Bluetooth aan/uit knop verplaatsen

Bluetooth aan/uit knop verplaatsen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Is er een progje dat de aan-uit knop voor bluetooth , dat nu via instellingen algemeen te vinden is, kopieert naar het startmenu? Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 March 2008, 22:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Bluetooth aan/uit knop verplaatsen

Is er een progje dat de aan-uit knop voor bluetooth, dat nu via instellingen algemeen te vinden is, kopieert naar het startmenu?
Ik heb de bluetooth meestal uitstaan om de batterij te sparen. Wanneer ik
echter in de auto mijn headset wil gebruiken, wil ik het snel in kunnen schakelen. Alvast bedankt voor de tips.

Bruce
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 March 2008, 22:13
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Met bosspreffs kan je het wel aanzetten geloof ik.. das 2x drukken
  #3  
Oud 28 March 2008, 22:27
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Vooralsnog is BossPrefs idd het snelst.

Ik wil ook graag een knopje op het springboard dat blauw is bij inschakelen, en grijs bij uitschakelen, maar ben nog niets tegengekomen. Ik kan wel programmeren, maar (nog) niet voor de iPhone.
Toch maar eens in verdiepen
  #4  
Oud 18 April 2008, 14:45
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

iemand hier al iets voor gevonden? Voor Wi-Fi bestaat het al maar voor bluetooth zou het ook super handig zijn!
  #5  
Oud 18 April 2008, 14:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je plist veranderen???
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #6  
Oud 18 April 2008, 16:46
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
je plist veranderen???
zo ver ben ik nog niet ...

*even zoeken wat plist betekent*
  #7  
Oud 21 April 2008, 15:55
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

aaarrggg ik ken er niets van. Iemand zin om deze knop te fabriceren. Maak er een mooi logo bij (Blauw bij aan grijs bij uit) en ik geef je 5 !
  #8  
Oud 21 April 2008, 19:36
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

moet deze knop naar voor verplaatst worden in je instellingen onder Wi-Fi???
bedoel je dat? dat kan k je snel even fiksen hoor
  #9  
Oud 21 April 2008, 20:28
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
moet deze knop naar voor verplaatst worden in je instellingen onder Wi-Fi???
bedoel je dat? dat kan k je snel even fiksen hoor
nee ik wil'm op het springbord te zien krijgen is dat ook mogelijk?
  #10  
Oud 21 April 2008, 22:37
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Dat kan, mr, je kunt 'm waarschijnlijk niet van kleur laten veranderen. De icon is vast. Daarnaast, ik weet niet of iemand binnen dit forum een .app kan schrijven met behulp van toolchain.
  #11  
Oud 21 April 2008, 23:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

neem nu die van "insomnia" en verander daar de code een beetje van?
  #12  
Oud 22 April 2008, 07:12
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Dat kan, mr, je kunt 'm waarschijnlijk niet van kleur laten veranderen. De icon is vast. Daarnaast, ik weet niet of iemand binnen dit forum een .app kan schrijven met behulp van toolchain.
Kleur zou mooi zijn maar als het niet kan is dat ook niet zo erg. Het belangrijkste is dat het een snelkoppeling is die werkt. Waar kun je eigenlijk zoiets leren om zoiets te schrijven?
  #13  
Oud 28 April 2008, 10:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 3
Standaard knop blue tooth

Hallo,

Kan iemand mij helpen met het invoegen van een knop blue tooth aan/uit op het springboard?

Alvast ebdankt!

groet,
marcel
  #14  
Oud 28 April 2008, 17:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

wat ik je wel kan fixen is dat je bluetooth knop bijv onder Wi-Fi komt te staan............
  #15  
Oud 1 May 2008, 18:36
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
wat ik je wel kan fixen is dat je bluetooth knop bijv onder Wi-Fi komt te staan............
Daar heb ik ook wel interesse in Croiman....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #16  
Oud 4 May 2008, 08:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Delft
Berichten: 2
Send a message via twitter to lauensan
Standaard Bluetooth aan/uit springboard

ispazio.net : swapBT Werkt goed
  #17  
Oud 4 May 2008, 08:09
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lauensan Bekijk bericht
ispazio.net : swapBT Werkt goed

En wat doet dat precies????
  #18  
Oud 4 May 2008, 13:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

is een icoon op je springboard zoals de Wi-Fiswitch, kun je door op icoon te drukken je bluetooth aan/uit switchen zonder ergens in een menu te gaan.

ideaal voor personen die bluetooth iedere dag gebruiken.
  #19  
Oud 4 May 2008, 13:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Daar heb ik ook wel interesse in Croiman....
De bluetooth switch onder je Wi-Fi swith?
oeps dubbel post........
  #20  
Oud 4 May 2008, 14:21
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

@Croiman, is het niet mooier in settings, onder Wi-Fi????
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Aan uit knop werkt niet meer joene28 iPhone algemeen 1 7 April 2011 08:54
Aan/Uit knop werkt niet. ultrAslanli-kerem iPhone algemeen 0 22 August 2010 02:21
Aan/Uit knop werkt niet meer 3G Venz iPhone algemeen 0 8 February 2010 10:05
Aan/Uit knop werkt niet meer KCie iPhone algemeen 0 23 November 2009 08:03
Aan/uit knop stuk Kermi iPhone algemeen 1 4 September 2008 20:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:38.