Standaardnummer AT&T

Standaardnummer AT&T discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste luitjes, Ik vroeg mij af of iemand weet, hoe ik het standaard geprogrammeerde AT&T nummer (Phone -> Contacts -> My Number) weg kan halen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 September 2007, 22:08
Niekie's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 152
Smile Standaardnummer AT&T

Beste luitjes,

Ik vroeg mij af of iemand weet, hoe ik het standaard geprogrammeerde AT&T nummer (Phone -> Contacts -> My Number) weg kan halen of mijn eigen nummer hier kan zetten? Je ziet dit nummer ook staan als je je informatie over je telefoon bekijkt in iTunes. Je ziet dan "mijn nummer staan"

Ik vind het een beetje irritant en misschien weet iemand hier een oplossing voor, of kun je hier in ieder geval neer zetten of jullie dit ook hebben??

Alvast bedankt!

Groetjes

Laatst gewijzigd door Niekie; 26 September 2007 om 00:38.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2007, 08:26
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

De edit knop misschien!!!!
  #3  
Oud 26 September 2007, 13:21
Niekie's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 152
Standaard

Ik kan als ik in mijn contactenlijst kijk, My Number niet selecteren. Ook bij General of Itunes kan ik dit niet veranderen. Of ik moet er gigantisch over heen kijken??

Wat staat er bij jullie bij het telefoonnummer bij Samenvatting in Itunes ??

Groetjes,

Laatst gewijzigd door Niekie; 26 September 2007 om 15:46.
  #4  
Oud 26 September 2007, 17:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

geen want ik hen MyNumber niet in mijn contactlijst
  #5  
Oud 26 September 2007, 18:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 104
Standaard

Jawel staat helemaal bovenaan in je contact lijst op je iPhone. Ik weet nog niet hoe je die wijzigt maar als je je at&t nummer weet kan je $100 claimen bij apple
  #6  
Oud 26 September 2007, 20:09
Niekie's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 152
Standaard

Huh?? Hoezo zou ik dat kunnen? Ja het nummer staat gewoon bovenaan je contactlijstje. $100,00 klinkt goed! Hoe pak je dat aan?
  #7  
Oud 26 September 2007, 21:16
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Ja ik heb het ook, het nummer wat er staat is alleen niet geactiveerd. Het lijkt wel een nummer die gekoppeld is aan je iPhone.

Ik heb mijn iphone via AnySim ge-unlocked met de AT&T Sim erin. Misschien komt het daardoor.Die $100 dollar is voor mensen die hun iphone voor de prijsverlaging gekocht hebben.
  #8  
Oud 26 September 2007, 23:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 104
Standaard

Klopt, hmm ik heb hem geunlocked met mn nieuwe sim erin.
  #9  
Oud 27 September 2007, 01:12
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Me to.. geen AT&T nr dus..
  #10  
Oud 27 September 2007, 04:17
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Ik ben al een beetje aan het snuffelen met iBrickr in de iPhone, maar zou zo 1 2 3 niet weten waar dit zou kunnen staan.Ik denk zelf dat ik ergens bij contact-list of iets in die richting moet zijn.

Als ik nou de file te pakken krijg dan kan ik deze even mijn eigen nummer hierin zetten en terug uploaden. Dan zou het toch geregeld moeten zijn.

Mischien dat iemand hier weet, waar dit zou kunnen staan.

Alvast bedankt voor de eventuele moeite
  #11  
Oud 27 September 2007, 08:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik denk dat jullie een at&t nummer hebben omdat jullie unlockt zijn met deze sim vcan at&t erin. Ik heb een hardware unlock gedaan en daarna om te testen de meeste software unlocks. Daardoor heb ik geen MyNumber. En zie ik dat ook niet in itunes.
  #12  
Oud 27 September 2007, 09:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 30
Standaard

Als je dus unlockt met je nieuwe sim erin heb je hier geen last van ??
  #13  
Oud 27 September 2007, 09:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 104
Standaard

ik denk het ja. Probeer een restore te doen en unlock hem dan met de nieuwe AnySim 1.0.2 en je nieuwe sim erin.
  #14  
Oud 21 November 2007, 11:33
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik heb ook geen My Number in mijn iPhone staan, maar in iTunes staat inderdaad Phone Number: n/a en dat moet toch EZ te wijzigen zijn...?
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Spirit jailbreak voor iPad, iPhone & iPod - Verzameltopic & ervaringen WDS001 Jailbreak 1042 11 May 2011 23:22
iPhone 3GS: & 4: Telefoon niet geactiveerd maar simlock AT&T kan tmobile gewoon ? Melvin18 Unlock 2 3 July 2010 09:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:22.