Geen 3G in woonplaats

Geen 3G in woonplaats discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sins zaterdag een iPhone ... eigenlijk nooit in de gate gehad dat de 3g niet werkte totdat ik hem vandaag mijn woonplaats mee uit nam. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 December 2008, 21:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 24
Standaard Geen 3G in woonplaats

Sins zaterdag een iPhone... eigenlijk nooit in de gate gehad dat de 3g niet werkte totdat ik hem vandaag mijn woonplaats mee uit nam.
Het 3g tekentje verscheen, dat had ik nog niet eerder gezien
....
op de coverage (T-Mobile Coverage Tool) kaart van t-mobile wordt gezegd dat er perfect signaal is, zelf binnen

nu vraag ik mij af hoe dat zit...

iemand hier een bijpassend antwoord op?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2008, 22:42
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Als ze zeggen dat je uitstekend 3g bereik zou moeten hebben zou dat ook zo moeten zijn ... Mssn zit je er net buiten. In mijn woonplaats heb ik bijna overal 3G bereik op een enkele 100 meter na...
  #3  
Oud 4 December 2008, 23:59
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Die 3G coverage kaart van t-mobileicon klopt niks van, is al erg veel over gezegd. Gebruik de zoekfunctie maar eens.
  #4  
Oud 5 December 2008, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Die 3G coverage kaart van t-mobileicon klopt niks van, is al erg veel over gezegd. Gebruik de zoekfunctie maar eens.
zoekfunctie gebruikt endan?
hij geeft gewoon signaal aan voor binnen gebruik....
  #5  
Oud 5 December 2008, 18:05
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Haha, okee, misverstandje... Ik bedoelde de zoekfunctie van het forum hier over hoe slecht het 3G-bereik in sommige plaatsen is (en zeker binnenshuis), ondanks dat die t-mobileicon coverage kaart heel anders aangeeft...
  #6  
Oud 5 December 2008, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Haha, okee, misverstandje... Ik bedoelde de zoekfunctie van het forum hier over hoe slecht het 3G-bereik in sommige plaatsen is (en zeker binnenshuis), ondanks dat die t-mobileicon coverage kaart heel anders aangeeft...
idd daar heb je gelijk in sorry...
zal 't probleem is gaan voorleggen bij t-mobiel
  #7  
Oud 5 December 2008, 18:20
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Zoals je dan in verschillende forum-topics al hebt kunnen lezen, zullen ze je mogelijk een beetje korting aanbieden (maar dan zit je wel nog steeds aan een 2jr-contract vast, zonder dat je gebruik kunt maken van 3G) of dat ze je abo ontbinden (wat ook terugsturen van je iPhone inhoudt).
Ben benieuwd of dat nog steeds zo is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen IMEI, geen ICCID, geen Wi-Fi.. baseband restoren? atQuest Unlock [archief] 83 23 January 2009 18:55
Programma dat woonplaats in zuid-afrika weergeeft Pim Zuid Afrika iPhone Apps 4 26 December 2008 14:47
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware neubauerf iPhone accessoires en onderdelen 0 12 August 2008 14:56
geen imei geen iccid geen Wi-Fi..baseband restoren? help! atQuest Archief 0 22 October 2007 00:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:33.