...
  #4  
Oud 28 September 2008, 08:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Aan zijn profiel te zijn heeft geen een eerste generatie. Dus kan hij die niet naar de winkel brengen voor reparatie . Zal via fixsupport moeten gebeuren en dat zal niet goedkoop zijn.
  #5  
Oud 2 November 2008, 20:56
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 30
Standaard

toevallig al een oplossing gevonden hiervoor, heb hetzelfde probleem
  #6  
Oud 3 November 2008, 13:40
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem!
Wat is nu de beste oplossing?

ik heb ook een eerste generatie.
  #7  
Oud 3 November 2008, 13:47
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Meestal is de enige oplossing het scherm vervangen. Dit is echter niet goedkoop. Volgens mij rekent fixsupport ongeveer 200 Euro.
  #8  
Oud 3 November 2008, 13:54
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 7
Standaard

Oke bedankt voor de info.
  #9  
Oud 5 November 2008, 19:38
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Oplossing hiervoor is helaas inderdaad meestal display vervanging. reparatie van alleen het touchscreen is niet mogelijk omdat alle delen van het scherm aan elkaar zijn gemonteerd in de fabriek, en niet van elkaar losgehaald kunnen worden.
  #10  
Oud 8 November 2008, 09:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 10
Standaard

Kan het ook zo zijn dat er een kabeltje (1 van 3 de scherm kabels) niet (goed) aangesloten is? Zo ja, (ik heb het zelfde probleem) dan ga ik hem proberen terug te zetten... Hoe heet de tool (in het nederlands) om het zwarte plastic van een 2g af te krijgen?
  #11  
Oud 8 November 2008, 10:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spitsebeest Bekijk bericht
Kan het ook zo zijn dat er een kabeltje (1 van 3 de scherm kabels) niet (goed) aangesloten is? Zo ja, (ik heb het zelfde probleem) dan ga ik hem proberen terug te zetten... Hoe heet de tool (in het nederlands) om het zwarte plastic van een 2g af te krijgen?
Kan een los kabeltje zijn, echter is dit niet zo heel waarschijnlijk omdat die kabeltjes zelfs na een val nog blijven zitten. Meestal worden ipod opening tools aangeboden om de zwarte cover er af te halen, mijn ervaring is dat je beter ander klein gereedschap kan gebruiken of heel hard drukken met je vingers. Vergis je overigens niet in het loshalen van de aluminium achterkant.
  #12  
Oud 8 November 2008, 17:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 10
Standaard

okay thanks!

trouwens nu doet hij het weer (even), heel raar. hij doet het soms prima en soms niet! Af en toe is even stevig drukken op (de bovenste helft van) het scherm ook genoeg om hem het weer te laten doen...
iemand enig idee?
  #13  
Oud 8 November 2008, 18:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spitsebeest Bekijk bericht
okay thanks!

trouwens nu doet hij het weer (even), heel raar. hij doet het soms prima en soms niet! Af en toe is even stevig drukken op (de bovenste helft van) het scherm ook genoeg om hem het weer te laten doen...
iemand enig idee?
Dan lijkt het eerder op een gescheurde verbinding van de touchscreen-aansluiting, als je hem openmaakt zie je dat snel genoeg. Wel apart trouwens mocht dat inderdaad zo zijn.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 doet niets meer davi007 iPhone algemeen 2 13 October 2010 18:11
iPhone 3G doet niets meer! phantomm88 iPhone algemeen 5 24 August 2010 21:23
2G doet niets meer.... Lukie Archief 1 5 October 2009 14:49
iphone doet niets meer guasto Unlock [archief] 8 12 June 2008 11:19
HELP Iphone doet niets meer. Yvarladze Unlock [archief] 2 23 May 2008 07:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:13.