het programma kan niet worden geopend

het programma kan niet worden geopend discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) deze fout krijg ik te zien bij een aantal applicaties die het voorheen wel deden ik heb dit bij nos teletekst en bij voicechanger iemand ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-11-08, 19:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 33
Standaard het programma kan niet worden geopend

deze fout krijg ik te zien bij een aantal applicaties die het voorheen wel deden ik heb dit bij nos teletekst en bij voicechanger iemand enig idee hoe dit te verhelpen is?

bvd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-11-08, 19:48
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BP65 Bekijk bericht
deze fout krijg ik te zien bij een aantal applicaties die het voorheen wel deden ik heb dit bij nos teletekst en bij voicechanger iemand enig idee hoe dit te verhelpen is?
Eens verwijderen en dan opnieuw installeren.
  #3  
Oud 02-11-08, 19:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 33
Standaard

ok bedankt zal het proberen. weet je ook toevallig hoe touchscan werkt?
  #4  
Oud 02-11-08, 19:53
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BP65 Bekijk bericht
ok bedankt zal het proberen. weet je ook toevallig hoe touchscan werkt?
Nee, heb ik niet. Kan ik je niet vertellen.
  #5  
Oud 11-12-08, 01:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 11
Standaard

dit heb ik ook. wat is hier gaande?

hoe fix ik dit? :S
  #6  
Oud 11-12-08, 02:16
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Als herinstalleren niet werkt mssn een harde reset -boot dit doe je door je home en lock knop ingedrukt te houden en daarna weer aanzetten. Probeer dit anders werkt veelal met grote apps omdat die geheugen vreten denk ik. 
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: ipod kan niet worden hersteld omdat het firmware bestand niet compatibel is Ewoud33 Jailbreak 11 20-12-10 22:26
Het programma xx kan niet worden geopend Den_John iPhone algemeen 9 23-05-09 10:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:53.