iPhone bedienen met een stokje?...

iPhone bedienen met een stokje?... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een spierziekte en ben een grote Apple-fan. Mijn computers bedien ik met een stokje in mijn mond, omdat ik mijn handen/armen niet kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 September 2008, 17:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 1
Standaard iPhone bedienen met een stokje?...

Ik heb een spierziekte en ben een grote Apple-fan.
Mijn computers bedien ik met een stokje in mijn mond, omdat ik mijn handen/armen niet kan bewegen.
Helaas kan ik de iPhone niet bedienen, omdat deze niet reageert door aanraking met een stokje. De iPhone reageert alleen door aanraking van vingers op het scherm.

Heeft iemand hier een oplossing voor?
mail@adriaanaerts.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2008, 17:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

misschien is dit wel iets voor jou:

Pogo Stylus Black > iPhone Stylus > iPhoneclub Shop
  #3  
Oud 18 September 2008, 17:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
misschien is dit wel iets voor jou:
Pogo Stylus Black > iPhone Stylus > iPhoneclub Shop
Waarom werkt die wel? Wel vind ik hem extreem duur.
  #4  
Oud 18 September 2008, 18:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Waarom werkt die wel? Wel vind ik hem extreem duur.
De iphone heeft een zgn. capacitief scherm. zie
Touchscreen - Wikipedia, the free encyclopedia
Dit betekent dat je hem moet beroeren met iets wat ook een (elektrisch) capacitieve waarde heeft zoals een vinger. Het stokje zal daar ook op ontworpen zijn. Het kan geleidend zijn, zodat het weer de de capacitieve waarde van je hand gebruikt.

Laatst gewijzigd door gerlo; 18 September 2008 om 18:30.
  #5  
Oud 18 September 2008, 23:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 100
Standaard

Ik denk dat daar het formaat ook nog bij komt kijken heb je het al is met een stokje geprobeerd van hout ? of met een lepel die geleid toch ook ?
--
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Is het mogelijk om een iphone met infrarood of bluetooht te bedienen Herrem iPhone Apps 8 3 April 2011 16:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:28.