Uitschakelen Internet

Uitschakelen Internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Is er een mogelijkheid om te voorkomen dat de iPhone steeds probeerd te verbinden met GPRS ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 September 2007, 21:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard Uitschakelen Internet

Hoi,

Is er een mogelijkheid om te voorkomen dat de iPhone steeds probeerd te verbinden met GPRS?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2007, 22:24
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Als je er geen instellingen in zet doetie het toch gewoon niet. of ben ik nou gek
  #3  
Oud 18 September 2007, 23:09
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Klopt, alleen heb je dan steeds een irritante melding. Waarom zou je niet willen verbinden met GPRS trouwens? Het kost je niet, je betaalt alleen voor het dataverkeer en zolang je niets opvraagt betaal je dus ook niet.
  #4  
Oud 18 September 2007, 23:25
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneclub.nl Bekijk bericht
Klopt, alleen heb je dan steeds een irritante melding. Waarom zou je niet willen verbinden met GPRS trouwens? Het kost je niet, je betaalt alleen voor het dataverkeer en zolang je niets opvraagt betaal je dus ook niet.
Daar heb je wel gelijk in maar dan moet je niet per ongeluk youtube aantikken ofzo. dan gaat het metertje tikken. ik heb daar geen last van want ik heb PIT (PocketInternetTotaal) maar misschien andere piepeltjes wel.

waar staan trouwens de instellingen van t-mobileicon. stond dat al ergens. ik heb er denk overheen gekeken.
  #5  
Oud 18 September 2007, 23:31
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jurian Bekijk bericht
Waar staan trouwens de instellingen van t-mobileicon. stond dat al ergens. ik heb er denk overheen gekeken.
Voila: Internet-instellingen voor GPRS/EDGE van Nederlandse operators
  #6  
Oud 18 September 2007, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

Hier is een app die je kan installeren op je iPhone en daarmee kan je edge/gprs aan/uitzetten dmv een knopje

deedge - Google Code

hier meer info
App to activate/deactivate EDGE? - Page 3 - Hackint0sh
  #7  
Oud 19 September 2007, 15:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard Bekijk bericht
Hier is een app die je kan installeren op je iPhone en daarmee kan je edge/gprs aan/uitzetten dmv een knopje

deedge - Google Code

hier meer info
App to activate/deactivate EDGE? - Page 3 - Hackint0sh
Zit er geen standaard instelling in de iPhone waarmee je het uit kan zetten?
  #8  
Oud 19 September 2007, 16:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

Nee zit er niet in, alleen dmv de inloggegevens te verwijderen
  #9  
Oud 9 October 2007, 14:45
» iPhone 6 16GB (Space Grijs)  
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 60
Standaard

Bij de instellingen van EDGE kan je onder het kopje "APN" DISABELD invoeren en de andere velden leeg maken.
Nu gaat hij niet meer zoeken naar de server dus scheelt weer kosten als je perongeluk het weer wil laten zien aan iemand. (dan refresht hij namelijk)
  #10  
Oud 10 October 2007, 16:38
Nikos1984's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 135
Send a message via twitter to Nikos1984
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iRobbert Bekijk bericht
Bij de instellingen van EDGE kan je onder het kopje "APN" DISABELD invoeren en de andere velden leeg maken.
Nu gaat hij niet meer zoeken naar de server dus scheelt weer kosten als je perongeluk het weer wil laten zien aan iemand. (dan refresht hij namelijk)
Nog makkelijker is om gewoon een 1 achter je reeds ingevulde APN details te zetten. Vb. Ik heb Vodafoneicon, dus ik heb bij APN staan "live.vodafone.com" maak er "live.vodafone.com1" van en dan hoef je niet telkens je hele naam opnieuw in te vullen!

Andere optie is natuurlijk om een onbeperkte databundel erbij te kopen bij je provider... betaal je iets van € 10,- per maand en dan kan je je uitleven naar hartenlust!
  #11  
Oud 15 October 2007, 23:41
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 815
Standaard

je kunt ook gewoon services installeren via installer op de iPhone kun je alles in 1 keer uitschakelen
  #12  
Oud 16 October 2007, 11:41
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

die services heeft mn iPhone een keer zwaar doen crashen. ik weet niet of er intussen al een nieuwe versie is van dit stukje software
  #13  
Oud 16 October 2007, 17:02
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 815
Standaard

ik heb er tot nu toe geen problemen mee gehad er is welicht een update ??
  #14  
Oud 16 October 2007, 19:45
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Ik heb ook geen problemen met services.app, het werkt prima
  #15  
Oud 20 October 2007, 17:32
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

bij mij blijft edge namelijk nooit uit staan
  #16  
Oud 20 October 2007, 20:42
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 815
Standaard

ook niet als je dit via services app uitschakeld ??welke provider heb je dan of heb je een data bundel bij je abonnement ??
  #17  
Oud 21 October 2007, 09:40
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

als ik het uitschakel geeft hij aan dat edge uit staat
maar als ik dan uit services.app ga en het weer opstart staat edge weer aan. ik gebruik Proximus
  #18  
Oud 21 October 2007, 17:06
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Maar toch is de edge echt uit Probeer maar
  #19  
Oud 21 October 2007, 17:10
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 815
Standaard

Ja klopt het icoontje van edge blijft wel weergegeven maar edge of gprs staat toch echt uit kijk maar onder instellingen onder netwerk !!!
  #20  
Oud 26 October 2007, 02:10
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Bij mij bleef edge gewoon actief, wat ik ook probeerde. Misschien is onderstaande wel een oplossing voor anderen, voor mij in ieder geval wel...
Ik heb in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration het bestandje preferences.plist aangepast en nu werkt het.

Onderstaande heb ik aangepast;

<dict>
<key>Interface</key>
<dict>
<key>DeviceName</key>
<string>ip1</string>
<key>Hardware</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
<key>Type</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
</dict>
<key>com.apple.CommCenter</key>
<dict>
<key>AllowNetworkAccess</key>
<integer>0</integer>
<key>Available</key>
<integer>0</integer>
<key>Setup</key>
<dict>
<key>apn</key>
<string>!@#$</string>
<key>password</key>
<string>!@#$</string>
<key>username</key>
<string>!@#$</string>
</dict>
<key>Version</key>
<integer>1</integer>
</dict>


Waarbij de nullen voorheen 1tjes waren (LET WEL OP DAT JE DIT BIJ DEVICE IP1 DOET, DIT IS JE EDGE RADIO), en krijg ik zelfs het E-tje niet meer in beeld, en als ik Wi-Fi disable krijg ik een foutmelding als ik wil internetten of youtube. Als ik vervolgens Wi-Fi weer aanzet kan ik weer gewoon internetten...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Op vakantie internet uitschakelen? Rubske T-Mobile 6 28 July 2010 20:10
Internet uitschakelen iRolf iPhone algemeen 3 5 July 2010 22:20
Internet uitschakelen op Iphone 2g aliteker Archief 4 14 February 2009 14:21
Uitschakelen Internet via telefonie? warchucky Mobistar 9 25 September 2008 22:05
Internet via Sim uitschakelen wbs T-Mobile 5 25 August 2008 22:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:13.