3G uitschakelen.

3G uitschakelen. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, wie kan mij helpen! ik zou graag een snelbutton op de 3G willen voor het aan en uitzetten van de 3G ontvangst omdat toch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 September 2008, 00:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 7
Unhappy 3G uitschakelen.

Hallo,
wie kan mij helpen!
ik zou graag een snelbutton op de 3G willen voor het aan en uitzetten van de 3G ontvangst omdat toch de batterij snel terugloopt als deze aan staat,
Ik heb op verschillende forums gelezen dat er wel een een ander is.
dus een soort sneltoets
kan iemand raad geven!

bedankt

karta
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2008, 00:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Boss Prefs lijkt me goed genoeg. Daarmee kun je 3G uitzetten.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 21 September 2008, 02:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 7
Standaard

hoi mario,

waar en hoe vind ik bosprefs

bedankt karta

oja voor ik het vergeet ik heb een gejailbrackte versie 3G x usa met turbo sim. ik begreep dat de bossprefs in installer moet staan maar die heb ik namelijk net,
de firmware is 2.1

ik hoor graag van je


gr


karta

ik bedoel dus dat ik de installer niet heb.

en nu.


karta

Laatst gewijzigd door cypher21; 21 September 2008 om 02:38. Reden: geen edit gebruikt!
  #4  
Oud 21 September 2008, 02:37
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Gebruik voortaan de Edit knop.
Ik haal BossPreffs altijd uit Cydia
  #5  
Oud 21 September 2008, 02:40
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Idd, bossprefs gewoon uit cydia halen, even zoeken in Cydia

en zoals JWVD al aangaf, zou je voortaan de edit knop willen gebruiken ipv 3 posts vlak achter elkaar posten
  #6  
Oud 21 September 2008, 10:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 7
Standaard

ok dat zal ik doen!
maar hoe zet ik in de 3G Cydia erin?

er staat ge ninstaller op o.i.d.


bedankt
  #7  
Oud 21 September 2008, 10:55
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

moet je je iPhone pwne met quickpwn o.i.d
  #8  
Oud 21 September 2008, 11:06
sNicker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: In de buurt van Arnhem
Berichten: 124
Standaard

Download QuickPwn. Volg de instructies. (je hebt ook de 2.1 firmware voor iPhone3G nodig)
Selecteer (na de firmware selectie) ook dat-ie (Installer en) Cydia moet installeren, klik op volgende en volg alle stappen.

Als alles gelukt is, (zoniet, opnieuw) open je Cydia, klik je op "Search" en type je "BossPrefs". (Zoek!)
Dan installeer je bossprefs, sluit je Cydia af en schakel je IN bossprefs je 3G uit.
Succes.
__________________
huh? handtekening?
  #9  
Oud 21 September 2008, 12:06
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Let wel op, als je bovenstaande methode dus gebruikt, jailbreak je je iPhone

Maar inderdaad, jailbreaken is wel een aanradertje hoor, en BossPrefs is een superhandige app.
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
  #10  
Oud 22 September 2008, 11:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Bij mij gaat 3G pas echt uit al ik gereboot hebt (dus helemaal uit en daarna weer aan). Ook al zet ik 3g uit met netwerk instellingen of met boss pref. Dit geldt ook voor het aanzetten van 3g. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen.
  #11  
Oud 22 September 2008, 13:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 110
Standaard

Maar dat is nog steeds geen sneltoets om 3G uit te zetten,zoals topic starter vroeg.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3g uitschakelen hrorije iPhone algemeen 0 18 August 2010 14:22
Uitschakelen Internet MacApp iPhone algemeen 52 17 May 2010 14:41
Telefoon uitschakelen greenbeauty iPhone algemeen 2 6 September 2009 10:15
dataroaming uitschakelen loekvh Internet in buitenland (roaming) 2 26 July 2009 20:39
T9 uitschakelen MisterM24 Archief 1 9 October 2008 11:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:58.