Geen instel/keuze mogelijk van provider

Geen instel/keuze mogelijk van provider discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mede iPhoner, Afgelopen week werd me in het buitenland duidelijk dat de optie in "instellingen" om een provider te kiezen ontbreekt. Bij mij begint het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2008, 19:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Question Geen instel/keuze mogelijk van provider

Mede iPhoner,

Afgelopen week werd me in het buitenland duidelijk dat de optie in
"instellingen" om een provider te kiezen ontbreekt.

Bij mij begint het instellingen menu met een eerste blok waarin
Vliegtuigmodus
Wi-Fi
Nieuwe gegevens

dan een vervolgblok met
geluiden
helderheid
achtergrond

Ik heb 3G met 8GB van AT&T 2.1, dit was echter ook bij 2.02 het geval, gebroken met Vodafoneicon en Turbosim.

Nu bleek dus in Denemarken dat ik geen verbinding kreeg en ook niet de mogelijkheid had om andere providers te proberen.

Suggesties?
M
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2008, 20:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

hmmm, nu heb ik un 1e gen hoor, maar daar heb ik ik instellingen toch egt gwoon aanbieder staan (vliegtuigmodes, Wi-Fi, aanbieder, nieuwe gegevens) dus vermoed dat je niet goed gekeken heb, OF dat heeft de 3g niet, maar dat lijkt me stug...of het moet aan de turbo sim ligge, maar dat kan ik niet bevestigen...
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 16 September 2008, 19:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard nu met screenshot

voor de mensen die twijfelen aan mijn capaciteit om een schermpje af te lezen hierbij de screenshot.

Hernieuwde vraag, wie o wie helpt?
M.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png iphone 002.png‎ (43,5 KB, 15x gelezen)
  #4  
Oud 16 September 2008, 19:55
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Ik heb dit probleem vorige week ook gehad ik was in Duitsland en kwam op het netwerk van t-mobileicon DE. En op een gegeven moment had ik geen bereik meer nee erger ik werd geblokeerd (kreeg een pop-up melding). Nadat ik via instellingen de provider wilde wisselen was dit niet mogelijk want de functie was verdwenen. De iPhone uit en weer aan gezet toen naar instellingen en kon toen wel van provider wisselen dus snel naar d-plus ofzo. daarna geen problemen meer gehad. terug in Nederland weer op auto gezet. Het lijkt of T-mobile hier iets te maken heeft.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Keuze van provider Kevin Overige providers BelgiŽ 3 27 May 2011 13:07
Provider keuze. Lochje Overige providers Nederland 4 18 September 2010 21:29
Ben internet op ipad mogelijk en goede keuze? borgqueenx iPad algemeen 1 16 September 2010 07:48
3G met provider rabomobiel mogelijk? applefreak1981 Archief 5 14 December 2009 20:41
iPhone 3G: geen netwerk keuze? hakphone Unlock 6 3 November 2008 15:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:44.