"Geen Service" in Denemarken

"Geen Service" in Denemarken discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) iPhoners, Heden morgen in Denemarken (Copenhagen) aangekomen en tot mijn grote schrik "GEEN Service" in beeld na het weer aanzetten van mijn 3G. Vanalles geprobeerd: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2008, 13:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard "Geen Service" in Denemarken

iPhoners,

Heden morgen in Denemarken (Copenhagen) aangekomen en tot mijn grote schrik "GEEN Service" in beeld na het weer aanzetten van mijn 3G.

Vanalles geprobeerd:
aan en uitzetten diverse keren
netwerkinstellingen hersteld naar fabrieksinstellingen
3G en dataroaming uit, weer aan en weer uit

Dit alles mag geen baat hebben en dat verontrust me behoorlijk. Ik reis frequesnt en zonder telefoon is dat bijzonder hinderlijk. (vinden we vandaag de dag)

De laastste weken ben ik diverse keren buiten NL geweest, onder andere Belgie en Duitsland, zonder enig probleem. Telefoon schakelde keurig over van Vodafoneicon NL naar Proximus (B) en Vodafone DE.

Wie o wie heeft raad?

Voor de goede orde;
3G van AT&T
Jailbreak met 2.02
Simlock omzeild met Turbo Sim

M.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2008, 13:49
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Van de zomer ook in Denemarken geweest en geen problemen gehad met mijn iPhone.
Moet zelf zeggen zowel in Denemarken en Noorwegen had ik top bereik.
Maar had je totaal geen bereik of deed je G3 het niet?
  #3  
Oud 10 September 2008, 13:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard Geen service

Ik zit er nog en staar nog steeds tegen "geen service" aan
Totaal geen service. Kan niet bellen, sms en, niets eigenlijk.

Wat wel kan is via Wi-Fi het web op. Fijn echter kun je niet bellen of gebeld worden op die manier. En primair is het toch een telefoon...dacht ik.
M.
  #4  
Oud 10 September 2008, 14:20
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Als je naar instellingen gaat en dan naar aanbieder vind de iPhone dan geen provider.

Want als "automatisch" niet is aangevinkt gaat de iphone geen netwerk zoeken in het buiten land,
  #5  
Oud 10 September 2008, 14:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard Geen Service

Waar heb jij aanbieder staan?

als ik via nstellingen naar algemeen dan netwerk kies heb ik geen aanbieder.
wel kan ik dataroaming aan en uitzetten als ook 3G aan uit. Verder heb ik daar de mogelijkheid om VPN te configureren of Wi-Fi in te stellen.
nogmaals geen aanbieder aan te vinken.

als ik via instellingen, telefoon kies ook geen mogelijkheid om "automatisch" aan te vinken.

Kun je aub stap voor stap aanvegen waar jij dat hebt staan?

michel
  #6  
Oud 10 September 2008, 14:35
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

1) instellingen
2) Aanbieder ( icoontje met een telefoonhoorn) 3e van boven.
3) Als je op het icoontje drukt van aanbieders gaat de ihpone meteen scannen en komt dan eventueel met een lijst van providers. Daarboven heb je de mogelijkheid om "automatische"aan te vinken".
  #7  
Oud 10 September 2008, 14:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard Geen Service

interresant...

bij mij is het 3de icoontje Nieuwe Gegevens met oranje ikoon waar je instelt hoe push en fetch timing instelt....

Zal even mijn icoontjes listen in volgorde:
1) Vliegtuigmodus
2) Wi-Fi
3) Nieuwe gegvens
4) Geluiden
5 Helderheid
6 Achtergrond
7 Algemeen
8 Mail, Contacten, Agenda
9 Telefoon, dit is groen icoon met telefoon erop.
10 Safari
11 iPod
12 Foto's

that's it.
  #8  
Oud 10 September 2008, 14:53
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Dit is vreemd want bij mij heb ik 13 iconen op de zelfde volgorde zoals jij omschrijft, alleen heb ik nog op de derde plaats "aanbieder icoon"

Controleer ook even of het misschien staat onder:
instellingen | algemeen | netwerk |

Laatst gewijzigd door midon; 10 September 2008 om 15:00.
  #9  
Oud 10 September 2008, 15:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard Geen Service

Dat ook al geprobeerd.....
daar heb ik

Schakel 3G in (switch box)
Mobiel datanetwerk (daar vul ik apn ed in)
Dataroaming (switchbox)
VPN config en Wi-Fi

that is it.

wellicht dat jij, omdat je tmobileicon genuine hebt, en ik een Turbo sim op de Vodafoneicon sim heb de menuopties verschillen?

wie weet.

afijn ga nu naar het vleigveld en terug naar NL.

wellicht dat als ik later vanavond vodafone bel ik hoor dat er weer een roaming storing is geweest. Dat is als mijn telefoon bij terugkomst wel werkt.

M.
  #10  
Oud 10 September 2008, 15:28
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Heeft volgens mij niets te maken met het feir dat de ene T-Mobil is en de andere niet...
Ik zelf kan ook mijn " carrier" kiezen of op auto zetten.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #11  
Oud 10 September 2008, 16:18
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Daar zat ik ook aan te denken.
Maar het zal toch niet zo zijn dat je bij t-mobileicon niet in het buitenland kan bellen
  #12  
Oud 10 September 2008, 17:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem en ik zit gewoon in Nederland, er staat 'geen service' en ik kan ook geen aanbieder kiezen en dat kon voorheen wel, ik heb al gerestored, maar nog steeds hetzelfde probleem!
  #13  
Oud 10 September 2008, 17:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Daar zat ik ook aan te denken.
Maar het zal toch niet zo zijn dat je bij t-mobileicon niet in het buitenland kan bellen
Daar zitten soms wat beperkingen op.
  #14  
Oud 10 September 2008, 18:35
Stefaanxd's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Raamsdonksveer (Breda)
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Daar zat ik ook aan te denken.
Maar het zal toch niet zo zijn dat je bij t-mobileicon niet in het buitenland kan bellen
Dat zeg je nu wel he, maar mijn ma, heeft een abbo bij tele 2icon en die moest een 0 voor haar pincode zetten, anders had ze ook geen bereik
Misschien werkt tmobile ook zo ofzo?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 12:59
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 19:03
Oplossing voor "geen service" na Jailbreak. herbie65 Archief 1 23 February 2010 22:35
Geen service steeds weer overnieuw en automatisch op "simlock" Michiel93 iPhone algemeen 4 12 July 2009 21:51
iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim elvisP T-Mobile 20 2 January 2009 17:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:46.