Uitschakelen Internet

Uitschakelen Internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja dat klopt ja. Nou het kan zijn dat safari of mail op de achtergrond open staat. Ik zou zelf de GPRS instellingen verkeerd zetten. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 6 December 2007, 14:08
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja dat klopt ja. Nou het kan zijn dat safari of mail op de achtergrond open staat. Ik zou zelf de GPRS instellingen verkeerd zetten. Met 1 letter verkeerd ofzo. En dat je effe de instellingen goed zet als je op het internet wilt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 6 December 2007, 14:39
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ik heb ook geen abbo, dus gprs uitgezet.

1,8mb verzenden en ontvangen kostte me al bijna 8 euro, dus dat wordt een duur grapje als je een keer niet door hebt dat je het gebruikt.
  #43  
Oud 6 December 2007, 14:54
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik heb een 6 euro abbo voor gprs genomen voor 15 mb.

Af en toe een beetje mail binnenhalen vind ik wel makkelijk..
  #44  
Oud 6 December 2007, 16:13
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor de reacties,

Ik kan pas over 2 maanden internet mobiel afsluiten dus vandaar deze vragen.

Nog 1 vraag, hoe kan je zien of op de achtergrond safari etc aanstaat en hoe kan je dit evt uitzetten?
  #45  
Oud 6 December 2007, 16:42
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Volgens mij is dit puur en alleen op het moment dat een pagina geladen wordt. Safari blijft dus dingen downloaden op een moment dat de pagina wordt geladen. Hierna niet meer of hij moet zichzelf blijven verversen, maar dit doen de meeste pagina's niet..
  #46  
Oud 3 April 2008, 19:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapvader Bekijk bericht
Ik heb ook geen abbo, dus gprs uitgezet.

1,8mb verzenden en ontvangen kostte me al bijna 8 euro, dus dat wordt een duur grapje als je een keer niet door hebt dat je het gebruikt.
en 74 mb mij 400

heb je dus ckr gelijk in dat het duur grapje is..(ik had niets ingevuld bij edge en dacht dus gewoon dat die uit stond,maar blijkt nu dat bij hi en kpn ze altijd zich verbinden met gprs ook al heb je niets ingevuld) hoop niet dat andere mensen dit overkomt want je word er niet vrolijk van
  #47  
Oud 19 April 2008, 18:57
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: vtown
Berichten: 1
Standaard

Ja, mij dus! Met Vodafone, voordat ik mijn eerste rekening binnenkreeg waren er al 2 gebruiksmaanden voorbij. 1x 200, 1x 350eu.. Ik vind het echt te gek voor woorden.. Niks aan te doen toch?
  #48  
Oud 26 April 2008, 20:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar Alix
Standaard

Dag allemaal, ik ben sinds gisteren een gelukkige bezitter van een iphone, ik zie overaal staan services.app..maar wat is dit eigelijk, ik heb wel geprobeerd via de installeer nieuwe walpapers te installeren maar heelas is het mij tot nu toe niet gelukt.. kan iemand mij iets meer hierover vertellen. ik wil namelijk ook van GPRS af..

ik hoor graag kullie reactie.
  #49  
Oud 28 April 2008, 17:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 45
Standaard

Help!!

Ik ben vergeleken bij jullie echt een nitwit. Ik heb gewoon Wi-Fi ingesteld en dat werkt perfect. Nu blijkt dat ik (ik heb KPN zakelijk via mijn werkgever) gewoon kan internetten zonder dat er Wi-Fi beschikbaar is. Dit gaat dan denk ik met KPN Internet. Ons zakelijk abbonnenment staat daar voor open. Dan tik je dus achteraf vet geld af kan ik je vertellen. Ik zie ook nergens wanneer ik internet of hij Wi-Fi of gprs gebruikt. Ook bij de instellingen van edge staat niets ingevuld. Kan ik nu bij een instelling iets aanpassen dat hij die GPRS verbinding via KPN gewoon nooit gebruikt?

I-Stefke
  #50  
Oud 8 February 2010, 22:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 3
Standaard

5 Steps To Disable iPhone 3Gs OS 3.0 GPRS or Edge Connection | K-Director.com

Ik heb zojuist hetgeen wat er in bovenstaande link beschreven staat gedaan. Zou het problemen of enig schade kunnen brengen? Ik zie er enkele reacties onder dat de batterij op deze manier sneller leeg zou gaan e.d.
  #51  
Oud 9 February 2010, 09:42
Merlin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 162
Standaard

wanneer je een jailbreak hebt kan je het toch ook gewoon via sbsettings uitzetten
  #52  
Oud 9 May 2010, 16:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo allemaal!

Ik weet niet of ik in het juiste forum zit, maar ik heb een probleem.
Ik heb een iPhone 3G met versie 3.1.3.
En bovenin mijn scherm staat dus de hele tijd een blauw bolletje.
Vaag heb ik begrepen dat het dus internet is, maar ik heb geen abonnement met 'eindeloos online' of iets in die trant, dus ik zou graag willen dat het uitgezet wordt.
Maar ik heb echt geen idee hoe.
Heeft iemand wel een idee?
Oh en dan heb ik nog een vraagje.
Als dat blauwe bolletje er staat en je opent dus geen internet, bijv. google of youtube, dan maak je dus geen kosten ?
  #53  
Oud 17 May 2010, 14:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Standaard

Dat blauwe bolletje is dus GPRS. Maar de gozer van iFactors vertelde mij doodleuk dat dat niet uitgezet kan worden :{ Wat raar!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Op vakantie internet uitschakelen? Rubske T-Mobile 6 28 July 2010 20:10
Internet uitschakelen iRolf iPhone algemeen 3 5 July 2010 22:20
Internet uitschakelen op Iphone 2g aliteker Archief 4 14 February 2009 14:21
Uitschakelen Internet via telefonie? warchucky Mobistar 9 25 September 2008 22:05
Internet via Sim uitschakelen wbs T-Mobile 5 25 August 2008 22:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.