Firmware update 2.2 internetverbinding

Firmware update 2.2 internetverbinding discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) over het algemeen genomen lijkt de 2.2 een stabiele update alleen bij mij niet?! m'n internet in 2.1 liep altijd vlekkeloos (los gezien van safari ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 December 2008, 16:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard Firmware update 2.2 internetverbinding

over het algemeen genomen lijkt de 2.2 een stabiele update alleen bij mij niet?!

m'n internet in 2.1 liep altijd vlekkeloos (los gezien van safari die crashte maar nu nihil). Maar nu kan ik soms gewoon niet op internet dan geeft hij weleens de melding kan niet verbinden met itunes etc.

Hij geeft wel aan dat ik verbonden ben met 3G of gprs, maar soms laad hij daadwerkelijk niks in safari. Dit gebeurt meestal als ik mn telefoon reboot en nadat ik mn unlock code invoer ik even wacht tot mn provider t-mobile er staat en het 3g icoontje en dan vervolgens naar safari gaat en deze niks laad!

als ik dan naar MAIL applicatie ga dan doet ie het wel weer en dan kan safari erna ook pagina's weer laden.

dit is echt wel fokking irritant, zelfs na een complete herstel en reset van mn internetinstellingen blijft dit probleem gewoon.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2008, 22:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

Ik wil iedereen bedanken voor de vele reacties, een traan overvalt me..
  #3  
Oud 5 December 2008, 01:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

niet zo'n haast je vraag staat er maar net op enne ja dat heb ik ook en ik stoor me er ook verschrikkelijk aan maar of dat aan je iphone licht?? weenie
  #4  
Oud 5 December 2008, 01:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

heb je dat dan ook sinds de 2.2 firmware?

hmm ik heb toch echt niemand hierover gehoord nog, maar gelukkig, dacht al dat het iets hardwarematigs was ofzo
  #5  
Oud 5 December 2008, 01:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Misschien komt het door het simpele feit dat je Iphone nog even aan het opstarten is? Hij kan al wel verbinding hebben, maar misschien moet er nog wat opstarten op de achtergrond? (ik heb nergens last van, ik zet hem dan ook nooit uit.)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 5 December 2008, 01:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

zou kunnen, zou je het eens is voor me willen testen? ff rebooten en na je unlock meteen safari induiken?
  #7  
Oud 5 December 2008, 01:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

bij mij is het beetje random momenten maar ik zal es kijke
  #8  
Oud 5 December 2008, 01:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

ja klopt, bij mij dus ook random.
  #9  
Oud 5 December 2008, 01:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

ik zit met KPN, en dat 3G netwerk is al niet zo snel? wat heb jij?
  #10  
Oud 5 December 2008, 01:23
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik heb nergens last van, kleine opmerking erbij: ik hoef geen pincode in te voeren omdat ik dat zwaar irritant vond, dus heb die uitgeschakeld! (en heb Hi en 3G)
  #11  
Oud 5 December 2008, 01:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

maare k heb net ff gekeken voor internet direct na een reboot en dat doet het wel gewoon dus dat is het iig niet...

Laatst gewijzigd door King1987; 5 December 2008 om 01:34. Reden: opschonen
  #12  
Oud 5 December 2008, 01:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

hmm bij mij werkt het ook na een reboot gewoon dus maar de 1ste keer om een pagina te laden duurt wel een minuut ofzo, hij blijft een tijdje hangen bij 5% en dan begint ie pas te laden. Opzich niet echt iets storends maar wel opvallend dat dit ook gewoon random gebeurd en voorheen ik nergens last van had los van de vastlopers natuurlijk

ook was het toen ik in elburg was(woont mn vriendin), ik ook helemaal geen gprs bereik had vorig weekend terwijl ik dat normaal altijd had met 2.1. 3G hebben ze sowieso niet in dat gat maar wel opvallend dat die verbinding heel slecht tot niet doet daar. Hebben jullie dat ook ondervonden waar je eerst wel verbinding had en nu slechter tot niet? met gprs dan met name denk ik
  #13  
Oud 5 December 2008, 11:57
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Het ligt niet aan jouw toestel maar aan Iphone 2.2. update. Doe maar een search via Google mbt 2.2 problemen.

Ik heb sinds 2.2. ook onzettend veel last van Wi-Fi en internet connectie. En nee, het ligt niet aan mijn toestel en mijn router. En ja, ik heb een reset gedaan na mijn update. Youtube werkt niet meer.. krijg vaak melding 'movie format can not be played. Als ik dan 3G gebruik, werkt Youtube wel. En met safari krijg ik nu ook regelmatig een melding dat een pagina niet geladen kan worden omdat antwoord niet komt van de server. Dit had ik niet voor de update. En zodra ik overschakel op 3G is er niets aan de hand. Problemen had ik niet toen ik op 2.1 zat, het begon meteen na de update.
  #14  
Oud 5 December 2008, 12:03
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 416
Standaard

Bij mij werkt het perfect onder 2.2. Zowel Wi-Fi als 3G. Alles wordt supersnel geladen nog nooit een crash gehad. Werk met T-Mobile. Alleen in grote moderne gebouwen valt de verbinding weg, kan ik ook niet meer bellen.
  #15  
Oud 5 December 2008, 12:12
gjhartog's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 89
Standaard

Heb mijn iPhone nog niet zo heel lang (minder dan een week) en heb een 1/2 dag firmware 2.1 gebruikt. Werkte prima, na de overstap op 2.2 geen enkel probleem, niet met 3G en niet met Wi-Fi, schakelt ook vlekkeloos over van de een naar de ander. Gebruik trouwens KPN als provider.

Misschien dat je eens kan proberen om via Instellingen > Algemeen > Netwerk kan experimenteren met de 3G switch? Kijk eens wat er gebeurt als je jouw actie doet, met 3G switch op off. Met andere telefoons is mij wel eens opgevallen dat het overschakelen op het snellere 3G even tijd nodig heeft. GPRS was er wel vrijwel onmiddelijk.
__________________
- Apple iMac 20" - Apple TV 160Gb - iPhone 3GS - MacBook Pro -
  #16  
Oud 19 December 2008, 05:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard Groot probleem met 3G 2.2!!

en ja hoor, weer een leuke bug van apple

het probleem ->

Apple - Support - Discussions - 2.2 iPhone 3G Safari Connection Problem ...

ik heb hier dus sinds gisteren exact hetzelfde last van als hier omschreven staat. En ik niet alleen blijkbaar.

Ik begin echt een verschrikkelijke hekel te krijgen aan deze telefoon. Nog nooit zoiets meegemaakt waarbij je telkens daadwerkelijk bugs krijgt met dat internet op je mobiel zoals je met het oude windows ook kreeg. Walgelijk gewoon.

3x gerestored niks heeft geholpen

Laatst gewijzigd door King1987; 19 December 2008 om 09:22. Reden: Zou je op je taal willen letten aub!
  #17  
Oud 19 December 2008, 08:41
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door totalition Bekijk bericht
Nog zo'n leuke poepgrap van apple en deze telefoon verdwijnt in de container

En dan zo'n fijne stabiele windows mobile telefoon halen
  #18  
Oud 19 December 2008, 08:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hier psies hetzelfde probleem en het is sinds mijn upgrade naar 2.2

Het is niet alleen safari maar ook applicaties die 3g gebruiken niks werkt en dan zet je de telefoon even uit en weer aan en dan werkt het weer even.

Zat ik nog maar op 2.1.
Ga wel even zoeken hoe ik terug naar 2.1 kan als dat mogelijk is
  #19  
Oud 19 December 2008, 09:01
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Locatie: Hoorn
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madmike Bekijk bericht
Ik heb hier psies hetzelfde probleem en het is sinds mijn upgrade naar 2.2

Het is niet alleen safari maar ook applicaties die 3g gebruiken niks werkt en dan zet je de telefoon even uit en weer aan en dan werkt het weer even.

Zat ik nog maar op 2.1.
Ga wel even zoeken hoe ik terug naar 2.1 kan als dat mogelijk is

Heb ook een 3G en ben over op 2.2 maar heb absoluut geen problemen hiermee, ik heb overigens een simlockvrije iphone i.c.m. Vodafone

Laatst gewijzigd door densanan; 19 December 2008 om 09:18. Reden: provider erbij gezet
  #20  
Oud 19 December 2008, 09:03
gjhartog's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 89
Standaard

Zou dat ook niet te maken kunnen hebben met het netwerk? Mijn 3G icm KPN heeft er geen last van, terwijl ik 2.2 toch al sinds dat het uitgegeven is gebruik. Wellicht handig om dan bij je reactie ook je provider te vermelden, bij voldoende reacties zou er dan misschien (voorzichtig) een conclusie uit getrokken kunnen worden.

Overigens komt het probleem mij niet geheel onbekend voor; alleen had ik het IE mobile op een HTC Touch Pro in combinate met T-Mobile...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: firmware 4.2.1 update zonder baseband update (tut) sth313 Unlock 10 21 March 2011 18:53
Firmware update iCulture Wiki - Begrippen 0 15 April 2010 23:26
Firmware-update sjowol Wiki - Begrippen 82 9 March 2010 15:38
Nieuwe firmware gevonden maar geen internetverbinding Paulic iPhone algemeen 0 8 February 2010 23:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.