HI simkaart met eindeloos online internet

HI simkaart met eindeloos online internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb zojuist mijn iPhone 3G 16GB Black.. Maar: ik doe me simkaart erin met HI eindeloos online.. Als ik op safari klik, dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 August 2008, 14:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard HI simkaart met eindeloos online internet

Hallo,

Ik heb zojuist mijn iPhone 3G 16GB Black..
Maar: ik doe me simkaart erin met HI eindeloos online..

Als ik op safari klik, dan staat er:
"safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindbaar is"

Heeft iemand hetzelfde probleem?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2008, 14:51
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb jij een unlockte 3G? En wat bedoel je met: "Ik heb zojuist mijn iPhone 3G 16GB Black"

Wil je op Internet via Wi-Fi zal je eerst een netwerk moeten selecteren. Anders kan je dit nog doen via 3G.

Hier is al veel over geschreven op dit forum. Gebruik de zoek optie eens.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 31 August 2008, 11:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heb jij een unlockte 3G? En wat bedoel je met: "Ik heb zojuist mijn iPhone 3G 16GB Black"

Wil je op Internet via Wi-Fi zal je eerst een netwerk moeten selecteren. Anders kan je dit nog doen via 3G.

Hier is al veel over geschreven op dit forum. Gebruik de zoek optie eens.
Ik heb een Belgiche iPhone 3G 16GB gekocht op 29 augustus 2008, ik heb al opgezocht maar het probleem is onbekend.. kan er tenminste niks beters voor vinden..

Ik ga zometeen een mail sturen naar kpnicon / HI, aangezien ik het wel zonde vind, dat EINDELOOS ONLINE niet werkt op de iPhone 3G.
  #4  
Oud 31 August 2008, 11:25
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

heb je wel je APN instellingen goed staan??
  #5  
Oud 31 August 2008, 11:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
heb je wel je APN instellingen goed staan??
Als ik vragen mag, wat zijn APN instellingen?
Ik weet dat dat instellingen zijn van je provider, maar wat het "precies" is zou ik niet weten.

Laatst gewijzigd door Goudvis12; 31 August 2008 om 11:51.
  #6  
Oud 31 August 2008, 12:51
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk
Daar moet je de instellingen voor kpnicon instellen:
KPN
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs

APN: http://en.wikipedia.org/wiki/Access_Point_Name
  #7  
Oud 31 August 2008, 13:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk
Daar moet je de instellingen voor kpnicon instellen:
KPN
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs

APN: Access Point Name - Wikipedia, the free encyclopedia
Geprobeerd, maar nee, er staat:
- u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice &
- safari kan de pagina niet openen, omdat de computer niet is verbonden met het internet.

Terwijl ik dit allemaal goed heb ingevoerd...
  #8  
Oud 31 August 2008, 13:29
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

heb je misschien 3g uitstaan? En heb je wel hoofdletters gebruikt waar nodig?
  #9  
Oud 31 August 2008, 13:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Ja, dat klopt.
3G staat bij mij STANDAARD uit ;-)
Ik zal het even proberen

Nee, dit werkt niet.
En ik heb gedaan wat met hoofdletters stond.

Er staat nog steeds hetzelfde, ik denk dat ik misschien over een paar maanden maar beter een abonnement kan nemen van 10,- per maand..

Laatst gewijzigd door iScorpio; 6 September 2008 om 23:49. Reden: samenvoegen
  #10  
Oud 6 September 2008, 23:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Zojuist ben ik vandaag naar primafoon gegaan:

"Ja, hier kunnen wij niks aandoen aangezien het toestel van een andere aanbieder komt, en niet van ons netwerk: kpnicon.."

Ik zal morgen eens een klachtbrief gaan schrijven.
  #11  
Oud 9 September 2008, 21:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 11
Standaard

Beste Rowin,

kijk eens hier en laat weten in die suggestie/oplossing werkt.

https://forum.iculture.nl/f18/i...e-fw2-0-a.html

Mvg.,
Martijn
  #12  
Oud 10 September 2008, 09:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Bedankt,

Ik zal aanstaande vrijdag even kijken aangezien ik tot vrijdag geen pc heb.
  #13  
Oud 10 September 2008, 18:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 13
Standaard

Wat staat er links boven in? Staat daar simlock? Balkjes? De naam van je provider?
  #14  
Oud 10 September 2008, 18:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Nl kpnicon staat er nu en 5 balkjes (ontvangst)
  #15  
Oud 10 September 2008, 18:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 13
Standaard

Hmm.. Tja bell Hi is op?
  #16  
Oud 10 September 2008, 18:21
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

dat helpt niet denk ik
  #17  
Oud 10 September 2008, 20:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

ik heb zojuist gebeld zij sturen mij naar bel.nl daar betaal ik 20 cent 18 minuten voor.. Belachelijk dat ik als klant moet betalen!
  #18  
Oud 10 September 2008, 21:24
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 73
Standaard

Heb het zelfde probleem gehad. Je moet gewoon kpnicon bellen en vragen of ze het grps netwerk voor je SIMkaart willen activeren. Dat was bij mij ook het probleem. Overigens maakt het bij KPN niks uit wat er bij je APN instellingen staat, het werkt namelijk altijd.
  #19  
Oud 11 September 2008, 07:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

En wie klagen er nu altijd over de lantenservice van t-mobileicon
Vind het altijd belachelijk dat je als klant van een bedrijf moet betalen voor de Klantenservice. Zelfde met die verachtelijke kabelaanbieders, en dus ook kpnicon.

Mede daarom ben ik ook geen klant van KPN. Altijd het zelfde, van kastje naar de muur, iedere keer weer een ander (betaald) nummer moeten bellen etc. Bij T-Mobile kunnen ze tenminste alles in de shop of bij de KS regelen...

Maargoed, oplossing zou ik zo niet weten, lijkt me dat KPN je gewoon behoort te assisteren met instellingen, aangezien je klant bent en betaalt voor je internetabonnement. Als ze je niet helpen heb je het recht je internetabonnement met terugwerkende kracht te laten ontbinden. Dit is gewoonweg belachelijk..
  #20  
Oud 11 September 2008, 21:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 11
Standaard Oplossing?!

Ik had internet na de volgende oplossing toe te passen: https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post187442

Ik had echter geen 3G symbooltje boven in het venster maar een blokje met een rondje daarin.
Vandaag nieuwe SIM kaart ontvangen: een Hi/kpnicon DuoCard, aangezien ik af en toe ook mijn compactere Samsung telefoon wil gebruiken zonder de SIM card te moeten wisselen.
Nu blijk ik in eens wel een 3G symbool te hebben. Dus het heeft (inderdaad) ook met je SIM card te maken.

Mvg.,
Martijn
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hi eindeloos online doen of niet? Echt eindeloos? iPown Overige providers Nederland 7 9 January 2010 01:42
geen GPRS op 2G met Hi eindeloos online mhoutman iPhone algemeen 0 23 September 2009 15:43
3GS met HI en eindeloos online Pino Overige providers Nederland 16 2 July 2009 14:30
Eindeloos Online op 2G, wel internet geen youtube Demon Hunter Overige providers Nederland 4 28 March 2009 17:10
Geen internet met 'hi eindeloos online' op iPhone 3G, wie kan me helpen??? mauriceiphone3g iPhone algemeen 5 29 January 2009 20:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:18.