Yessim Y3G ervaringen?

Yessim Y3G ervaringen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat hebben jullie voor ervaringen met de nieuwe Yessim Y3G? (dus niet de normale yessim) Deze is dus speciaal voor de iphone 3g? En ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 November 2008, 11:32
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Yessim Y3G ervaringen?

Wat hebben jullie voor ervaringen met de nieuwe Yessim Y3G?
(dus niet de normale yessim)

Deze is dus speciaal voor de iphone 3g?

En ik hoop te horen dat deze super werkt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 November 2008, 12:03
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

uuuuhh nou ik heb er zo 1
het werkt wel ok
wel toch soms "geen service" of "geen simkaart", dan moet je rebooten, maar daarna doe tie t dan wel weer.
3G krijg ik voor geen meter aan de gang dusja of dat ligt aan mij of dat gaat gewoon niet met de yessim Y3G

Ik heb overigens een abbo van HI.
  #3  
Oud 8 November 2008, 12:27
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
uuuuhh nou ik heb er zo 1
het werkt wel ok
wel toch soms "geen service" of "geen simkaart", dan moet je rebooten, maar daarna doe tie t dan wel weer.
3G krijg ik voor geen meter aan de gang dusja of dat ligt aan mij of dat gaat gewoon niet met de yessim Y3G

Ik heb overigens een abbo van HI.
Hi Prepay ondersteund ook geen 3G. Abbo's weet ik niet.

Ik heb een fijne sim-only van telfort.
  #4  
Oud 8 November 2008, 12:32
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja hi abbo ondersteund dat zeker wel.
ik heb namelijk paar weken terug speciaal een nieuwe sim gekregen van HI
omdat ik nog een oude had die geen 3G aankon. Vervolgens verkopen ze mij een eindeloos internetten abbonement voor 10 euro extra per maand maar willen ze mij nu de instellingen daarvan niet geven omdat ze geen Iphone ondersteunen....

fijne service van Hi

mja is verder beetje offtopic, sorry
  #5  
Oud 8 November 2008, 12:48
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Mja doet alles top behalve dat het nogal verlept is dat ie soms na een paar dagen naar NO SERVICE switched! En dan moet ik dat kreng dr uit halen om hem weer te fixen ^^ verder top!

Greetz, Stiruam
  #6  
Oud 8 November 2008, 14:13
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

dus bij jou doet 3G het ook? en welke provider heb je dan?
  #7  
Oud 8 November 2008, 17:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 17
Standaard

[FONT=Arial]Yessim Y3G van yes-sim.nl[/FONT]
[FONT=Arial]KPN
Inkomend Gesprek OK
Uitgaand Gesprek OK
Inkomend SMS: OK
Uitgaand SMS: OK
3G: OK
Locate Me: OK
Ontvangst: [SIZE=2]OK[/SIZE][/FONT]
  #8  
Oud 8 November 2008, 17:49
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

bij mij werkt het ook nu
heb hi klantenservice nog eens gebeld, denk dat het nog niet goed geactiveerd stond daar bij hun
  #9  
Oud 9 November 2008, 09:38
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Heb deze nu al sinds vorige week donderdag en nog geen problemen mee gehad. Alles werkt naar behoren en nog geen no service gezien voorlopig. Ik kan alles gebruiken zoals locate me, gps, 3g, gprs, bellen, sms'en, enz dus ik heb zeker niet te klagen. Ik gebruik deze in samenwerking met de Belgische provider proximus.

Dit is ook maar een voorlopige oplossing tot er een software unlock beschikbaar is, vindt persoonlijk die unlock kaartjes maar nix.
  #10  
Oud 9 November 2008, 14:47
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik ben bang dat het nog heel lang gaat duren voordat je eindelijk de 3g kan unlocken met software. Dus ik kan deze het beste kopen?
  #11  
Oud 9 November 2008, 14:52
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja ik zou idd nog maar even een unlock sim halen :S
  #12  
Oud 9 November 2008, 14:58
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

kun je trouwens je iphone ook gebruiken zonder simkaart of eentje die hij niet herkent?
Voor alles behalve wat via de simkaart gaat?
  #13  
Oud 9 November 2008, 15:02
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja je apps enzo kun je gewoon gebruiken zonder sim.
je kan alleen nie bellen of smsen enzo
  #14  
Oud 11 November 2008, 11:03
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

Het zit dus zo :

Ik heb een Yessim sim kaartje besteld en dit werkt ook verder naar behoren, ik kan gewoon bellen en smsen etc. Maar ik heb problemen met mijn 3G signaal.

Als ik 3G wil gebruiken moet ik 3G en dataroaming aanzetten, en vervolgens de Iphone restarten. Doe ik dit niet, dan ontvang ik alleen GPRS.

Wil ik vervolgens weer mijn 3G uitzetten moet ik het in de Iphone uitzetten om vervolgens de Iphone weer te rebooten.

Wie heeft dit probleem nog meer en wat kan ik er aan doen?

hebben meer mensen dit probleem met de yessim?
  #15  
Oud 11 November 2008, 11:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Werkt bij jouw SBsettings/Boss-pref's niet? Of heeft jouw Iphone geen jailbreak?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #16  
Oud 11 November 2008, 11:32
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Franko Bekijk bericht
Het zit dus zo :

Ik heb een Yessim sim kaartje besteld en dit werkt ook verder naar behoren, ik kan gewoon bellen en smsen etc. Maar ik heb problemen met mijn 3G signaal.

Als ik 3G wil gebruiken moet ik 3G en dataroaming aanzetten, en vervolgens de Iphone restarten. Doe ik dit niet, dan ontvang ik alleen GPRS.

Wil ik vervolgens weer mijn 3G uitzetten moet ik het in de Iphone uitzetten om vervolgens de Iphone weer te rebooten.

Wie heeft dit probleem nog meer en wat kan ik er aan doen?

hebben meer mensen dit probleem met de yessim?

nou bij mij werkt die methode ook niet iig
  #17  
Oud 11 November 2008, 13:01
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

Wat is dat dan?

hij is gejailbreaked ja



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Werkt bij jouw SBsettings/Boss-pref's niet? Of heeft jouw Iphone geen jailbreak?
  #18  
Oud 11 November 2008, 19:34
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

helemaal onderaan de pagina van Yessim Unlock Turbosim? Snel uw GSM nu simlock vrij! zie ik een goedkoop kaartje van 15.95.
werkt deze ook zonder in je eigen simkaart te knippen?
past hij?
  #19  
Oud 11 November 2008, 20:11
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

hij past wel. maar er zijn veel problemen met de werking van 3G. bij mij ook
  #20  
Oud 12 November 2008, 08:26
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

hij past dus ook makkelijk eruit te halen, en je hoeft je eigen simkaart niet te knippen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Yessim?? klennetjuh Unlock 6 22 October 2009 16:18
Yessim sjoeii Archief 1 27 November 2008 11:30
yessim Y3g werkt niet met 2.2! Silfer Archief 2 21 November 2008 18:03
Help me even met mijn yessim y3g:) borgqueenx Archief 1 15 November 2008 17:28
Prijs Yessim sheppie Archief 1 15 October 2008 17:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.