iphone touchscreen

iphone touchscreen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn iphone opstart dan lukt het sliden om te ontgrendelen wel gewoon, maar als ik dan mijn toegangs code moet intypen, dan worden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 November 2008, 20:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2008
Berichten: 2
Standaard iphone touchscreen

Als ik mijn iphone opstart dan lukt het sliden om te ontgrendelen wel gewoon, maar als ik dan mijn toegangs code moet intypen, dan worden de cijfers wel blauw die ik aanraak, maar er verschijnt niks op de vakjes van de code. Ook doet de powerknop het niet. Als ik hem aanraak gaat ie wel gewoon op stanndby, maar als ik hem ingedrukt hou gaat ie niet uit.

Ik word er echt gek van weet ieman hoe het komtt????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 November 2008, 21:08
MesR's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: utreg
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bertjeyuro Bekijk bericht
Als ik mijn iphone opstart dan lukt het sliden om te ontgrendelen wel gewoon, maar als ik dan mijn toegangs code moet intypen, dan worden de cijfers wel blauw die ik aanraak, maar er verschijnt niks op de vakjes van de code. Ook doet de powerknop het niet. Als ik hem aanraak gaat ie wel gewoon op stanndby, maar als ik hem ingedrukt hou gaat ie niet uit.

Ik word er echt gek van weet ieman hoe het komtt????
Heb je al een restore geprobeert?
  #3  
Oud 3 November 2008, 21:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Nee, wat is dat precies?
  #4  
Oud 5 November 2008, 18:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Aansluiten op je pc/mac, iTunes starten en dan restore kiezen. Firmware wordt dan teruggezet, dus je raakt alles op je iPhone kwijt (tenzij je een backup hebt die je restored).

Ik zou alleen eerst even proberen hem gewoon opnieuw op te starten door power/home tegelijk in te drukken voor minimaal 10 seconden. En wellicht is het een hardware-probleem en is er echt iets mis.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 lichtsensor probleem + touchscreen robijno1985 iPhone algemeen 2 29 December 2010 13:03
touchscreen iphone 4 hangt vast andy1980 iPhone algemeen 5 11 December 2010 23:50
Iphone touchscreen werkt niet meer dennis3 iPhone algemeen 3 6 December 2009 15:30
vocht onder touchscreen iPhone 3G Y.S. iPhone algemeen 10 30 July 2008 10:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:59.