Uitschakelen Internet

Uitschakelen Internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) waarom niet gewoon service app gebruiken werkt perfect ! edge word uitgeschakeld en deze kun je ook weer gewoon opstarten via deze service app...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 October 2007, 12:29
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 815
Standaard

waarom niet gewoon service app gebruiken werkt perfect ! edge word uitgeschakeld en deze kun je ook weer gewoon opstarten via deze service app
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 26 October 2007, 13:02
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard uitschakelen gprs

upgraden naar 1.1.1 dan heb je een extra optie Roaming wat gprs disabled
  #23  
Oud 26 October 2007, 16:53
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Dit werkte dus geen van beide bij mij, zelfs de verkeerde instellingen erin zetten hielp niet. Het E-tje boven in he scherm bleef ten alle tijde staan, en ik kon ook gewoon internetten zonder Wi-Fi. Door die instelling te veranderen is mijn gprs/edge volledig uitgeschakeld.
  #24  
Oud 26 October 2007, 20:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 32
Standaard

ik heb kpnicon en moest alleen wat onzin invullen bij edge apn etc en dan geeft ie een error: cant connect to edge, en er komen geen kb's meer bij onder usage
  #25  
Oud 26 October 2007, 23:50
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Ik heb kpnicon via debitel, en bij mij maakte het niet uit wat er stond. Zelfs als ik !@#$ in alle velden invulde kon ik nog wel internetten... Alle apps geprobeerd zonder resultaat, en dit was het enigste wat werkte, voordeel is ook dat je dan dat E-tje kwijt bent...
  #26  
Oud 29 October 2007, 14:32
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Hier heb ik met telforticon (ook kpnicon roaming?) ook last van, krijg GPRS met geen mogelijkheid uit.
Zie https://forum.iculture.nl/telec...html#post10849

Is er ook een andere oplossing dan die van Pascalletje, waardoor je als je onderweg bent wel even je mail kunt checken als dat moet.
  #27  
Oud 30 October 2007, 22:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MP3-junky Bekijk bericht
Hier heb ik met telforticon (ook kpnicon roaming?) ook last van, krijg GPRS met geen mogelijkheid uit.
Zie https://forum.iculture.nl/telec...html#post10849

Is er ook een andere oplossing dan die van Pascalletje, waardoor je als je onderweg bent wel even je mail kunt checken als dat moet.
Hier het zelfde verhaal, krijg m ook niet uit
  #28  
Oud 8 November 2007, 15:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar jbott
Standaard

Ik verlies regelmatig de APN configuratie (internet.proximus.be). Is dit normaal?
Mijn provider is Proximus.

Iemand een idee hoe dit op te lossen is?
  #29  
Oud 11 November 2007, 21:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Juggernaut Bekijk bericht
Hier het zelfde verhaal, krijg m ook niet uit

the same problem
  #30  
Oud 21 November 2007, 08:34
dj_ko's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Zwollywood
Berichten: 83
Standaard

ff dit topic bookmarken...
  #31  
Oud 21 November 2007, 08:40
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lenselijer Bekijk bericht
ik heb kpnicon en moest alleen wat onzin invullen bij edge apn etc en dan geeft ie een error: cant connect to edge, en er komen geen kb's meer bij onder usage
Op 1.1.2 met Debitel KPN gaat die truuk niet meer op... hij connect ALTIJD. Onafhankelijk van EDGE settings, data roamings settings, services.app settings... altijd!
  #32  
Oud 21 November 2007, 11:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

services.app werkt hier ook super goed, helemaal geen problemen mee. Versie 1.11 NL
  #33  
Oud 21 November 2007, 11:08
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

Met 1.1.1 werkte hij hier ook nog perfect, nadat ik de edge-settings fix had uitgevoerd.
  #34  
Oud 21 November 2007, 21:13
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Ik heb het opgelost door itoggle te gebruiken ipv services.app

iToggle


itoggle werkt anders dan servives.app, deze voert een fake ip adres in (ipv een fake APN)

(helaas wordt dit niet onthouden na een reboot, maar dit is in elk geval beter dan niks)
  #35  
Oud 28 November 2007, 15:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard EDGE

weet iemand ook hoe je EDGE uit kan schakelen??
ik gebrui het nooit, maar toch gebruikt mijn iPhone EDGE, en aangezien ik daar steeds weer voor moet bij betalen, zou ik het uit willen zetten???
HELP
  #36  
Oud 28 November 2007, 16:21
LJJ's schermafbeelding
LJJ LJJ is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 125
Standaard

Installeer 'Service' of 'iToggle' via Installer.app en schakel EDGE uit.

Of stel je EDGE (GRPRS) in met fake-gegevens:
Settings > General > Network > EDGE >
en daar overal bijvoorbeeld 'geeninternet' invullen..
  #37  
Oud 29 November 2007, 19:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

he bedankt het werkt, ik heb gewoon wat gegevens in gevuld, en nu kan hij idd niet meer op edge komen
thnx
  #38  
Oud 6 December 2007, 10:35
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Nog een vraagje hierover:

Als die E van edge er staat aangegeven betaal je dan altijd kosten, of begin je pas met betalen als je bv safari gebruikt?

Alvast bedankt
  #39  
Oud 6 December 2007, 11:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je betaalt als je data binnen haalt of verzend. Dus als er iets open staat zoals safari of mail haal je data binnen en verzend je. Ik zou GPRS gewoon uitzetten of aanzetten als je een abonnement hebt van 9,50 euro ofzo
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #40  
Oud 6 December 2007, 12:34
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Tnx voor de reactie, maar nog even voor de duidelijkheid

Ter info:Ik heb geen mobiel internet abbo

Ik betaal geen kosten ondanks dat die E er altijd staat (tenzij ik Wi-Fi gebruik) , Tenzij ik gebruik maak van safari etc. ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Op vakantie internet uitschakelen? Rubske T-Mobile 6 28 July 2010 20:10
Internet uitschakelen iRolf iPhone algemeen 3 5 July 2010 22:20
Internet uitschakelen op Iphone 2g aliteker Archief 4 14 February 2009 14:21
Uitschakelen Internet via telefonie? warchucky Mobistar 9 25 September 2008 22:05
Internet via Sim uitschakelen wbs T-Mobile 5 25 August 2008 22:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:11.