Traag met ontgrendelen

Traag met ontgrendelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn iPhone pas een paar weken. Tot dusver werkt het tot mijn volle tevredenheid. Wat een apparaat , voorheen Nokia Communicator 9500 gehad. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 December 2008, 14:17
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard Traag met ontgrendelen

Ik heb mijn iPhone pas een paar weken. Tot dusver werkt het tot mijn volle tevredenheid. Wat een apparaat , voorheen Nokia Communicator 9500 gehad.

Een ding vind ik nu al een beetje irritant. Ik heb mijn iPhone beveiligd met een pincode (lock screen); vergrendeld na 1 minuut. Mijn iPhone staat 24h aan. Elke ochtend als ik mijn iPhone voor het eerst wil gebruiken dan lijkt het alsof het uit een sleepmode uit moet gaan, want sliding om te unlocken reageert pas na 10 seconden of zo. Ondertussen kun je de Home knop drukken zonder enig resultaat. Dit gebeurt alleen maar in de ochtend (of misschien na een tijdje niet gebruikt te worden - heb tot nu toe nog niet ervaren). Gedurende de dag heb ik dit niet meer! Heeft iemand dit ook? En is er een verklaring hiervoor? En wellicht een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 December 2008, 20:21
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Mijn iPhone staat 24h aan. Elke ochtend als ik mijn iPhone voor het eerst wil gebruiken dan lijkt het alsof het uit een sleepmode uit moet gaan, want sliding om te unlocken reageert pas na 10 seconden of zo. Ondertussen kun je de Home knop drukken zonder enig resultaat. Dit gebeurt alleen maar in de ochtend (of misschien na een tijdje niet gebruikt te worden - heb tot nu toe nog niet ervaren). Gedurende de dag heb ik dit niet meer! Heeft iemand dit ook? En is er een verklaring hiervoor? En wellicht een oplossing?
Af en toe is volledig af en terug op zetten kan mogelijk een oplossing zijn.
__________________
Al meer dan 20 jaar Mac gebruiker en nog steeds tevreden.
  #3  
Oud 16 December 2008, 21:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Heb ik ook wel eens last van. De iPhone word ook gewoon moe, denk ik...
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 17 December 2008, 08:15
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Ik heb er eigenlijk geen last van, maar ik herstart mijn iPhone ook regelmatig.
  #5  
Oud 17 December 2008, 08:53
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Voor mij is de herstart de gouden truc inderdaad
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #6  
Oud 17 December 2008, 14:42
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Heb inderdaad herstart en het is weg. Dan is het toch een bug? Het lijkt Windows wel, dat je eens in de zoveel tijd moet rebooten ;-).
  #7  
Oud 17 December 2008, 18:29
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Heb inderdaad herstart en het is weg. Dan is het toch een bug?
Of het een bug is weet ik niet maar ik vermoed eerder bij het beheer van het geheugen.
Een voorbeeld van mijn iPhone:
Voor ik hem reboote :
Used 109,2 MB - Free 6,8 MB - Active 19,2 MB - Inactive 9,2 MB en Wired 25,1 MB
Na de reboot was dit :
Used 72,6 MB - Free 43,4 MB - Inactive 340 K en Wired 23,3 MB
  #8  
Oud 17 December 2008, 19:15
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Ik zet mijn iphone zelden tot nooit uit en heb er nog nooit last van gehad...
__________________
life is awesome
  #9  
Oud 17 December 2008, 19:17
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

misschien heeft het er ook met te maken hoeveel thema's e.d. je op je iPhone zet
  #10  
Oud 17 December 2008, 20:26
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
misschien heeft het er ook met te maken hoeveel thema's e.d. je op je iPhone zet
Nee, ik heb geen thema's opgezet.
  #11  
Oud 17 December 2008, 20:30
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
misschien heeft het er ook met te maken hoeveel thema's e.d. je op je iPhone zet
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stvh Bekijk bericht
Of het een bug is weet ik niet maar ik vermoed eerder bij het beheer van het geheugen.
Een voorbeeld van mijn iPhone:
Voor ik hem reboote :
Used 109,2 MB - Free 6,8 MB - Active 19,2 MB - Inactive 9,2 MB en Wired 25,1 MB
Na de reboot was dit :
Used 72,6 MB - Free 43,4 MB - Inactive 340 K en Wired 23,3 MB
Interessant! Waar kan ik deze gegevens uitlezen?

Dan is dit toch een onderwerp dat in de toekomst verbeterd dient te worden! Het verbaast me eigenlijk dat weinig mensen hier last van hebben, althans niet gemeld in verschillende fora! Of kan het zijn dan niet zoveel mensen gebruik maken van de vergrendeling optie?

Laatst gewijzigd door iMac-er; 17 December 2008 om 20:34.
  #12  
Oud 17 December 2008, 20:35
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Interessant! Waar kan ik deze gegevens uitlezen?

Dan is dit toch een onderwerp dat in de toekomst verbeterd dient te worden! Het verbaast me eigenlijk dat weinig mensen hier last van hebben, althans niet gemeld in verschillende fora! Of kan het zijn dan niet zoveel mensen gebruik maken van de vergrendeling optie?
dat er na de reboot veel minder geheugen in gebruik is

het kan drie dingen zijn:
1. bug van apple
2. informatie die wordt opgeslagen en schijnbaar belangrijk is
3. een bug in een ander programma dat je gebruikt (waarschijnlijk iets dat op de achtergrond draait)
  #13  
Oud 17 December 2008, 20:43
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libia Bekijk bericht
dat er na de reboot veel minder geheugen in gebruik is

het kan drie dingen zijn:
1. bug van apple
2. informatie die wordt opgeslagen en schijnbaar belangrijk is
3. een bug in een ander programma dat je gebruikt (waarschijnlijk iets dat op de achtergrond draait)
Sorry Libia, ik begrijp je niet helemaal. Wat bedoel je met de eerste zin?

1. Ok, mogelijk;
2. Snap ik niet;
3. Goed mogelijk, maar welke?
  #14  
Oud 18 December 2008, 12:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Citaat:
Een voorbeeld van mijn iPhone:
Voor ik hem reboote :
Used 109,2 MB - Free 6,8 MB - Active 19,2 MB - Inactive 9,2 MB en Wired 25,1 MB
Na de reboot was dit :
Used 72,6 MB - Free 43,4 MB - Inactive 340 K en Wired 23,3 MB
Interessant! Waar kan ik deze gegevens uitlezen?
Het programma HOOD van Installer geeft je deze gegevens.
Tevens kan je hiermee je Bluetooth, wireles en Edge mee aan of uitzetten.
  #15  
Oud 18 December 2008, 14:48
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stvh Bekijk bericht
Het programma HOOD van Installer geeft je deze gegevens.
Tevens kan je hiermee je Bluetooth, wireles en Edge mee aan of uitzetten.
Om HOOD te kunnen installeren moet je de iPhone zeker jailbreak-en?
  #16  
Oud 18 December 2008, 14:53
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMac-er Bekijk bericht
Om HOOD te kunnen installeren moet je de iPhone zeker jailbreak-en?
Klopt helemaal
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #17  
Oud 18 December 2008, 15:14
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Klopt helemaal
Da's jammer! Ben niet een jailbreaker . Geen andere tool, die vanuit iTunes te verkrijgen is?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G met iOS 4.1 zeer traag dbmsoutput iPhone algemeen 20 3 November 2010 22:22
USB poort werkt traag met iPhone Fazer1ooo iPhone algemeen 0 8 June 2010 23:16
Cydia Search mega traag met intypen? JustOleg Jailbreak apps en thema's 5 12 April 2010 13:40
iPhone traag en schokkerig met simkaart Bordyl iPhone algemeen 0 17 July 2009 14:58
Iphone 1.0 met 2.0 software erg traag lhy iPhone algemeen 9 27 July 2008 10:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:36.