Yahoo link in de aandelenapp verwijst naar franse site

Yahoo link in de aandelenapp verwijst naar franse site discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 3G 16GB van T-mobile Als ik in de default aandelen app op de Y! widget (links onder) klik opent safari de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2008, 11:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2008
Berichten: 4
Standaard Yahoo link in de aandelenapp verwijst naar franse site

Ik heb een iphone 3G 16GB van T-mobile
Als ik in de default aandelen app op de Y! widget (links onder) klik opent safari de franse link naar yahoo...
Hoe kun je dit aanpassen?
De land instellingen (taal en regionotatie) staan gewoon op Nederlands..

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2008, 12:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Verplaatst
  #3  
Oud 18 December 2008, 23:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

staat het toetsen bord ook op nederlands
  #4  
Oud 19 December 2008, 08:19
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Probeer het eens door de iPhone naar een andere taal te zetten een reset om daarna weer op nederlands te zetten.
  #5  
Oud 19 December 2008, 13:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

waar komt je iphone vandaan?
  #6  
Oud 19 December 2008, 13:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Bedank voor de reacties!
Ik ga ff kijken of het toetsenbord ook op nederlands staat maar ik dacht het wel! Gaat nu alleen even niet want de eigenaar van deze iphone is momenteel op vakantie! ;-)
De iphone besteld op de T-mobile site gewoon hier in nederland.

Ik laat het weten zodra het kan.
  #7  
Oud 19 December 2008, 14:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

als alles op nederland staat hoort hij naar ned te gaan

probeer anders eerst bij instellingen safari zoakmachine google
en dan kijken of die ook naar franse google gaat

Laatst gewijzigd door King1987; 19 December 2008 om 18:44. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #8  
Oud 29 December 2008, 16:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Bij toetsenbord - internationale versies het franse toetsenbord uitgeschakeld en nu is het goed!

Thanx for the replies!
  #9  
Oud 30 December 2008, 23:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

graag gedaan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen 3G meer en nu? T-Mobile verwijst naar Apple, en geeft geen garatie! ruud2000 T-Mobile 4 30 June 2010 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:05.