Achtergrond wissen

Achtergrond wissen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, ik heb een beetje een vaag probleem. Ik heb ooit een eigen geschoten foto als achtergrond ingesteld maar wat ik ook doe, ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 December 2008, 14:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 13
Question Achtergrond wissen

Hoi allemaal,

ik heb een beetje een vaag probleem. Ik heb ooit een eigen geschoten foto als achtergrond ingesteld maar wat ik ook doe, ik krijg de achtergrond niet meer veranderd (eerste generatie iPhone).

Ik heb al geprobeerd een nieuwe foto als achtergrond in te stellen, een bestaande wallpaper van de iPhone in te stellen, ik heb geupgrade naar FW2.2 en daarna nog een keer geprobeerd te veranderen, ik heb de foto al eens gewist (bron dus weg halen dacht ik) maar niets lijkt te helpen.

Heeft iemand misschien een oplossing of een suggestie voor wat ik nog zou kunnen proberen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 December 2008, 14:39
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Just8KB8 Bekijk bericht
Hoi allemaal,
ik heb een beetje een vaag probleem. Ik heb ooit een eigen geschoten foto als achtergrond ingesteld maar wat ik ook doe, ik krijg de achtergrond niet meer veranderd (eerste generatie iPhone).
Ik heb al geprobeerd een nieuwe foto als achtergrond in te stellen, een bestaande wallpaper van de iPhone in te stellen, ik heb geupgrade naar FW2.2 en daarna nog een keer geprobeerd te veranderen, ik heb de foto al eens gewist (bron dus weg halen dacht ik) maar niets lijkt te helpen.
Heeft iemand misschien een oplossing of een suggestie voor wat ik nog zou kunnen proberen?
Je kan via ssh of diskaid naar volgende map gaan op je iphone /var/mobile/Library en daar de volgende file verwijderen "Lockbackground.jpg". Had je ook kunnen vinden via de zoekfunctie van het forum.
  #3  
Oud 29 December 2008, 14:42
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Je kunt via openSSH naar de volgende map gaan op je iPhone: /var/mobile/Library. Daar staat een bestand "Lockbackground.jpg" die je kunt verwijderen.

Edit: Macfreaker was me voor!
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #4  
Oud 29 December 2008, 14:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Thanx voor de antwoorden, ik zal het even proberen!
  #5  
Oud 29 December 2008, 15:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

heb je toevallig customize gedownload
want die blokkeert dat veranderen wel eens
  #6  
Oud 30 December 2008, 10:08
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Dat heb ik inderdaad ooit wel eens op mijn iPhone gehad. Maar die staat er al een lange tijd niet meer op. Heeft het upgraden naar FW2.2 dat 'blokkeren' dan niet ongedaan gemaakt? En weet je toevallig een manier om dat dan wel weer ongedaan te maken.
  #7  
Oud 30 December 2008, 10:57
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Just8KB8 Bekijk bericht
Dat heb ik inderdaad ooit wel eens op mijn iPhone gehad. Maar die staat er al een lange tijd niet meer op. Heeft het upgraden naar FW2.2 dat 'blokkeren' dan niet ongedaan gemaakt? En weet je toevallig een manier om dat dan wel weer ongedaan te maken.
Doe het gewoon op de manier die ik je heb gegeven en je bent er vanaf.
  #8  
Oud 30 December 2008, 18:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Ok, ik zal dat doen. Had alleen gisteren wat problemen om OpenSSH geinstalleerd te krijgen op mijn iPhone, dus het was nog niet gelukt...
  #9  
Oud 30 December 2008, 21:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

wat deed die dan bij het downloaden?
  #10  
Oud 31 December 2008, 11:14
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Hi bleef ergens op 30% hangen. Maar het is gelukt. Het lag aan mijn eigen WLAN denk ik. Ik wordt knettergek van mijn huidige router/hub. Die is denk ik nogal monogaam, aangezien het totaal niet kan omgaan met 'wisselende contacten' (lees mijn laptop, PC en iPhone afwisselend op internet)... Vandaag maar even een Linksys halen, kijken of dat helpt.

Update: Het is gelukt en mijn Wireless is nu ook veel beter. Geen gezeur meer met een falende router. Heerlijk, kan eindelijk zonder 'bijwerkingen' mijn iPhone op WLAN zetten en proggies installeren. Thanx allen voor de antwoorden en alvast een gelukkig 2009!

Laatst gewijzigd door King1987; 31 December 2008 om 16:24. Reden: Samenvoegen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alles wissen Keen iPhone algemeen 1 1 October 2010 23:46
Wissen of afstand my00 iPad algemeen 2 24 September 2010 22:21
iPhone wissen? mrsensei45 iPhone algemeen 15 19 June 2010 12:02
Bericht wissen Jean72 Archief 1 22 November 2008 00:57
Agenda wissen Pierre iPhone algemeen 1 6 April 2008 13:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:47.