GPRS doet het niet meer.

GPRS doet het niet meer. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb vandaag mijn Iphone die ik tijdens mijn studie in Amerika heb gekocht van 1.1.4 naar de 2.0 versie van Michael's FW omgezet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2008, 20:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 4
Standaard GPRS doet het niet meer.

Hallo,

Ik heb vandaag mijn Iphone die ik tijdens mijn studie in Amerika heb gekocht van 1.1.4 naar de 2.0 versie van Michael's FW omgezet. In principe lijkt alles te werken, alleen GPRS werkt niet meer. Het kan ook zijn dat ik niet de goede instellingen heb ingesteld, en weet ook niet meer precies hoe dit werkte.

Als ik op internet wil krijg ik de volgende melding:

Safari kan de pagina niet openen, omdat de server niet meer reageert,

en dan een melding:

mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk.

Weet iemand wat ik zou kunnen doen?

Alvast bedankt!

Robin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2008, 20:51
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je moet in Instellingen/Algemeen/Netwerk/ je Mobiel Datanetwerk nog invullen.

Zoek maar eens op "Mobiel Datanetwerk".
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 20 September 2008, 21:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 4
Standaard

klopt, maar welke instellingen dan voor vodafone? ik heb nu bij mobiele data:
apn: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

maar dat klopt dus niet?
  #4  
Oud 20 September 2008, 21:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja die kloppen wel. Reset even je netwerk instellingen. Daarna even die 3 dingen opnieuw invullen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PLEASE HELP.. Herstellen lukt niet meer waardoor iPhone het helemaal niet meer doet,, shari iPhone algemeen 8 16 September 2009 22:26
GPRS doet het niet jokerdoc iPhone algemeen 0 8 February 2009 16:40
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20 May 2008 18:37
1.1.3. Update via Installer - GPRS doet het niet meer fruitella iPhone algemeen 2 31 March 2008 07:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:09.