Bugje gevonden

Bugje gevonden discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een ongevaarlijk en opzich wel grappig bugje gevonden.. als je meerdere homescreens heb kan je hier natuurlijk tussen scrollen door te sliden naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2008, 10:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Smile Bugje gevonden

Ik heb een ongevaarlijk en opzich wel grappig bugje gevonden.. als je meerdere homescreens heb kan je hier natuurlijk tussen scrollen door te sliden naar een ander homescreen.. als je tijdens dit sliden een applicatie opstart (bijvoorbeeld Settings) en je gaat weer terug naar je homescreen (homebutton indrukken) dan staat je kom je terug op je homescreen waar hij was gebleven tijdens het scrollen.. dus bijvoorbeeld tussen homescreen 1 en homescreen 2.. deze blijft dan gewoon zo staan

Als je hierna gewoon een applicatie opent en teruggaat kom je wel weer gewoon op een geheel homescreen terecht

Heb er een screenshot van gemaakt op m'n iPhone maar nog niet op pc gezet maar het is niet zo moeilijk om na te doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2008, 10:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

Inderdaad dat klopt het werkt ook als je zeg maar van homescreen 1 naar homescreen 2 gaat dan in het midden laat staan en dan 3 sec met je andere vinger aan App ingedrukt houd zodat ze gaan bedat ze gaan bewegen en dan blijft die ook in de middag van hs1 en hs2
__________________
- Signature verwijderd door iPhoneclub.nl
  #3  
Oud 27 December 2008, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

is dit een probleem?
  #4  
Oud 27 December 2008, 13:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Verplaatst naar ervaringen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 27 December 2008, 17:16
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Het is niet echt een probleem, Ik heb op twitpic een screenshot geplaatst over dit probleem, athans, ik zie het niet echt als een probleem?
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #6  
Oud 27 December 2008, 17:17
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Daar heb ik btw ook weleens last van.
  #7  
Oud 27 December 2008, 17:34
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

't is gewoon de manier hoe Springboard overspringt. Als jij dan een applicatie opent op het moment dat het springboard naar de volgende pagina gaat wordt Springboard.app op een soort pauze gezet. Oftewel in leek taal; de actie is geannuleert. Als jij terugkeert naar het Springboard denkt Springboard dat hij op tab een is, maar dat is hij niet.
  #8  
Oud 27 December 2008, 21:53
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Wat vinden jullie van deze mail bubble bug dan?
Screenshots genomen van mijn iPhone...



Ik dacht dat die teller maar tot max 200 kan gaan?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT

Laatst gewijzigd door iMario; 27 December 2008 om 21:58.
  #9  
Oud 27 December 2008, 22:06
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

Komt dat niet door de thema of dat ding van iMario aan je Settings icon te zien. Het is maar een kleine kans dat het daar aan licht en waarom no-sim ?
  #10  
Oud 27 December 2008, 22:08
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cherrim Bekijk bericht
Komt dat niet door de thema of dat ding van iMario aan je Settings icon te zien. Het is maar een kleine kans dat het daar aan licht
Komt niet door mijn preferences.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cherrim Bekijk bericht
en waarom no-sim ?
Heb een simlocked iPhone... Zal verandering in komen kan ik je alvast zeggen!
  #11  
Oud 27 December 2008, 22:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

Oh jij bent iMario zelf sorry maar oke dat weet je zelf dus al wel raar idd en waarom dan niet zolang een t-mobileicon prepaid kaartje en even off-topic Waar kan je die hotmail vandaan halen ?
  #12  
Oud 27 December 2008, 22:38
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cherrim Bekijk bericht
Oh jij bent iMario zelf sorry maar oke dat weet je zelf dus al wel raar idd en waarom dan niet zolang een t-mobileicon prepaid kaartje en even off-topic Waar kan je die hotmail vandaan halen ?
Mijn iPhone komt uit zwitserland. T-Mobile kaartje gaat dus niet werken.
Hotmail = mBoxMail.
Heb de app gewoon Hotmail genoemd.

Back ontopic...
Nog even wat bugs zoeken
  #13  
Oud 27 December 2008, 22:43
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

On-Topic: Tja ik ben niet zo'n wijsneus die zo snel een bug vind en ziet.

Off-Topic te verkrijgen via cydia of appstore ?

[EDIT] Al gevonden en geinstallerd. Volgende. Waar kan ik Rename downloaden. Can't find

Laatst gewijzigd door Cherrim; 27 December 2008 om 22:53.
  #14  
Oud 27 December 2008, 23:22
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Rename is alleen beschikbaar in Installer.
Hij is uit Cydia gehaald.

Laatst gewijzigd door iMario; 27 December 2008 om 23:33.
  #15  
Oud 27 December 2008, 23:32
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

Ik had hem bij mijn vorige jailbreak wel maar kan nu niet meer vinden en ik heb al gezocht op forum dat ik hem er via de pc op moet zetten en via Terminal 2 code's in moet voeren maar werkt nog niet bij mijn ik gebruik DiskAid ik weet niet hoe ik WinSCP moet installeren zou jij me daar bij kunne helpen dan. Dan kan ik die toegang van 7750 wel zelf veranderen zodat ik hem zie op me springboard.

[EDIT] Het is gelukt via WinSCP heb een yt vid tut gevolgd en alles is gelukt!

Laatst gewijzigd door Cherrim; 28 December 2008 om 00:04.
  #16  
Oud 28 December 2008, 14:09
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Ik dacht dat die teller maar tot max 200 kan gaan?
Nee, je kan max 200 berichten per map hebben voor zover ik heb gemerkt. Als je meerdere (IMAP) mailboxen met meerdere mappen hebt kan het inderdaad oplopen tot enkele duizenden berichten.
__________________
...
  #17  
Oud 28 December 2008, 15:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InternetRebel Bekijk bericht
Nee, je kan max 200 berichten per map hebben voor zover ik heb gemerkt. Als je meerdere (IMAP) mailboxen met meerdere mappen hebt kan het inderdaad oplopen tot enkele duizenden berichten.
Heb geen meerdere mappen...
  #18  
Oud 28 December 2008, 15:32
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

je zou ook gewoon je mail kunnen lezen
  #19  
Oud 28 December 2008, 15:34
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libia Bekijk bericht
je zou ook gewoon je mail kunnen lezen
Laten we ontopic blijven...
  #20  
Oud 28 December 2008, 15:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Modbreak:
We gaan weer ontopic mensen

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bugje in iPad2 ??? speedyb iPad algemeen 6 29 March 2011 08:57
iPhone 2g gevonden in West Friesland (eigenaar gevonden) Simple Archief 24 29 June 2010 09:02
bugje gevonden in de 3G software. brombeer iPhone algemeen 0 14 August 2009 20:03
Klein bugje gevonden Destiny iPhone algemeen 10 20 July 2008 01:23
Bugje met stopwatchfunctie Sick Mic Unlock [archief] 0 30 March 2008 17:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:18.