CToggle werkt niet

CToggle werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik snap het niet meer, voor dat ik mijn iPhone restorde kon ik perfect de auto correction afzetten, maar nu lukt het niet meer :s ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 September 2008, 22:12
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard CToggle werkt niet

ik snap het niet meer,
voor dat ik mijn iPhone restorde kon ik perfect de auto correction afzetten,
maar nu lukt het niet meer :s

heb het al meerdere malen proberen te herinstalleren maar dit helpt niet
iemand een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 September 2008, 22:19
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Een andere tip: Boss Prefs installeren, dan de Ctoggle addon installeren voor Boss Prefs.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 11 September 2008, 22:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

geprobeerd en nog steeds het zelfde probleem :s
  #4  
Oud 12 October 2008, 18:36
RoW^'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 57
Standaard

Zelfde probleem, ctoggle doet het niet. ook niet de addon.
  #5  
Oud 12 October 2008, 18:39
RoW^'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 57
Standaard

Oh moet je 'm is op engels zetten, nu heb ik geen auto-correction meer.
  #6  
Oud 12 October 2008, 19:37
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

idd je moet je toetsenbord op engels zetten

het is wel stom dat het niet werkt als je op nederlands staat
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? iSP Unlock 394 8 December 2009 20:31
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:12.