Bugje in iPad2 ???

Bugje in iPad2 ??? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vrijdag mijn iPad2 (Zwart 64GB Wifi + 3G ) mogen ontvangen, na 2 uur in de rij in Den Bosch... Gisteravond zag ik echter iets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2011, 13:52
speedyb's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 27
Standaard Bugje in iPad2 ???

Vrijdag mijn iPad2 (Zwart 64GB Wi-Fi + 3G ) mogen ontvangen, na 2 uur in de rij in Den Bosch...

Gisteravond zag ik echter iets vreemds .. Ik heb nog geen 3G kaart in mijn iPad zitten, aangezien deze nog niet binnen is, maar toch al 144 TB aan data gedownload:



Ik hoop wel dat als ik het eenmaal gebruik de data wel betrouwbaar is...

Iemand anders hetzelfde gevonden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 March 2011, 15:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

Heb dezelfde versie maar ik heb dat niet. Je hebt die 144tb overigens verzonden. Helemaal raar.
  #3  
Oud 27 March 2011, 17:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

En TB, terrabyte? Das ook nogal wat aan data...! Msh in de fabriek tellers niet goed op 0 gezet? Maar zou het wel melden en verder in de gaten houden.... Veel plezier iig met je nieuwe iPad, mis ik met de 1 echt iets? (als ik niet om de camera's geef en deze niet te zwaar vind?)
  #4  
Oud 27 March 2011, 18:03
speedyb's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 27
Standaard

Je mist voornamelijk snelheid. Ik vind nu zelfs mijn iPhone 4 traag.

Maar hij is erg gaaf. Vervangen van iPad 1 is in mijn ogen niet direct nodig.
  #5  
Oud 28 March 2011, 21:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Heb ze hier nu alletwee in gebruik:
snelheid: vind dat er veel blabla rond is... Gaat volgens mij vooral over het idee (pas op ik ga niet zeggen dat er geen meetbaar verschil zou zijn, maar bij een normaal gebruik ga je nu niet weggeblazen worden, zou me zelfs niet verbazen wanneer je het niet eens merkt. Tenzij missch met spelletjes...)
Belangrijkste verschil (en wat mij betreft het enige noemenswaardige) is de mogelijkheid tot gebruik van facetime. Maar is dat voldoende om de originele te vervangen? Dat moet ieder maar voor zich uitmaken...
  #6  
Oud 29 March 2011, 02:56
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

En niet te vergeten 9x betere graphics engine. En dat is duidelijk te zien bij de iPad 2 optimized games.
__________________
 retina MacBook Pro 13" (late 2013) / Apple Watch 42mm SS 
 iPhone 7 Plus 256GB Black 
  #7  
Oud 29 March 2011, 09:57
speedyb's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SBTheA Bekijk bericht
Heb ze hier nu alletwee in gebruik:
snelheid: vind dat er veel blabla rond is... Gaat volgens mij vooral over het idee (pas op ik ga niet zeggen dat er geen meetbaar verschil zou zijn, maar bij een normaal gebruik ga je nu niet weggeblazen worden, zou me zelfs niet verbazen wanneer je het niet eens merkt. Tenzij missch met spelletjes...)
Belangrijkste verschil (en wat mij betreft het enige noemenswaardige) is de mogelijkheid tot gebruik van facetime. Maar is dat voldoende om de originele te vervangen? Dat moet ieder maar voor zich uitmaken...
Ik heb cistern met twee iPad zitten werken. Een oude en een nieuwe. Maar vind de iPad 2 beduidend sneller. Zeker in Apps met veel bestanden en grote bestanden zoals fotos en mail. Ik heb ze beiden gekoppeld aan Exchange maar de 2 gaat daar sneller mee om. Zelfs sneller dan mijn iPhone.
Gisteren ook foto's gemporteerd via de ipad camera connection kit. De iPad 2 was hiermee ook veel sneller.

Maar dit is niet storend als je de iPad 2 niet hebt. Inderdaad is de enig echte reden om te upgraden de camera.
Reageren

Labels
bug, ipad2


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
bugje gevonden in de 3G software. brombeer iPhone algemeen 0 14 August 2009 21:03
Een bugje met de keypad? JohnnyGui iPhone algemeen 5 14 April 2009 12:36
Bugje gevonden gise iPhone algemeen 19 28 December 2008 16:35
Klein bugje gevonden Destiny iPhone algemeen 10 20 July 2008 02:23
Bugje met stopwatchfunctie Sick Mic Unlock [archief] 0 30 March 2008 18:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:54.