Netwerk selecteren

Netwerk selecteren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Hoe krijg ik een lijst te zien met beschikbare netwerken (telefoon)? Ik heb hem net unlocked, alleen er staat: iPhone van Bram Netwerk Niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2009, 20:40
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Question Netwerk selecteren

Hallo,

Hoe krijg ik een lijst te zien met beschikbare netwerken (telefoon)? Ik heb hem net unlocked, alleen er staat:

iPhone van Bram
Netwerk Niet beschikbaar
Aanbieder Swisscom 2.9
Versie 2.2 (5G77)
Modemfirmware 02.28.00

Het ICCID-veld ontbreekt, is leeg.

Groeten,
Doblie
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2009, 20:42
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Je kunt de beschikbare netwerken bekijken via Instellingen > Aanbieder.
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #3  
Oud 1 January 2009, 20:56
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Ik zie alleen in het menu Instellingen:

Vliegtuigmodus
Wi-Fi
Nieuwe gegevens

Geluiden
Helderheid
Achtergrond

Algemeen
Mail, Contacten, Agenda
Telefoon
Safari
iPod
Foto's

Dat is alles, ik zie geen aanbieder ofzo?

EDIT
Zie afbeelding hieronder:

Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iphoneinstellingen.jpg‎ (38,1 KB, 15x gelezen)

Laatst gewijzigd door Doblie; 1 January 2009 om 21:03.
  #4  
Oud 1 January 2009, 21:05
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Aanbieder moet tussen Wi-Fi en Nieuwe gegevens staan...
  #5  
Oud 1 January 2009, 21:06
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

En als dat er niet staat? Als ik de originele SIM-kaart erin doe, verschijnt aanbieder wel, dus wat is het probleem, zit 'm dus in de unlock? Ik heb ook al een andere SIM-kaart geprobeerd van Orange, zelfde probleem.
  #6  
Oud 1 January 2009, 21:08
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Dus voor de unlock ook niet, kan dat komen omdat je iets met Bossprefs ofzo hebt uitgeschakeld? Ik weet niet zeker of dat kan want ik heb zelf geen jailbreak maar je kan het proberen...
  #7  
Oud 1 January 2009, 21:09
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Ik heb nooit lopen klooien met Bossprefs, dus dat lijkt me sterk...
  #8  
Oud 1 January 2009, 22:51
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doblie Bekijk bericht
Ik heb nooit lopen klooien met Bossprefs, dus dat lijkt me sterk...
Lijkt me sterk, want als je net hebt geunlocked moet je ten eerste een restore zonder backup moeten hebben gedaan. Aanbieder moet tussen Wi-Fi en Nieuwe gegevens in staan. Wees er zeker van dat Vliegtuigmodus niet aanstaat.

Mocht Vliegtuigmodus vooralsnog niet aanstaan dan is mijn advies om te restoren in iTunes zonder backup en je unlock opnieuw uit te voeren. Er kan waarschijnlijk iets mis zijn gegaan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto's niet te selecteren op mobile.de @rtin iPhone Apps 1 30 November 2009 00:50
Emailaccount selecteren itunes rcjve T-Mobile 2 3 October 2008 20:17
netwerk selecteren biggy6 Overige providers Nederland 0 10 May 2008 18:27
MMS - Afbeelding selecteren? DertKesh iPhone algemeen 1 16 January 2008 22:42
Kan 1.0.2 niet selecteren??? Koes Unlock [archief] 4 31 October 2007 21:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:27.